Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Ja zijn ze daar mee aan de gang gegaan ? Ben benieuwd hoe goed ze het dicht kunnen krijgen, tot nu toe was het gewoon mogelijk.
 4. Beetje aan het pielen met DLC en Seasons. Heb ik sneeuw in mijn stal !!
 5. msoft heeft ondertussen al meerder trucjes gedicht om de installer te omzeilen
 6. Last week
 7. Bedankt voor alle leuke reacties !!! Heb er een in mijn archief gevonden. Windows 7 - gigantische tower - grafische kaart (top) - dolby surround 5.1 Passen nog floppy's in ook, wat een luxe weer. Zal kijken of ik deze voor versie 24 naar windows 11 kan omzetten. Wel een monster klus hoor, nu nog mijn schroevendraaier set vinden. Software voor het opvoeren van de processor (check), Waterleiding omleggen voor de koeling (check). Denk wel dat mijn cv op een aparte website moet komen. Daar heeft google een aparte datacenter voor nodig, zal meteen gaan reserveren.
 8. yup , pc gaat nog zeker 5-6 jaar mee eer hij wordt vervangen, ( grafische kaart niet meegeteld )
 9. Ik denk dat nog eerder Fs24 op jou pc staat dan Windows 11 hè
 10. als je er in slaagt om hardware te vernietigen door software te installeren, stuur dan direct je cv naar google
 11. Of een virtuele w10 pc maken met vm-ware of hyper V en dan upgraden naar Windows 11 Insider build
 12. Dan moet je wel wat truckjes uithalen, je pc moet minimaal 7e generatie processor hebben en TPM. Maar dat kan je dus omzeilen (nu nog).
 13. Ziet er strak uit. Ga eens opzoek naar een ouwe pc. Dan ben ik zeker dat het niet erg is als er iets stuk gaat.
 14. Binnenkort komt de officiële Windows 11 Insider build uit. Je kan met een Insider account bij settings de normale build downloaden, je kan dan niet meer terug naar Windows 10. Bron: https://insider.windows.com/en-us/
 15. Farmcon 21 Voor degene die de live Farmcon 21 net als ik hebben gemist hier de links. Alweer veel info over de nieuwe versie gezien. Ze zijn nog volop in ontwikkeling da's duidelijk. Go for it guys !!!!! Dag 1: Dag 2: Dag 3:
 16. Heb vanmiddag ook even nieuwsgierig zitten rondkijken, ziet er alweer vet uit! Hopelijk ook wat dynamischere grond, dat je vast kunt zitten en zo. Ondanks dat ik het spel amper speel, is het toch leuk om te hebben en te proberen. Laatste keer dat ik actief FS19 speelde, en überhaupt speelde, is namelijk alweer vorig zomer. Lijkt 40eu te gaan kosten (Steam), dus de prijsstijging valt me nog mee t.o.v. FS19. Ik zie dat die destijds 35eu kostte.
 17. Let goed op de iconen van je voertuigen en wat je in de shop kan kopen aan pallets of big bags. Andere producten zijn alleen verkrijgbaar (zoals @DeBeugels al aangaf) via dieren. Sommige mappen gebruiken weer hun eigen iconen en die komen dan niet overeen met de standaard. Vandaar dat er wel eens verwarring kan zijn. Als je nog niet zoveel geld hebt, kan je het volgende doen. Zet de automatische save uit, sla hierna de map op, koop het voertuig en de producten. Gaat dit niet goed dan de map afsluiten en opnieuw opstarten, dan begin je weer met het bedrag van voor de aankoop. Zet later wel je auto save weer terug op de waarde die je had ingesteld. Je krijgt namelijk niet je hele aankoopbedrag van je spullen terug bij verkoop. Have fun !!!!
 18. Earlier
 19. Big bags met vaste mest moet je een kunstmeststrooier voor hebben, dat staat in de shop onder kunstmesttechnologie Die machines wat je noemt is voor 'ruige mest', dus dat komt uit de koeienstallen.
 20. kijk naar de winkel welk type mest er in gaat ( icoontje ), ik ken niet alle voertuigen vanbuiten, ik maak enkel mods.; misschien kan @DeBeugels die typen van machine's ?
 21. Aha.kan ik dan gewoon 1 van die andere bemesters kopen?de samson sp14/17, kuhn slc 141 of samson flex 23?
 22. ja daar moet dierenmest in, anders neemt hij niets aan
 23. Het gaat om de farmtech superfex 800 icm de case IH 7210 pro en heb de bigbag vaste mest gekocht. Ik wil mijn 3 stukjes land bij de boerderij gaan bemesten
 24. 4 bigbags mest???? mest kun je niet kopen in bigbags. vaste en vloeibare mest krijg je van de dieren ( koeien / varkens ). vertel eerst eens wat gedetaileerde wat je nu doet? welke mest? wat voor een trailer enz. Of bedoel je kunstmest? die laad je in een kunstmest strooier.
 25. waarschijnlijk ben je het verkeerde type aan het vullen, welk toestel gebruik je ?
 26. Hallo ik begin net met farming simulator 19 en heb de 1e standaard bemester gekocht en 4 bigbags mest,maar als ik er naast ga staan kan ik de bemester niet vullen.kan iemand mij uitleggen hoe dit werkt?het lukt wel om bijvoorbeeld een zaaier te vullen met zakken op pallets. alvast bedankt
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.