Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26/11/18 in all areas

 1. 2 points
  TTV

  TTV'S foto's

  Na een zeer lange tijd weer eens wat plaatjes van mij! Dit keer gaan we in FS19 verder! We beginnen dit keer met bemesten. Dit doe ik met een Fendt 936, met Samson giertank! Omdat het nog zo warm was, zijn er nog veel hectares ingezaaid. Dit gebeurd met een Fendt 724 Ook eb ik nog een nieuwe Schuitemaker Siwa 720 gekocht! En omdat ik geld over had, ook nog maar een Kuhn balenwikkelaar gekocht ? Voor een kleine boer even met klein spul aan de gang! Met de Fendt 515 en Schuitemaker Rapide 580V En later nog gras opgeraapt met de Fendt en Schuitemaker Rapide 8400 Dat was m weer!
 2. 2 points
 3. 1 point
  Dit heeft mij een uurtje werk gekost. Maar hier is een lijst met wat elk symbool in Farming Simulator 19 betekent. Ik heb mijn best gedaan om het te vertalen met google translate en bing translate. (waarbij bing het soms beter wist dan goole LOL). Credits: Nederlandse vertaling: kangoeroe Het orgineel: https://farmsim.fun/ls19-icons/ (duitse versie). Ik hoop dat mensen hier er wat aan hebben, ik wel in iedergeval.
 4. 1 point
  Jasper

  spoor breedte veranderen.

  @fa285634 Het zijn de hartplaten (inner_rim) die hem zo smal maken de as breedte blijft het zelfde. Hier wel mooi te zien:
 5. 1 point
  fa285634

  spoor breedte veranderen.

  als het gaat om die echt smalle config van de John Deere, dat over de asssen staat , dan is zijn het de i3d aansluitingspunten die verzet zijn. Dit kan via objectchange in xml of direct in de i3d. Let wel op dat alle bewegende delen verborgen worden zo
 6. 1 point
  Er zal snel een patch uitkomen, waarin de ergste bugs opgelost zullen worden. Voor steam is deze al beschikbaar, en voor de Giants download en cd versie is er een beta patch beschikbaar: Let Op, deze is alleen voor de Giants download & CD versie! https://www.farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
 7. 1 point
  Simon

  Het begin van FS19

 8. 1 point
  Beschrijving van alle pictogrammen in Farming Simulator 19. In het nederlands.

  © Bewerkte versie kangoeroe

 9. 1 point
  EJBModding

  Kerstboom.

  © EJBModding

This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.