Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ik zou beginnen om eerst wat te proberen in een bestaande map. Je kunt niet zomaar 1,2,3, uitleggen hoe je dat doet, de enige manier is toch veel yt filmpjes kijken en te proberen te begrijpen wat ze doen.
 3. zijn er ergens Nederlandse filmpje beschikbaar om weg wijs te worden in gaints editor. En dan mijn eerste map te gaan maken. mijn Engels is niet zo goed dus Nederlands zou stuk makkelijker zijn. ik heb namelijk een idee voor een map die ik zelf wil gebruiken maar ik heb er nog nooit eentje gemaakt.
 4. Last week
 5. Hallo! Giovanny hier, Een vraag, Ik zou graag een saitek simulator stuur etc willen gebruiken op mijn xbox one, met FS19 weten jullie toevallig of dit werkt en kan? Groetjes!
 6. Hallo, wie o wie kan mij vertellen hoe je de houtopslagen en jachthutjes die standaard in de map staan verwijderd. bij voorbaat dank.
 7. goedde morgen mensen ik heb probleem met me xbox1 controller op fs19 de meeste knoppen doen het aleen als ik in de menu ben of in het spel zelf bij de instellingen of de winkel doen mijn peltjes het niet ik kan niet door scrollen in de winkel of de instellingen weet iemand daar raad mee
 8. Ik kan geen stallen bouwen zelfs niet in dat menu komen alle andere dingen kan ik wel bouwen maar stallen voor de dieren niet meer ik speel op de ps4
 9. die origineel in de map zit? Dan zul de log.txt uit ......Documents\My Games\FarmingSimulator2019 hier moeten plaatsen. Gebruik je mods? zo ja de map mods een leegmaken en kijken wat die dan doet.
 10. zit je op een mod map? zo ja heeft deze niet toevallig het manure sytem van wopster nodig, dat met slangen de drijfmesttank moet vullen.
 11. Hallo, ik kan mijn drijfmesttank niet neer bijvullen bij de varkens en koeienschuur. Waar voorheen altijd een popup kwam welke toets je moest gebruiken om hem te vullen blijft deze weg. Heb het ook al met een andere tank geprobeerd maar ook hier hetzelfde probleem bij. Iemand een idee waar dit aan ligt?
 12. Earlier
 13. Hi guys, I was wondering if anyone still have the 2.78 material selector version, because im having issue with the i3d_exporter of the 2.8
 14. @isc301 ik ben juist wel opzoek naar een server waar regelmatige opgespeeld wordt en het liefst wat met de zelfde mensen. zo op die manier is het wel wat leuker, ook kijk ik beetje meer naar een RPG server. is het op 1 boerderij of heeft iedereen zijn eigen boerderij ?
 15. De server draait nog steeds lekker, vandaag heeft de eerste trekker de 200 bedrijfsuren aangetikt. Ook hebben we inmiddels al aardig wat machine's in het machinepark. Bietenrooier, aardappelrooier, hakselaar, scorpion houtoogster en ga zo maar door. Ook zijn we inmiddels zelfvoorzienend door de fabrieken die we geplaatst hebben. Onkruidverdelger, vloeibare kunstmest, kunstmest en zaden maken we nu zelf. Ook hebben we een aardappelwasser en bietenwasser toegevoegd aan de map waardoor er wat meer variatie is. Kortom er kunnen nog steeds nieuwe spelers joinen, de server heef geen wachtwoord en we gebruiken alleen de claas-dlc Join evt ook de discord en we helpen je graag verder: https://discord.gg/AsMTbMf
 16. met steam ja, met een cd ja, maar je kan niet MP gaan met hetzelfde spel, je moet er 2 hebben als je ze beide online tegelijk wil hebben
 17. De mods er eens een keer eruit gehaald, dus alleen met de mods van de map zelf. Er zit veel produktie in de map, dus grote kans dat je een mod conflict hebt.
 18. Zowel de versie 2.4 -2.2 en 1.6 start niet door. Ik kom bij allemaal tot waar de mods geactiveerd of uitgezet kunnen worden. Daarna blijft hij draaien maar er gebeurt niets. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?
 19. Uitproberen zou ik zeggen, multiplayer werkt sowieso niet op dezelfde key
 20. Kan ik fs 19 op 2 computers zetten of gaat dat niet
 21. Dag Nooxs Ik heb nog een plekje vrij op m'n dedicated server (24/7) op de Geiselberg map. Mocht je interesse hebben, laat gerust weten!
 22. Hey, ik ben op zoek naar een server waar mensen wat serieus spelen. Als je een plek je open hebt laat het maar even weten.
 23. Op de PlayStation zou dit niet mogen, werkt het inmiddels ?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.