Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Wat voor nummer wil je aanmaken ? Voor het veld zelf of voor het farmland bestand ?
 3. weet ik eerlijk gezegd ook niet hoe het daarin werkte
 4. ik ben nog niet aan het editten in FS22, maar is dat dan anders dan in FS19?
 5. goedemorgen ik zou graag willwn weten hoe je een nummer aan een nieuw gemaakt veld kan toewijzen. op internet kom ik er niet uit. het veld maken is geen probleem. alvast bedankt!
 6. als je het terrain info layer aan hebt staan gaat het om het paarse gedeelte. ik heb dat als een veld gekleurd maar het blijft onkoopbaar
 7. Als eerste en grootste community krijgen jullie die toch van Giants om te testen?
 8. Yesterday
 9. I had this same issue. What I had to do was; find the folder that contains your add-ons for Blender. take the new files from 2.8 and place them into the folder that contains the old files. Don't delete anything, just add them in. Worked fine for me. Hope this helps!
 10. Last week
 11. Je moet wel het juiste nummer in het juiste land gebruiken. Kan je een screen uploaden om het te laten zien ?
 12. Heb al twee farmland nummers gebruikt en het blijft onkoopbaar
 13. Gebruik je wel het juiste farmland nummer bij wat je aanpast ?
 14. Hello I have some errors in the giant log of some animals from fs19 that I want in 22 but it turns out that I get these 2 errors
 15. Jammer dat er niet wat meer tijd besteed wordt aan het maken van een goed werkende mod. Je zou toch denken dat het voor de speler een aanvulling moet zijn i.p.v. nachtmerrie. Dus (helaas) de mods één voor één testen en maar afwachten of het werkt.
 16. Dus als ik het goed begrijp probeer je via de editor een stuk veld koopbaar te maken? Graag je vraag wat beter stellen
 17. ik probeer het land gedeelte te bewerken wat je niet kunt kopen maar ik krijg het niet voor elkaar. kan het wel kleuren maar als ik het spel opstart en een nieuwe savegame begint dan kan ik het niet kopen. wat doe ik fout.
 18. Ja is gewoon even wachten tot het omhoog gaat, niet alles gaat zo snel haha
 19. ja ik denk het ook want heb het even door gespeeld en heb nu 60%
 20. De procenten daarvan gaan langzamerhand omhoog, als ik het goed heb is dat alleen bij de jonge dieren.
 21. ik heb aardig wat koeien in mijn game en het gezondheid percentage is 100% maar de reprodutie is 50% hoe krijg ik dat ook 100%?
 22. Bart

  FS22_StartMapFR

  Version 1.0.0.0

  10 downloads

  Default Start Folder: This is an empty start map that you can use to create your own map or convert in Farming Simulator 22. I used the FR Map from Giants for this version. Standaard Start Map: Dit is een lege start map die je kunt gebruiken om je eigen map te maken of om te zetten naar Farming Simulator 22. Ik heb hiervoor de FR Map gebruikt van Giants voor deze versie.
 23. wat wel verbeterd is dat je nu maar op 1 plek de silo's hoeft aan te passen voor meerdere soorten er in te stoppen en dat je dat meteen ook in de andere soorten silo's hebt.
 24. deze upgrade is meer over geluid en interne mechanics, Oo programming in plaats van scripts base. GE8 is een volledig nieuwe grafische engine. Dat gaan ze niet ieder jaar doen
 25. De mod uit de modfolder halen, zal waarschijnlijk een fout in de mod zijn. die ze als gekken gaan omzetten nu. Ik wacht voorlopig nog even met mods toevoegen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.