Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. yep, kun je eens een screenshot plaatsen van de inhoud van die folder? FS vind het leuke om alle files te lezen dat hij vind
 4. Last week
 5. Dat zal wel moeten maar dan moet ik de ps opsturen hadden ze het over
 6. Maakt niet uit, nu zit er de default_normal en default_specular op. Zonder deze heb ik hetzelfde. Ook getest met een material van een andere mod incl. de bijbehorende normal en specular, dan blijft de zelfde uitstraling op alle onderdelen.
 7. Is dit je log van het moment dat je spel vast loopt ? Op 1 error na zie ik niks geks. Error: Failed to open xml file 'C:/Users/User/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/modsSettings/modDesc.xml'.
 8. Je kan hier foto's uploaden en dan de link plaatsen op het forum. https://imgur.com/ Is dit met of zonder normal / glossmap ?
 9. Ja, dat wil ik wel doen. Krijg alleen het png bestand niet in dit bericht bij gevoegd. Misschien wel in het fotoalbum.
 10. Kan je eens laten zien hoe het eruit ziet ?
 11. Bedankt voor je reactie. In de bijgeleverde handleiding staat het volgende: In Blender, you should make a few changes to the default scene right off the bat: Delete everything Use real-world units Set Blender Internal as your default renderer. Enable GLSL shading and Backface Culling Add a Sun lamp on layer 20. Deze instellingen zijn echter niet voor Blender 2.8 (die ik gebruik) Ik heb al de vraag over glossy gesteld en volgens fa.. zit dit in deze instellingen van Blender. Een aantal dingen heb ik zelf al gevonden (de eerste was niet moeilijk en de metric is ook ingesteld). De laatste drie kan ik totaal niet vinden. Aangezien het een volledig nieuwe versie is weet ik niet of er andere instellingen moeten worden gedaan die niet in deze lijst staan. Ik heb met blender een schuur gemaakt n.a.v. bouwtekeningen deze vervolgens in GE en xml aangepast als silo met diverse animatedObjects. Alles werkt alleen ziet het gebouw er zelf niet uit. Volgens mij moet het werken als ik de juiste settings heb.
 12. Wat voor instellingen heb je nodig / voor welk doel ?
 13. Wie kan mij helpen aan de instellingen voor Blender 2.8 Ik heb de handleiding nogmaals gelezen, maar die dateert uit 2014. Website van GE geeft ook geen uitsluitsel en op internet is er niets over te vinden of wordt ik weer verwezen naar de oude handleiding.
 14. bekijk je log.txt eens, misschien zit het antwoord daar
 15. Ik kan mijn trekker niet goed meer sturen, het spel loopt telkens vast, hoe kan dat?
 16. Bedankt voor Uw antwoord, Ik weet wat ik moet doen maar ben niet zo handig in dit geval en wil het risico niet nemen dat er iets gebeurt en de hele kaart kwijt ben. Als nog bedankt natuurlijk, Ps: die hond heb ik al jaren,ik hou hem,...
 17. Het bestand "items.xml" is standaard te vinden in de map Documents\My Games\FarmingSimulator2019\savegame1 (of 2 of 3). Met het programma Notepad++ is het bestand te openen en te wijzigen. Let wel op dat elk verkeerd verwijderd teken het spelen onmogelijk kan maken en leid tot foutmeldingen. Dus maak altijd eerst een copy van het bestand.
 18. Hallo,, Hartelijk dank voor Uw antwoord. Helaas lukt het niet. Zou U iets uitgebreider kunnen uitleggen wat ik precies moet doen? Alvast bedankt. Ad
 19. Er is vandaag hard gewerkt op tidyviewdairy, naast het koeien voeren, waren we vandaag erg druk met gras zaaien op de percelen waar aardappels hebben gestaan afgelopen jaar. doelstelling op ons bedrijf is om een gewas rotatie met 4 gewassen toe te passen: aardappels -> gras 3 jaar lang -> bieten -> mais. om zo de maximale benutting van onze grond te realiseren. hier wat beelden van het zaaien: de volgende foto reeks zullen we gaan kijken bij het ploegen of mest rijden. net wie van de beide chauffeurs het dichtste bij aan het werk is. tot horens!
 20. Hallo, ik zag dat mijn laatste fotoboek gesloten is, door lange tijd niks gepost te hebben. daarom open ik nu een nieuw foto boek, en heb ik gelukkig meer tijd om jullie op de hoogte te houden van de werkzaamheden op mijn bedrijf. ik heb een melkvee en akkerbouw bedrijf in les chazets in frankrijk waar we 350 koeien melken en een aardig areaal akkerbouw naast runnen. vandaag beginnen we de dag met het voeren van de koeien. hierbij een aantal foto's. ik speel hoofdzakelijk in single player maar mocht je ooit willen deelnemen in een multiplayer game stuur gerust een pb mits je maar serieus omgaat met het bedrijf!. gr wouter
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.