Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Zoiets moet je echt moet inbouwen in de map zelf, ik denk niet dat er een losse mod voor is.
 3. Yesterday
 4. Laatste update, voor iedereen die geïnteresseerd is hoe het nu is afgelopen. Ik heb nu de nieuwste versie van Blender geïnstalleerd. Een andere i3D exporter gebruikt en nu ben ik af van die glossy uitstraling. Is nu dus gelukt en de gebouwen zien er perfect uit. Bedankt voor alle hulp en ondersteuning. Ga weer opnieuw beginnen, dan heb ik meteen alle juiste instellingen.
 5. Volgens mij is de map wel seasons ready. Dit staat namelijk aangegeven op de foto's van onderstaande downloadsite van FarmingSimulator. https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=nl&mod_id=144936&title=fs2019 Of het Precision Farming DLC ready is weet ik niet. Zelf gebruik ik deze opties namelijk niet. Maar dat zal Bart of iemand anders wel weten denk ik zo.
 6. Nog een vraagje over deze map, is deze seasons ready en Precision Farming DLC ready?
 7. Hey, bedankt voor je feedback! Dit is idd een kwestie van persoonlijke smaak. Ik hou vooral van vierkante velden en genoeg plaats voor sheds e.d. ik bekijk zeker de map, die je aanraad. bedankt!
 8. Hoi KoFFieKoeK, Tja, dat is een vraag met een persoonlijke smaak. Er zijn genoeg Nederlandse mappen en vele zijn geschikt voor een melkveehouderij. Kijk gewoon welke er zijn en rij eens rond de gehele map, voordat je voor het eggie gaat. Je begint gewoon met GreenRiver19 van Bart, daar zal hij vrolijk van worden. Succes en veel plezier, ben benieuwd waar de keuze op gaat vallen.
 9. Hallo iedereen, Welke Nederlandse map raden jullie aan om een melkveehouderij te starten? Ik ben niet bekend met “kleinere” maps, omdat ik meestal grotere Amerikaanse maps speel.
 10. Last week
 11. Maakt niet uit Jelle,iig bedankt voor het navragen.
 12. mijn vriend zelf heeft dat niet en ook nooit gehad dus dan weet ik het ook niet sorry
 13. Als je dat zou willen doen heel graag. Ik ben ook niet de enige hier in het huishouden wat daar last van heeft. Diege is alle grote machines kwijt. Dankjewel alvast Trouwens Jelle,Ik las dat jij ook last had/hebt dat de dierenverblijven niet openen,is dat opgelost? Zo ja hoe want hier hebben we daar ook last van.
 14. sorry ik zou je graag helpen maar heb geen ps4 heb wel een vriend met een ps4 en farming zou ik het hem vragen of hoeft dat niet?
 15. Heeft er nog iemand last dat er bij het opnieuw inloggen op de ps4 farming simulator 19 dat de maaiers ineens weg zijn?
 16. nou dat zal ik je is vertellen XD het is een dlc (uitbreidings pakket) dus je moet de standaard game hebben anders is dat natuurlijk duurder (behalve als er een korting is ofzo)
 17. geen probleem maar ik ben er net en ga veel mensen helpen als je een topic niet vaker gaat plaatsen vind ik het prima XD
 18. Is er een mod waar je alle modded plants zoals uien wortels rijst lavendel enzo op elke map kan planten want ik ben een beetje door die planten heen maar ik heb net een map gevonden die ik heel leuk vind als die er is kan je een link sturen
 19. matteo

  bosbouw 4.jpg

  is die brug zelf gemaakt mooi
 20. Ik speel zelf op pc en heb dat ook gehad ik had ergens een mod die dat deed. Zelf had ik te veel mods en heb ze toen laatst allemaal weggedaan en weer wat opnieuw downloaden en dan steeds bij die selectie kijken of alles nog werkte. Als je mods gebruikt is het waarschijnlijk door dat anders moet je naar een map waar die standaard op staan.
 21. ik zag dat je meerder dingen had aangemaakt op je profiel naar die heb ik hem gestuurd
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.