Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/07/21 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
  Bart

  Farming Simulator 22

  Ben benieuwd wat er allemaal gaat komen in FS22! Binnenkort zal Fact Sheet Friday wel weer starten gok ik!
 3. 3 points
  Interessante video over het plaatsen van objecten en bewerken van de ondergrond. Ditmaal zijn beide functies verwerkt in 1 scherm, zodat je niet steeds hoeft te wisselen.
 4. 3 points
  Heb vanmiddag ook even nieuwsgierig zitten rondkijken, ziet er alweer vet uit! Hopelijk ook wat dynamischere grond, dat je vast kunt zitten en zo. Ondanks dat ik het spel amper speel, is het toch leuk om te hebben en te proberen. Laatste keer dat ik actief FS19 speelde, en überhaupt speelde, is namelijk alweer vorig zomer. Lijkt 40eu te gaan kosten (Steam), dus de prijsstijging valt me nog mee t.o.v. FS19. Ik zie dat die destijds 35eu kostte.
 5. 3 points
  Robin

  Farming Simulator 22

  FarmCon: World-premiere gameplay of Farming Simulator 22, raffles and more! https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?news_id=242&fbclid=IwAR0767XGRu5MQN6vKhwQEms30TsOulKlCFPhi17JFTjXCubSQdsxiVOAKx4 Stream planning met de onderwerpen ^
 6. 3 points
  Zeker, we gaan er weer tegenaan!
 7. 2 points
  DeBeugels

  Announcing Windows 11 Insider

  Hier de nieuwe features
 8. 2 points
  Sound design improvements in Farming Simulator 22 Farming Simulator 22 will feature various sound improvements. You can already listen to some of them in the videos below. Our two sound designers, Kris and Nils, present to you what they've been working on to improve the auditory experience in the game. Grab your headphones and start listening!
 9. 2 points
  Zitten leuke dingen bij om te zien!
 10. 2 points
  Farmcon 21 Voor degene die de live Farmcon 21 net als ik hebben gemist hier de links. Alweer veel info over de nieuwe versie gezien. Ze zijn nog volop in ontwikkeling da's duidelijk. Go for it guys !!!!! Dag 1: Dag 2: Dag 3:
 11. 2 points
  Update heeft idd geholpen !!! Mogelijk dat nu andere mods het ook doen. Nogmaals dank! Groeten Twan
 12. 2 points
  Kijk de website is door @Bart (neem ik aan) al helemaal ingericht voor de nieuwe versie. Dat noem ik nog eens snel handelen.
 13. 1 point
  Slgames

  Roleplay server

  Wij zijn bezig met een roleplay server voor fs19. Nu willen we de server verdelen in verschillende beroepen/Afdelingen zodat je de keuze kan maken voor wat je wilt aanmelden nu zijn we opzoek naar leuken beroepen/Afdelingen en naar iemand met al beetje roleplay ervaring voor wat ondersteuning. dus heb je ideeën of ben je de gene met de nodige roleplay ervaring laat het even weten.
 14. 1 point
  Bart

  Announcing Windows 11 Insider

  Binnenkort komt de officiële Windows 11 Insider build uit. Je kan met een Insider account bij settings de normale build downloaden, je kan dan niet meer terug naar Windows 10. Bron: https://insider.windows.com/en-us/
 15. 1 point
  Nu zelf bezig met precision farming in FS19. Ziet er goed uit, nu alleen nog uitzoeken hoe ik de waarden van de grond voor een specifiek product kan aanpassen. Ben ook benieuwd hoe de nieuwe seasons eruit komt te zien (en of het beter werkt dan de huidige versie). Hier de download link voor wie het wil testen. https://farming-simulator.com/mod.php?mod_id=188882
 16. 1 point
  Bart

  Announcing Windows 11 Insider

  Ik ben inmiddels over naar Windows 11 Insider bèta
 17. 1 point
 18. 1 point
  fa285634

  Announcing Windows 11 Insider

  msoft heeft ondertussen al meerder trucjes gedicht om de installer te omzeilen
 19. 1 point
  fa285634

  Announcing Windows 11 Insider

  yup , pc gaat nog zeker 5-6 jaar mee eer hij wordt vervangen, ( grafische kaart niet meegeteld )
 20. 1 point
  Bart

  Announcing Windows 11 Insider

  Ik denk dat nog eerder Fs24 op jou pc staat dan Windows 11 hè
 21. 1 point
  fa285634

  Announcing Windows 11 Insider

  als je er in slaagt om hardware te vernietigen door software te installeren, stuur dan direct je cv naar google
 22. 1 point
  DeBeugels

  Announcing Windows 11 Insider

  Of een virtuele w10 pc maken met vm-ware of hyper V en dan upgraden naar Windows 11 Insider build
 23. 1 point
  Bart

  Announcing Windows 11 Insider

  Dan moet je wel wat truckjes uithalen, je pc moet minimaal 7e generatie processor hebben en TPM. Maar dat kan je dus omzeilen (nu nog).
 24. 1 point
  NL-MOD-20

  Basic bemester vullen

  Let goed op de iconen van je voertuigen en wat je in de shop kan kopen aan pallets of big bags. Andere producten zijn alleen verkrijgbaar (zoals @DeBeugels al aangaf) via dieren. Sommige mappen gebruiken weer hun eigen iconen en die komen dan niet overeen met de standaard. Vandaar dat er wel eens verwarring kan zijn. Als je nog niet zoveel geld hebt, kan je het volgende doen. Zet de automatische save uit, sla hierna de map op, koop het voertuig en de producten. Gaat dit niet goed dan de map afsluiten en opnieuw opstarten, dan begin je weer met het bedrag van voor de aankoop. Zet later wel je auto save weer terug op de waarde die je had ingesteld. Je krijgt namelijk niet je hele aankoopbedrag van je spullen terug bij verkoop. Have fun !!!!
 25. 1 point
  DeBeugels

  Basic bemester vullen

  4 bigbags mest???? mest kun je niet kopen in bigbags. vaste en vloeibare mest krijg je van de dieren ( koeien / varkens ). vertel eerst eens wat gedetaileerde wat je nu doet? welke mest? wat voor een trailer enz. Of bedoel je kunstmest? die laad je in een kunstmest strooier.
 26. 1 point
  fa285634

  Basic bemester vullen

  waarschijnlijk ben je het verkeerde type aan het vullen, welk toestel gebruik je ?
 27. 1 point
  NL-MOD-20

  Farming Simulator 22

  Ik heb liever een CD/DVD, dan heb ik het gevoel dat ik ook echt iets heb gekocht. Zo'n code die ik niet meer kan vinden en dan ook nog steam, niets voor mij Werkt nu altijd en overal met of zonder netwerk. Kom de verpakking altijd tegen, ook al heb ik het niet nodig.
 28. 1 point
  DeBeugels

  Farming Simulator 22

  klopt ik had hem ook al gezien: Taal: MULTILANGUAGE Platform: STEAM CD/DVD is ook geen probleem heb ik nu ook, in het begin een image van gemaakt en in een virtuele drive geladen, na een bepaalde update was de virtuele DVD al niet meer nodig.
 29. 1 point
  NL-MOD-20

  Farming Simulator 22

  pre-order PC versie gevonden voor € 30,09
 30. 1 point
  NL-MOD-20

  XML editing

  Je schrijft het volgende "ik heb een stuur die niet 100% power geeft als ik hem 100% indruk ". Is het dan niet handiger om te kijken waardoor dit komt. Het updaten van de software of de settings aanpassen van je stuur is makkelijker. Anders moet je iedere mod apart aanpassen of je krijgt problemen met de werking van de game. Welk merk stuur heb je en is het probleem ook bij een andere game aanwezig?
 31. 1 point
  DeBeugels

  XML editing

  Staat er duidelijk bij, ik had hem al gewaarschuwd "Do not modify any files here. The multiplayer will not work anymore.txt" maar succes met tunen van je trekkers @JelleCraft B.V.
 32. 1 point
  fa285634

  XML editing

  hoe er wel rekening mee dat als je daar een bestand wijzigt dat je direct je multiplayer functie stopt
 33. 1 point
  DeBeugels

  XML editing

  Standaard is het C:\Games\Farming Simulator 2019\data let wel op als je hierin gaat editen, grote kans dat je niet meer on-line kunt spelen in multi player
 34. 1 point
  Ik heb ooit ook dezelfde fout gemaakt en het spel op een cd gekocht. Volgende versie dat ik had was van steam. Altijd up to date
 35. 1 point
  Oke bedankt samen, ik ga eerst maar even een update doen. Fa285634 , DeBeugels , Carel en Robin, bedankt voor de reacties.
 36. 1 point
  In Hof Bergmann heb je verschillende nieuwe dieren, geiten , ganzen, stieren en ook kalveren. https://www.modhub.us/farming-simulator-2019-mods/hof-bergmann-1008-1008-final Hier is ook de laatste update voor FS19 nodig !!
 37. 1 point
  kijk eens of de filter ' top mods' of zoiets uit staat , en als ze nog niet tonen en je hebt het spel geinstalleerd vanaf een CD, updaten naar de allerlaaste versie van het spel
 38. 1 point
  https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=211813&title=fs2019
 39. 1 point
  zie modhub American Life Farming zeker met kalveren
 40. 1 point
  Sybren

  Slecht sturen in FS19

  He Jongens, heel erg bedankt voor de hulp. Ik heb een UTP-kabel tussen de laptop en de router gezet en een andere server geselecteerd. En het probleem lijkt nu verhopen. Bedankt
 41. 1 point
  fa285634

  Minning fs19

  Een console gaat die mod niet vinden, microsft en sony hebben bepaalde regels die Giants moet volgen, en een van hen is het verbieden van scripts. De meeste 'leuke' mods die je wil op een console hebben extra scripts ingebouwd omdat het spel dit standaard niet doet. Wil je deze echt gebruiken, is een pc / Mac nodig
 42. 1 point
  Bart

  FS22 support gaat open bij release FS22

  Zie titel
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.