Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

NL-MOD-20

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NL-MOD-20 last won the day on 1 January

NL-MOD-20 had the most liked content!

About NL-MOD-20

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kijk ff op de onderstaande link. Daar staan dezelfde errors op aangegeven. https://forum.giants-software.com/viewtopic.php?t=156475
 2. min spec, postet by giants: 64bit Windows 7, Windows 8, Windows 10 Intel Core i3-2100T @2.5GHz or AMD FX-4100 @3.6GHz or better Nvidia Geforce GTX 650, AMD Radeon HD 7770 graphics card or better (min 2GB VRAM, DX11 support) 4 GB RAM 20 GB free hard drive space Soundcard DVD-ROM Drive (only for retail version)
 3. Bedankt voor je reactie. Ik ga kijken of ik nog iets met de reflectie van de background kan doen. ps. Sorry, ,maar ik kon geen eigen print screen uploaden.
 4. Er is geen voerwagen voor gras. Zet je gras om in hooi, daar zijn er genoeg van te vinden (bijv. Kuhn). Met de mod GlobalCompany - Hay Dryer kan je hooi maken van gras en houtsnippers. Het hooi kan je weer voeren. Anders blijft alleen de optie van De Beugels over.
 5. Beste allemaal, Wie weet hoe ik de glossy uitstraling kan verwijderen. Ik wil met Blender gebouwen e.d. maken. Dat is geen probleem en het aanpassen van de materials lukt ook. Het voorwerp exporteren naar een i3D file gaat ook prima. Als ik het voorwerp (voorbeeld de cube van blender) open met de Giants Editor krijg ik de glossy uitstraling. Ik heb werkelijk alle films, beschrijvingen e.d. gezien op internet, maar hoe ik dit wegkrijg kan ik nergens vinden. Hoop dat iemand een (zeer waarschijnlijk eenvoudige) oplossing weet voor dit probleem.
 6. Probeer eens een andere trekker en aanhanger. Als dat wel werkt zit het in de gekozen mod(s). Iets anders kan ik zo snel niet bedenken.
 7. Ik draai FS19 + exp.pack op een game-laptop. Geïnstalleerd met externe DVD-drive. Na de derde keer wordt er niet meer om de externe drive gevraagd. Werkt hier prima.
 8. Heb deze nu nog privé, maar moet eerst toestemming vragen aan de originele modder (als ik weet hoe ik hem kan bereiken), da's wel zo netjes. Dan hoop ik het te mogen plaatsen. Is nog niet helemaal gereed. Heb nu nog maar 70 verschillende zeildoeken gemaakt. Moet nog wat bekende bedrijven toevoegen. Hopelijk in het nieuwe jaar gereed.
 9. 1. Tja, hoe kom ik dan in contact met Edward`s Modding. Hij heeft dit gemaakt en kon niet vinden waar ie zit. 2. Dus als ik een mod voor jullie maak dan wordt dit wel geplaatst (wil best helpen hoor heb zat ideeën ). 3 Waar kan ik eigen mods dan plaatsen?
 10. Hoi Bart, bedankt voor je reactie. Ik zal de game uit elkaar trekken en kijken wat er nog voor leuks tussen zit.
 11. Kijk even op de website van Logitech, daar staan de veel gestelde vragen op, er staat iets tussen m.b.t. kalibratie. https://support.logi.com/hc/nl/articles/360025171854--Veelgestelde-vragen-Pakket-voor-zware-machines
 12. Ik ben bezig met het maken (aanpassen) van een mod. Nu vraag ik mij af, wat zijn hier de spelregels voor. Het lijkt mij dat er door de originele maker toestemming moet worden gegeven. Ook zou het leuk zijn als de mod via de NLD-community kan worden uitgebracht. Kan iemand mij vertellen wat en hoe dit moet verlopen.
 13. Weet iemand of er een databank is voor dds-bestanden. Voor mijn trailers heb ik nu standaard het bestand reflectorRed.dds (rode reflector). Nu lijkt het me leuk om trailers in een andere kleur ook een andere kleur reflector te geven. Ik kan een hoop tijd besteden aan het zelf maken van reflectoren, maar waarom moeilijk doen.
 14. Preview Kogel Autoloader van Edward`s Modding aangepast met Zeildoeken van Nederlandese (transport-)bedrijven.

  © NL-MOD-20

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.