Jump to content
NLD Community

Join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

 • NLD Community Handleiding

  Hier vind je informatie over onze website functies.

 • Veelgestelde vragen (FAQ)

  Hier vind je veelgestelde vragen.
  1. 1

   Wat betekend dat blauwe vinkje achter sommige gebruikersnamen?

   Het blauwe vinkje wordt ook wel gezien als een verificatie badge. Deze kan je dus krijgen door je account te verifiëren. Hierbij gaat het dus niet alleen om het aangeven van je naam en wachtwoord, maar je moet een formulier invullen met wat persoonlijke informatie. Het gaat dan om informatie die door NLD Communty kan worden gecheckt, ofwel geverifieerd persoon of modder. Dit is momenteel nog alleen voor mensen met een partnerschap of bekendheid in de gaming wereld (modders, youtubers).   Denk jij dat je in aanmerking komt? Stuur dan Bart of Richard een PM of mail naar info@nld-community.nl
  2. 2

   ​Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe vraag ik een nieuwe aan ?

   Als je op de link hieronder klik kun je een nieuw password aanvragen!   >> Klik hier om direct aan  te vragen <<
  3. 3

   Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam ?

   Indien je een andere gebruikersnaam wil of alleen wil wijzigen, kunnen wij dit voor je aanpassen.   Je kunt hiervoor Bart of Richard een prive bericht sturen, na de aanpassing moet je met je nieuwe gebruikersnaam ook inloggen.     Met Vriendelijke Groet.   NLD-Farmers Team.
  4. 4

   Hoe kan ik makkelijk de ongelezen / laatste topics terug vinden ?​

   Hier een overzicht hoe je het beste ongelezen topics terug vindt in 1 overzicht. Ik hoop dat de foto's met tekst erin voldoende zijn. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn laat dit dan hieronder in een reactie weten. Tip: klik op de foto om deze groter te maken                  
  5. 5

   Hoe kan ik een afbeelding invoegen in een forum post ?​

   Wil je een afbeelding toevoegen in je bericht? Dan moet dat als volgt: Eerst upload je de foto op een site, bijvoorbeeld op abload   Je zorgt dat je in je bericht kan typen. Dan plak je de link in de editor (waar je dus kan typen) daarna laat de foto vanzelf. Laat de foto niet vanzelf, dan klik je op ''Andere media invoegen'' rechts onderin. Dat krijg je als het goed is dit:   Dan volgt er als het goed is de volgende pop-up: Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   Je vult je link in (op de afbeelding is dit al gedaan), dan klik je op ''In bericht invoegen'' (de rood omlijnde knop) en je ziet als het goed is de afbeelding verschijnen!
  6. 6

   Hoe kan ik een Youtube video plaatsen ?

   1. Ga naar de video van YouTube, dit kan op YouTube zelf of waar je de video ook maar aantreft.   2. Klik met je rechter muisknop op de video, selecteer dan video-URL kopiëren. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   3. Plak deze in de editor (dat is waar je jou bericht typt) op het form. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.   4. Daarna zal automatisch je video geladen worden in de editor. Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
  7. 7

   Ik ben hier geen lid of heb een ander probleem, hoe neem ik contact op met de Administrators ​?

   Als je op de link hieronder klik kun je ons een bericht sturen!   >> Stuur een bericht <<
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.