Jump to content
NLD Community

Join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

 • NLD Community Handleiding

  Hier vind je informatie over onze website functies.

 • Discord

  Discord is een voice / chat kanaal. nld-community.nl beschikt over een officieel Discord kanaal, dit kanaal is toegankelijk voor alle leden van nld-community.nl
  1. 1

   Wat is Discord ?

   Wat is Discord ? Discord is een voice / chat kanaal. nld-farmers.nl beschikt over een officieel Discord kanaal, dit kanaal is toegankelijk voor alle leden van nld-community.nl Op dit kanaal kun je in het echt met elkaar praten over je microfoon, handig voor support of om gezamenlijk online te gamen. Ook kun je via Discord chatten openbaar of prive, en sinds kort kun je net als skype prive met elkaar bellen.   Wat is het verschil met Skype ? 1) Ons kanaal (nld-community.nl) is altijd online 24/7, het voordeel hiervan is dat iedereen op elk gewenst moment van de dag of nacht kan joinen. 2) Discord is lichter voor je systeem, waardoor je game prestaties optimaal blijven. (Uit testen is gebleken dat gamen met Discord als voice chat de meeste fps wordt behouden dan met Skype en TeamSpeak) 3) Discord is gratis, Skype ook maar niet helemaal vergelijkbaar als voice server.      
  2. 2

   Hoe werkt Discord ?

   Hoe werkt Discord ?   Download de PC versie hier : Download   Installeer Discord (zoals je met elk programma doet) Maar daarna een account aan, hiervoor moet je op Registreren klikken (op voorbeeld met rood onderstreept).  Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Deze afbeelding is slechts als voorbeeld, je dient natuurlijk je eigen gegevens te gebruiken. (nadat je account is aangemaakt moet je deze nog bevestigen op je email, anders kan je ons kanaal niet joinen) Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Een kanaal toevoegen Klik op het plusje rechts boven, daarna op AAN KANAAL DEELNEMEN. Hier voer je de volgende code in: zie spoiler.   Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.    
  3. 3

   Kleine uitleg Discord.

   Uitleg Discord en Instellingen   Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Geknopte instellingen geluid Ga naar spraak om je geluid settings in te stellen. Invoerapparaat is je mic, uitvoer je speakers of headset. Ook vind je hier andere instellingen van Discord !   Als niemand je hoort moet je met deze instellingen wat andere settings proberen. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.