Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

adman

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

adman last won the day on 22 February

adman had the most liked content!

About adman

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor Uw antwoord, Ik weet wat ik moet doen maar ben niet zo handig in dit geval en wil het risico niet nemen dat er iets gebeurt en de hele kaart kwijt ben. Als nog bedankt natuurlijk, Ps: die hond heb ik al jaren,ik hou hem,...
 2. Hallo,, Hartelijk dank voor Uw antwoord. Helaas lukt het niet. Zou U iets uitgebreider kunnen uitleggen wat ik precies moet doen? Alvast bedankt. Ad
 3. Hallo, allemaal, Er zijn geen reacties op mijn vraag gekomen,misschien heeft niemand dit probleem gehad en waarschijnlijk doe ik iets niet goed. Ik kan ook dwars door het hondenhok heen rijden,misschien is dat al vreemd? Alvast bedankt voor je antwoord, Met vriendelijke groet Ad.
 4. Hallo, Ik speel fs 19 seasens met de map Green river ,nu wil ik graag mijn hondenhok verkopen maar dat lukt niet. Weet iemand wat dat kan zijn? Alvast bedankt voor Uw antwoord. Met vriendelijke groet Ad.
 5. Hallo, Heb je advies opgevolgd,was even zoeken maar alles werkt weer als normaal. Ontzettend bedankt meneer "de Beugels". Het is fantastisch dat er een site is als deze en daarom wil ik iedereen die er aan meewerkt nogmaals bedanken. met vriendelijke groet Ad.
 6. Hallo mede gamers, Wie kan mij helpen. Ik heb mijn pc geupdate en nu kan ik fs 19 niet meer spelen. Als ik in de game ben dan schokt het beeld(lag) Ook is mijn hele pc er anders uit gaan zien,alles is vergroot waarschijnlijk iets met de beeldscherm instelling, maar ik ben een leek op dit gebied. Wie weet wat er aan de hand is, Alvast bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet Ad.
 7. Hallo allemaal, Als ik een boerderij mod wil plaatsen krijg ik de melding "maximaal 1 artikel per boerderij" ,weet iemand waar het probleem zit? Alvast bedankt voor je antwoord. Met vriendelijke groet Ad
 8. Halo, Ik heb inmiddels het probleem opgelost,ik moest het spel updaten en nu werkt alles goed. Bedankt voor alle moeite,prachtige site, met vriendelijke groet Ad.
 9. Gooedemorgen, bedankt voor Uw antwoord,maar kunt U me stap voor stap uitleggen hoe dat moet. ps:ik ben een nieuweling op dit gebied alvast bedankt voor Uw geduld mvg Ad.
 10. Goedemorgen, Dit heb ik gedaan maar ik heb nog steeds geen mods in het spel,wel in de mod map maar als ik het spel start niet in de modhub. met vriendelijke groet Ad.
 11. Hallo, Ten eerste bedankt voor Uw reactie,dus een mod in een zip map moet ik in de mod map plaatsen,wilt U me dat voor doen?.mvg
 12. Hallo, Ik ben nieuw en wil graag Uw hulp bij het installeren van mods. Tot nu toe heb ik een paar mods gedownload,ik krijg dan een zipmap(geel mapje met rits)deze zet ik in het bestand my games fs 19 ,savedgame en mods, Op filmpjes op het internet zie ik dat het een "rar"bestand moet zijn en dat lukt me niet. Bijvoorbaaddank voor de hulp. Met vriendelijke groet Ad.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.