Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14/07/17 in all areas

 1. 13 points
  Bart

  GreenRiver 2019

  Beste GreenRiver fans ? Hierbij de officiële bekendmaking, GreenRiver komt naar Farming Simulator 19! Bij deze bekendmaking start ik gelijk mijn Work in Progress topic voor de map GreenRiver 2019. In dit topic zal ik jullie op de hoogte houden via foto's en de progressie in percentages. (De getoonde foto's zijn geen garantie voor het uiteindelijke resultaat) Over de geschatte release prognose kan ik nog niks zeggen, dit omdat een map maken in fs19 een heel stuk meer werk is dan in de voorgaande versies. Ondertussen heb ik het wiel opnieuw uitgevonden, dus is het echte werk begonnen! Testfase: 00-00-00 ..... Map Progressie: Start Boerderij 100% (Update: 03-03-19) Vehicle Shop, 100% (Update: 27-12-18 ) Koeien , 100% Update: 27-12-18 ) Velden, 100% Update: 27-12-18 ) Biogass, 100% (Update: 10-03-19 ) Omgeving, 55% (Update: 03-03-19) Schapen boerderij, 100% Update: 03-03-19) Kippen 100% (Update: 03-03-19) Second Farm (voormalig Loonbedrijf), 100% (Update: 03-03-19) Varkens 100% (Update: 10-03-19) Tuincentrum, 0% (Update: 00-00-00) Zagerij, 0% (Update: 00-00-00) Verkoop punten, 0% (Update: 00-00-00 )
 2. 13 points
  DeBeugels

  Fotowedstrijd van de maand : Januari

  Ik blijf toch maar bij FS17
 3. 12 points
  Robin

  Winactie!! European Superpull 2018

  Winactie: WINNEN! 2 tickets voor European Superpull 2018! Op 10 maart wordt in Rotterdam Ahoy de 40e editie van European Superpull, het grootste indoor pullingevent van Europa, gereden. Aan de start komen deelnemers uit een groot aantal Europese landen, maar liefhebbers van de Modifieds kunnen dit jaar weer genieten van een Amerikaanse krachtpatser in de vorm van SCREAMIN’D van Knapp Motorsports! Verder is de Light Modifieds klasse toegevoegd aan de middagsessie ter vervanging van de Two Wheel Drives. Het belooft een strijd der titanen te worden! Wil jij dit spektakel niet missen? Like'' dan dit bericht en vertel waarom jij naar European Superpull 2018 wilt gaan! Je maakt automatisch kans op 2 tickets! De winnaar wordt bekend gemaakt op 5 maart. 2 WINNAARS WORDEN GEKOZEN MET ELK 2 TICKETS.
 4. 12 points
  Richard

  † Fender551

  Vandaag kregen wij het droevige nieuws dat Henk of zoals de meeste van ons hem kennen @Fender551 is overleden. We kennen hem allemaal als de goedlachse Rotterdammer, hij was altijd in voor een praatje en een geintje. Henk heeft veel voor ons betekent als game groep, ik persoonlijk ken hem vanaf 2009/2010 toen der tijd speelde wij Farming Simulator 2011 en ik leerde hem kennen bij LS-Farming en hij is al die tijd bij ons groepje gebleven. Zo is hij ook lange tijd Moderator geweest hier bij NLD Farmers en op ons Discord kanaal, Henk kon je vrijwel elke dag vinden. Helaas doordat hij ernstig ziek werd was hij niet langer in staat dagelijks online te zijn. Maar man o man wat hebben we met zijn allen altijd om hem moeten lachen! Het was altijd weer feest als Henk zich in de avond uurtjes aansloot om mee te gaan trucken in Euro Truck Simulator, zelfs in Farming wist hij het voor elkaar te krijgen om de meest gekke capriolen uit te halen. Hij was ook altijd in om nieuwe games uit te proberen hij deed overal aan mee niks was gek genoeg. Henk je zal worden gemist hier op het forum maar ook zeker op Discord bedankt voor alles we zullen je in ieder geval nooit vergeten! Wij wensen zijn broer @binkie132 de familie en vrienden van Henk heel veel sterkte toe komende tijd! Henk je zal worden gemist! Iedereen is vrij om hieronder in de reacties een berichtje achter te laten.
 5. 11 points
  Bart

  Bezoek GamesCom 2018 Deel 1

  Wij zijn zoals de meeste weten op GamesCom geweest, @Richard zal hier nog een verslag van maken. We hebben een persoonlijke demonstratie gehad van x Lethian x (Kenneth, medewerker Giants) en dat was prachtig! Van de graphics tot aan het bewegen van de gewassen en het wegvliegen van de vogels in het veld als je er doorheen loopt. De paarden zijn voor de serieuze spelers ook een leuke toevoeging want het blijft niet alleen bij voeren en onderhouden, maar je moet ze ook trainen en erop rijden. Hierdoor zijn de paarden uiteindelijk meer geld waard als je ze gaat verkopen. Placeable objecten worden ''recht gezet'' ik geloof dat de grond automatisch omhoog komt als er oneffenheden zijn (bij stallen en schuren, bij kleine objecten weet ik het niet). Als ik het goed gezien heb was het de grond, dus hang me er niet aan op ? Het nieuwe wolken systeem is ook erg mooi, het maakt de lucht veel voller en realistischer. De zonsondergang is echt verbluffend zo mooi, ik ben benieuwd wat jullie daar van vinden. Verder laat ik aan @Richard over om onze bevindingen te vertellen in een topic, hieronder nog wat foto's van ons bezoek!
 6. 10 points
 7. 10 points
  DeBeugels

  Fotowedstrijd van de maand : April

  Succes allemaal, hier is mijn favoriete combi bier en een mooie Chick ! !
 8. 10 points
  Miepeltje

  † Fender551

  "Heeeee Miepie!" Daar begroette Henk me altijd mee. Altijd blij als er iemand in discord kwam als hij er was. Altijd even enthausiast! Ondanks zijn ziekzijn nog zoveel dingen willen, proberen tot de bodem alles eruit te halen! Nachten lang met Henk zitten praten over goeie en slechte dingen en zijn ziekzijn, over mijn map, waar ik aan bezig was, ondanks dat ik geen farming speelde. Henk wou je dan toch proberen te helpen. Hij was er toen ik hem leerde kennen vaak, je zou bijna zeggen dat ie er altijd was. Ondanks zijn situatie deed ie lekker mee met de rest! Samen lachen, gekke opmerkingen maken, wij die weer eens mochten meegenieten hoe hij zijn thuiszorg "aanpakte" (arme dames haha). En als het dan even niet ging, dan ging ie "slapen", om later toch weer terug te komen! Ik ben vereerd deze leuke man gekend te hebben, 2 mooie jaren, maar veel te kort! Henk je zult gemist worden! Je gekke opmerkingen en gezelligheid als je er was! Hopelijk heb je nu je rust gevonden. Rust zacht en maak de vrouwtjes niet gek daarboven!
 9. 10 points
  binkie132

  † Fender551

  Iedereen bedankt voor het mede leven.
 10. 10 points
 11. 10 points
  Hierbij mijn inzending Neem ook een kijkje op mijn instagram pagina voor meer agrarische foto's https://www.instagram.com/agrarphotography_by_bjorn/
 12. 10 points
 13. 9 points
  Bart

  GreenRiver 2019

 14. 9 points
 15. 9 points
  rikwitte

  [W.I.P.] Zeeland map!

  Dag allemaal. Ik ben begonnen met het maken van een eigen map. In dit topic wil ik de voortgang bijhouden. De map word gebaseerd op gedeeltes uit Zeeland, voornamelijk Zuid-Beveland. Als beginpunt gebruik ik de startmap van NLD-farmers. Wat komt er allemaal in? * (Melk)veebedrijf met akkerbouw * Varkensbedrijf met akkerbouw * Akkerbouwbedrijf met schapen * Akkerbouwbedrijf met kippen * New-Holland dealer * CZAV vestiging met boerenbond, voor inkooppunt granen, verkoop van (kunst)mest * Paardenhouderij met stro/hooi/houtsnippers inkooppunt en verkoop van vaste mest * Veehandelaar voor het in- en verkopen van de dieren * veevoederbedrijf met gras/hooi/stro/silage/granen inkooppunt * Compostering met mest inkooppunt en compost/mest verkooppunt Hierbij de eerste beelden van +- 2 weken bouwen: Het melkveebedrijf is gebaseerd op een bestaand bedrijf in de buurt van Goes: Aan de overkant van dit bedrijf staat, net als in het echt, deze kleine boerderij. Deze boerderij word in het spel bij het melkveebedrijf betrokken: en Ingame: Bij deze oude boerderij is een oude schuur voor stalling en een schuur voor de opslag van aardappels: Op het erf van het melkveebedrijf staan 4 loodsen en 1 stal. 1 stal voor het melkvee, met werkende voeder, stro en mest triggers. Afgebeeld zijn ook de vloeibare mestput en de vaste mesthoop: 1 loods met afgesloten werkplek en andere stuk voor berging en zaad/kunstmest triggers: 1 loods met berging en een graanopslag: 1 loods met afgesloten aardappelopslag en een stuk berging. Bij deze loods staan ook het afdak met benzinetank en het hok met de gif/water trigger: en als laatste een loods met stuk berging, stuk jongvee hokken en een stuk met plaats voor (vlees)vee wat het grootste gedeelte van het jaar in de wei loopt. In dit hok is het fabric script verwerkt, waardoor je het moet instrooien met stro wat na enige tijd vaste mest word. Ook zijn de voederbakken werkend gemaakt: en nog een overzichtsfoto van de drone: Hierbij wat beelden van de dealer, hier moet nog wat werk aan gebeuren. Dit stuk is gebaseerd op de new-holland dealer Westrate in Goes: De locatie ingame, zoals te zien is een groot stuk van de wegen nagebouwd: Ook aan het varkensbedrijf is gestart. Dit word deels gebaseerd op een varkensbedrijf in omgeving Borssele: en ingame: Dit is voorlopig wel de voortgang. Updates komen snel weer. Ik ben benieuwd naar jullie meningen/tips. Excuses voor de crappy kwaliteit fotos, maar beter trekt mn laptop momenteel niet. groet, Rik
 16. 9 points
  Niet m'n allermooiste combi, maar wel een zeldzame verschijning. Succes allemaal!
 17. 9 points
 18. 9 points
 19. 9 points
  Robin

  Fotowedstrijd van de maand : November

  Een mooie rooie !
 20. 9 points
 21. 8 points
 22. 8 points
  Dit heeft mij een uurtje werk gekost. Maar hier is een lijst met wat elk symbool in Farming Simulator 19 betekent. Ik heb mijn best gedaan om het te vertalen met google translate en bing translate. (waarbij bing het soms beter wist dan goole LOL). Credits: Nederlandse vertaling: kangoeroe Het orgineel: https://farmsim.fun/ls19-icons/ (duitse versie). Ik hoop dat mensen hier er wat aan hebben, ik wel in iedergeval.
 23. 8 points
 24. 8 points
  Richard

  Welkom Black Sheep Modding

  Wij verwelkomen Black Sheep Modding als onze nieuwe partner! Klik hier voorde website van Black Sheep Modding, of klik hier voor de mods van Black Sheep Modding.
 25. 8 points
  Succes allemaal!
 26. 8 points
  cljhans

  Fotowedstrijd van de maand : April

  suc6 allemaal
 27. 8 points
  shaun

  Fotowedstrijd van de maand : April

  niet mijn mooiste wel mijn recenste succes!
 28. 8 points
  carel

  Fotowedstrijd van de maand : April

  Mijn inzending met 1 PK
 29. 8 points
 30. 8 points
  DeBeugels

  Project X

  Tennet is inmiddels ook gereed met de aanleg van een hoogspannings leiding
 31. 8 points
  TTV

  Fotowedstrijd van de maand : Januari

  Hierbij mijn foto!
 32. 8 points
 33. 8 points
  Bart

  Wensen / Voornemens 2018

  Mijn goede voornemen is @Richard aandringen een nieuwe map te maken voor fs17 en dat @Jasper ze trekker zwaailamp goed zet ?
 34. 8 points
  Hierbij mijn inzending! Veel succes iedereen! En alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
 35. 8 points
 36. 8 points
  Beetle

  † Fender551

  Wat een verschrikkelijk nieuws om te horen. 4 weken geleden zelf mijn schoonmoeder helaas moeten verliezen en nu dit. Heb er ff geen woorden voor. Iedereen heel veel sterkte met dit zeer grote verlies van een TOP gozer. Henk rust zacht. Je wordt gemist.
 37. 8 points
  Bart

  † Fender551

  Henk! Maatje, we gaan je missen! Vanmorgen toen je broer Dirk me vertelde dat je helaas was heengegaan van ons, was even schrikken! We wisten natuurlijk al een geruime tijd dat deze dag zou komen, maar nu al had ik niet verwacht aangezien je nog geen drie weken terug op Discord met ons aan het kleppen was. Ik wil je bedanken voor alle leuke tijden, de velen uren gamen tot in de vroege ochtend! Natuurlijk zal ik je humor nooit vergeten want wat hebben we gelachen samen, rust zacht Henk.
 38. 8 points
  Eerste snede maaien met de nieuwe[gebruikte] trekker en nieuwe[gebruikte] frontmaaier.
 39. 8 points
  Kwam deze tegen op een camping in noorwegen afgelopen vakantie, vond het wel een mooi machientje
 40. 8 points
 41. 8 points
 42. 8 points
 43. 7 points
 44. 7 points
  DeBeugels

  fsScreen_2018_12_27_21_19_07.jpg

  Even door de wasstraat voordat ze naar de veemarkt gaan.
 45. 7 points
 46. 7 points
  carel

  Fotowedstrijd van de maand : December

  mijn inzending
 47. 7 points
 48. 7 points
  Hennie1977

  † Fender551

  Beste henk Ik ken je al hele tijd vanaf ls-nextgeneration veel gelachen en nachtelijke uurtjes trucken. je zal enorm gemist worden in ons team die jou kennen, we wisten dat je erg ziek was maar ondanks je ziekte was je altijd wel voor een grap in, zoals ik je ken je je niet je kaas van je brood eten. wens alle nabestaanden family en vrienden heel veel sterkte toe komende tijd het gaat je goed Henk ik zal je nooit vergeten
 49. 7 points
  carel

  [POLL] Boeren Bedrijf

  Beste Farmvrienden Bij ons was niemand boer , wel ging ik vaak mee met een boer als hij de koeien ging melken , ik praat nu eind jaren 60 . Toen mijn Moeder in 1970 stierf zijn wij naar een klein dorpje verhuist en heb daar een man en een vrouw leren kennen die een boerderij hadden met veeteelt en landbouw ze hadden melkkoeien , kippen en varkens en 50 hectare grond dus werk genoeg. Maar ben dat niet gaan doen , heb een andere kant gekozen , ben op de kermis als knecht beland en heb in de loop der jaren zelf een kermisbedrijf opgebouwd Het bedrijf bestond uit autoscooter (botsauto's) twee snoepkramen en een draaimolen heb dit 12,5 jaar kunnen uitvoeren en heb toen door het vele en harde werk mijn rug geheel stuk gewerkt en kan nu niets meer , zit in de WAO Dus alle tijd voor NLD en Farming Simulator Groetjes Carel
 50. 7 points
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.