Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. GIANTS Engine 9: Improvements in Farming Simulator 22 Nieuwe engine voor de game ziet er goed uit. Kijk hier voor meer: https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?lang=en&country=nl&news_id=252
 3. Yesterday
 4. Ik heb niet echt ervaring met roleplay, maar wat dacht je van bedrijven die zich richten op verschillende gewassen/dieren? Bijv. een melkveehouderij (dus koeien) met mais- en grasland, een bedrijf in de aardappelen en bieten en een ander bedrijf met granen en paarden. Ik zeg maar wat hoor, maar dit is een beetje waar ik aan dacht. Je zou ook een loonbedrijf kunnen toevoegen, die taken met grotere/duurdere machines op zich neemt. Zo heeft in het echte leven lang niet iedere boer met aardappels een aardappelrooier, omdat die dingen nogal wat geld kosten.
 5. Last week
 6. Ben zeer benieuwd naar je bevindingen t.o.v. W10. Zou het leuk vinden als je het gene wat je hebt getest met ons wilt delen. Suc6 en veel plezier.
 7. Nu zelf bezig met precision farming in FS19. Ziet er goed uit, nu alleen nog uitzoeken hoe ik de waarden van de grond voor een specifiek product kan aanpassen. Ben ook benieuwd hoe de nieuwe seasons eruit komt te zien (en of het beter werkt dan de huidige versie). Hier de download link voor wie het wil testen. https://farming-simulator.com/mod.php?mod_id=188882
 8. Ik ben inmiddels over naar Windows 11 Insider bèta
 9. Vandaag, 29-07-2021 is de officiële Windows insider build uitgegeven. Dit is een redelijk betrouwbare versie, het verschil met de dev versie is dat de bèta is gecontroleerd op fouten. Wil je dus nu al op Windows 11 draaien, kan je via settings --> update de Windows 11 build downloaden. Let Op, je moet je wel eerst geregistreerd hebben als Insider.
 10. Wij zijn bezig met een roleplay server voor fs19. Nu willen we de server verdelen in verschillende beroepen/Afdelingen zodat je de keuze kan maken voor wat je wilt aanmelden nu zijn we opzoek naar leuken beroepen/Afdelingen en naar iemand met al beetje roleplay ervaring voor wat ondersteuning. dus heb je ideeën of ben je de gene met de nodige roleplay ervaring laat het even weten.
 11. Interessante video over het plaatsen van objecten en bewerken van de ondergrond. Ditmaal zijn beide functies verwerkt in 1 scherm, zodat je niet steeds hoeft te wisselen.
 12. Sound design improvements in Farming Simulator 22 Farming Simulator 22 will feature various sound improvements. You can already listen to some of them in the videos below. Our two sound designers, Kris and Nils, present to you what they've been working on to improve the auditory experience in the game. Grab your headphones and start listening!
 13. Ja zijn ze daar mee aan de gang gegaan ? Ben benieuwd hoe goed ze het dicht kunnen krijgen, tot nu toe was het gewoon mogelijk.
 14. Beetje aan het pielen met DLC en Seasons. Heb ik sneeuw in mijn stal !!
 15. msoft heeft ondertussen al meerder trucjes gedicht om de installer te omzeilen
 16. Earlier
 17. Bedankt voor alle leuke reacties !!! Heb er een in mijn archief gevonden. Windows 7 - gigantische tower - grafische kaart (top) - dolby surround 5.1 Passen nog floppy's in ook, wat een luxe weer. Zal kijken of ik deze voor versie 24 naar windows 11 kan omzetten. Wel een monster klus hoor, nu nog mijn schroevendraaier set vinden. Software voor het opvoeren van de processor (check), Waterleiding omleggen voor de koeling (check). Denk wel dat mijn cv op een aparte website moet komen. Daar heeft google een aparte datacenter voor nodig, zal meteen gaan reserveren.
 18. yup , pc gaat nog zeker 5-6 jaar mee eer hij wordt vervangen, ( grafische kaart niet meegeteld )
 19. Ik denk dat nog eerder Fs24 op jou pc staat dan Windows 11 hè
 20. als je er in slaagt om hardware te vernietigen door software te installeren, stuur dan direct je cv naar google
 21. Of een virtuele w10 pc maken met vm-ware of hyper V en dan upgraden naar Windows 11 Insider build
 22. Dan moet je wel wat truckjes uithalen, je pc moet minimaal 7e generatie processor hebben en TPM. Maar dat kan je dus omzeilen (nu nog).
 23. Ziet er strak uit. Ga eens opzoek naar een ouwe pc. Dan ben ik zeker dat het niet erg is als er iets stuk gaat.
 24. Binnenkort komt de officiële Windows 11 Insider build uit. Je kan met een Insider account bij settings de normale build downloaden, je kan dan niet meer terug naar Windows 10. Bron: https://insider.windows.com/en-us/
 25. Farmcon 21 Voor degene die de live Farmcon 21 net als ik hebben gemist hier de links. Alweer veel info over de nieuwe versie gezien. Ze zijn nog volop in ontwikkeling da's duidelijk. Go for it guys !!!!! Dag 1: Dag 2: Dag 3:
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.