Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

NL-MOD-20

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

NL-MOD-20 last won the day on 28 July

NL-MOD-20 had the most liked content!

1 Follower

About NL-MOD-20

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GIANTS Engine 9: Improvements in Farming Simulator 22 Nieuwe engine voor de game ziet er goed uit. Kijk hier voor meer: https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?lang=en&country=nl&news_id=252
 2. Ben zeer benieuwd naar je bevindingen t.o.v. W10. Zou het leuk vinden als je het gene wat je hebt getest met ons wilt delen. Suc6 en veel plezier.
 3. Nu zelf bezig met precision farming in FS19. Ziet er goed uit, nu alleen nog uitzoeken hoe ik de waarden van de grond voor een specifiek product kan aanpassen. Ben ook benieuwd hoe de nieuwe seasons eruit komt te zien (en of het beter werkt dan de huidige versie). Hier de download link voor wie het wil testen. https://farming-simulator.com/mod.php?mod_id=188882
 4. Sound design improvements in Farming Simulator 22 Farming Simulator 22 will feature various sound improvements. You can already listen to some of them in the videos below. Our two sound designers, Kris and Nils, present to you what they've been working on to improve the auditory experience in the game. Grab your headphones and start listening!
 5. Beetje aan het pielen met DLC en Seasons. Heb ik sneeuw in mijn stal !!
 6. Bedankt voor alle leuke reacties !!! Heb er een in mijn archief gevonden. Windows 7 - gigantische tower - grafische kaart (top) - dolby surround 5.1 Passen nog floppy's in ook, wat een luxe weer. Zal kijken of ik deze voor versie 24 naar windows 11 kan omzetten. Wel een monster klus hoor, nu nog mijn schroevendraaier set vinden. Software voor het opvoeren van de processor (check), Waterleiding omleggen voor de koeling (check). Denk wel dat mijn cv op een aparte website moet komen. Daar heeft google een aparte datacenter voor nodig, zal meteen gaan reserveren.
 7. Ziet er strak uit. Ga eens opzoek naar een ouwe pc. Dan ben ik zeker dat het niet erg is als er iets stuk gaat.
 8. Farmcon 21 Voor degene die de live Farmcon 21 net als ik hebben gemist hier de links. Alweer veel info over de nieuwe versie gezien. Ze zijn nog volop in ontwikkeling da's duidelijk. Go for it guys !!!!! Dag 1: Dag 2: Dag 3:
 9. Let goed op de iconen van je voertuigen en wat je in de shop kan kopen aan pallets of big bags. Andere producten zijn alleen verkrijgbaar (zoals @DeBeugels al aangaf) via dieren. Sommige mappen gebruiken weer hun eigen iconen en die komen dan niet overeen met de standaard. Vandaar dat er wel eens verwarring kan zijn. Als je nog niet zoveel geld hebt, kan je het volgende doen. Zet de automatische save uit, sla hierna de map op, koop het voertuig en de producten. Gaat dit niet goed dan de map afsluiten en opnieuw opstarten, dan begin je weer met het bedrag van voor de aankoop. Zet later wel je auto save weer terug op de waarde die je had ingesteld. Je krijgt namelijk niet je hele aankoopbedrag van je spullen terug bij verkoop. Have fun !!!!
 10. Ik heb liever een CD/DVD, dan heb ik het gevoel dat ik ook echt iets heb gekocht. Zo'n code die ik niet meer kan vinden en dan ook nog steam, niets voor mij Werkt nu altijd en overal met of zonder netwerk. Kom de verpakking altijd tegen, ook al heb ik het niet nodig.
 11. pre-order PC versie gevonden voor € 30,09
 12. Je schrijft het volgende "ik heb een stuur die niet 100% power geeft als ik hem 100% indruk ". Is het dan niet handiger om te kijken waardoor dit komt. Het updaten van de software of de settings aanpassen van je stuur is makkelijker. Anders moet je iedere mod apart aanpassen of je krijgt problemen met de werking van de game. Welk merk stuur heb je en is het probleem ook bij een andere game aanwezig?
 13. Kijk de website is door @Bart (neem ik aan) al helemaal ingericht voor de nieuwe versie. Dat noem ik nog eens snel handelen.
 14. JA weet ik, daar houd ik wel van. Dus ga zo door. Maar was een mooie voorzet om DeBeugels af te helpen van de korte vragen. Volgens mij stond ie laatst op een zondag tegen zijn linker achterband te schoppen. (Pirelli Emoji) En als VIP mag jij toch mee beslissen over de opbouw van de website? (Smiley)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.