Jump to content
NLD Community

Join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

 • NLD Community Handleiding

  Hier vind je informatie over onze website functies.

 • Forum functies

  Hier vind je een beknopte beschrijving van sommige functies.
  1. 1

   Forum berichten functies

   Wil je een voor jou belangrijk topic volgen en op de hoogte gebracht worden van de nieuwe reacties ? Volg dan het topic, afhankelijk van je notificatie instellingen krijg je bij elk nieuwe bijdragen een e-mail bericht.
  2. 2

   Berichten citeren

   In een topic kan je 1 of meerdere berichten citeren, je herhaald hier exact het bericht mee. Soms kan het zijn dat je meerdere berichten wil citeren in 1 bericht.   1. Om dit makkelijk te kunnen doen klik je op het kruisje onderaan de berichten.   2. Het systeem zal alle berichten onthouden, nadat je alle berichten toegevoegd hebt klik je op citeren.  (Dit vind je rechts onderin je scherm)     Nu staan al de citaten in de editor en kan je een bericht maken om vervolgens op het forum plaatsen.
  3. 3

   Een bericht of content rapporteren

   Heeft er iemand iets geplaatst wat tegen de regels is of beledigend op het forum ? Dan kan je dit simpel en direct melden.   Rechts van elk bericht staat de tekst Bericht rapporteren, dit is onzichtbaar tot je met de muis in het bericht gebied komt. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.     Daarna krijg je de tekst te zien ''voer eventueel een bericht bij je rapport in''  Als je hier op klikt kan je een reden opgeven waarom je het bericht rapporteerde Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Na het versturen van je rapport zullen alle Moderators & Administrators direct een e-mail krijgen van het systeem. We zullen dan zo spoedig mogelijk actie ondernemen. (Gebruik deze functie niet voor andere doeleinden)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.