Jump to content
NLD Community News:

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 24/04/22 in all areas

 1. 3 points
  GeorgesK

  Water aan de dieren geven

  Ok. bedankt
 2. 3 points
  Mods die een error verzaken kun je het beste verwijderen. Om erachter te komen of het aan de mods ligt, kun je heel makkelijk je mods even verplaatsen naar een tijdelijke map en kijken of je dan nog steeds de melding krijgt. Gaat het dan wel goed dan weet je dat het aan een mod ligt, in groepjes de mods terugzetten en elke testsen totdat het fout gaat.
 3. 2 points
  Ferdinand

  "Zeil niet openen"

  Gisteren avond spel weer opgestart en werkte weer goed heel raar
 4. 2 points
  NL-MOD-20

  Follow Me

  @carel Welja !!! Ga hem ff bedanken. Wel zelf al gebruiken en ons nog maar laten rennen naar al die voertuigen.
 5. 2 points
  carel

  Follow Me

  Bedankt DeBeugels
 6. 2 points
  DeBeugels

  Follow Me

  @carel op modhub.us (Follow Me v1.0.0.0)
 7. 2 points
  NL-MOD-20

  naambordjes plaatsen

  Zorg dat ieder bordje een eigen naam heeft "bordje-1", "bordje-2" enz. Dit geld ook voor de naam van de afbeelding die onder het bordje hangt. Bijvoorbeeld "materiaal-1", "materiaal-2" enz. Alles met dezelfde naam wordt gezien als een geheel, dus iedere wijziging wordt overal doorgevoerd. Dus als je bij zowel "bordje-1" als "bordje-2" alleen "materiaal" hebt staan zijn deze altijd gelijk. Open maar eens een mod waar dit al is gedaan, dan zie je de verschillen.
 8. 2 points
  DeBeugels

  Water aan de dieren geven

  In een schuur hoef je geen water te geven gaat vanzelf ( omdat daar normaal een kraan zit ). Hiervoor worden wel kosten voor gerekend. In principe zou je dit om kunnen bouwen dat je wel ( gratis ) water moet geven. Heb je een dierenverblijf zonder stal dan heb je wel een watertrigger.
 9. 2 points
  Heb je het log bestand al eens doorlopen op foutmeldingen. Waarschijnlijk heb je een mod die dwars zit.
 10. 2 points
  driverx03

  Mod geen kleur

  Het is me gelukt, texture stonden niet in de directory van de i3d bestand. ben wel van plan om de bruggen te posten, maar moet eerst een aantal bruggen aan passen vanwege hun lengte. Je kunt niet zien hoe je ze plaatst. Ik heb deze bruggen uit de map Breisgau County V6.2 gehaald zowel de lange treinbrug en de hang brug zijn erggggg lang.
 11. 2 points
  carel

  Verkoop van katoen lukt niet

  Heb jij toevallig de spinnerij gekocht , want dan krijg je geen geld als je katoen of wol komt brengen , dan worden daar rollen stof van gemaakt die dan kunt laden en wegbrengen voor de verkoop of kledingwinkel . Mogelijkheid 2 Bij de bakker is het zo dat wanneer je voldoende meel eieren en aardbeien heb gebracht (verkocht) is het magazijn daar van vol en kan je niets meer leveren , totdat je dat bakker hebt gekocht dan kan je wel leveren maar niet verkopen dan alleen het brood en taart dat gemaakt word door de bakker. Dus mogelijk is de spinnerij vol en kan je niets meer verkopen en moet je de spinnerij kopen
 12. 1 point
  Bart

  stuur fs22 dodehoek

  In settings je deadzone aanpassen. Staat standaard op 14, je kan hem het beste op 4 of 2 zetten.
 13. 1 point
  je savegames staan in je user folder, dat wil zeggen ' mijn documenten ' en submappen, als je deze locatie manueel hebt veranderd moet je even daar kijken een shortcut om in die folder te geraken is deze : windows toets + r indrukken ( combinatie ), en dan dit plakken en starten -> %UserProfile%\Documents\My Games\
 14. 1 point
  DeBeugels

  fsScreen_2022_05_21_09_00_06.jpg

  Melk laden in de map Gelderland
 15. 1 point
  DeBeugels

  struiken voor de helft gemaaid

  Dan rij je in tegengestelde richting als het rechts wel werkt
 16. 1 point
  NL-MOD-20

  Follow Me

  De wel bekende Follow Me mod is weer te downloaden.
 17. 1 point
  NL-MOD-20

  Follow Me

  Nog even wat tekst en uitleg hoe deze mod werkt.
 18. 1 point
  NL-MOD-20

  "Zeil niet openen"

  Dan heeft een van de mods een blijvende "fout" veroorzaakt. Van de PS weet ik niet in hoeverre verwijderen ook echt alles verwijderen is. Anders gehele game en data verwijderen en opnieuw installeren en de "foute" mod niet meer gebruiken.
 19. 1 point
  DeBeugels

  Follow Me

  Al in gebruik
 20. 1 point
  DeBeugels

  "Zeil niet openen"

  Ben geen PS speler, maar ik neem aan dat je op de PS ook in het menu de toetsen (keybindings) kunt instellen, kijk hier of er nog wel een toets toegewezen is om het zeil te openen.
 21. 1 point
 22. 1 point
  fa285634

  Mod geen kleur

  GE werkt relatief, volgens je eigen xml moeten die bestanden op desktop/<ergens> staan. Die staan daar dus niet lees je paden maar eens na : objects / models / objecte / models je objects folder heeft geen subfolders ( ook volgens je eigen screenshot )
 23. 1 point
  DeBeugels

  Mod geen kleur

  de verwijzing naar de DDS files staan niet in de mod maar op een andere lokatie .
 24. 1 point
  NL-MOD-20

  Mod geen kleur

  Geen idee wat je hebt gedaan of bedoeld, maar als ik tussen de regels lees is er een verwijzing naar iets wat wel op de ene pc staat echter niet op de andere.
 25. 1 point
  remco_nentjes

  Simple IC mod

 26. 1 point
  DeBeugels

  Simple IC mod

  Simple IC moet je aan zetten, kijk bij de toetsen instelling aan welke toets deze is gekoppeld Dit doe je via het menu ( de 4 toetsen ) zoek je "IC: on/off" op en kijk aan welke toets deze gekoppeld is. ik had hem in FS19 aan NUMPAd/ staan. Je moet natuurlijk wel voertuigen hebben die Simple IC ondersteunen !!
 27. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.