Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

driverx03

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

driverx03 last won the day on 19 June

driverx03 had the most liked content!

About driverx03

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weet iemand waar ik de instellingen van tereinarcgitetuur kan vinden, het egaliseren gaat maar tot 20 en die zou ik graag groter hebben inverband met grote velden en een geleidelijke afdaling dan kan maken.
 2. Ik wil een trailer kopen (PV19_Autoloader.zip) maar krijg dit antwoord Geen ruimte meer! Verwijder eerst de gekochte voorwerpen. Maar er staat niks bij de winkel en voor de rest kan ik alles kopen alleen deze trailer niet. Deze trailer laad de longPallets beter dan de andere (keurig achter elkaar en niet door elkaar waardoor je met uitladen geen puinhoop hebt) hebt iemand een idee waaraan dit ligt. Ik heb dit niet met elk veld (map,kaart)
 3. Hoi, ik speel op de map (Map_FS19_Landownunda_16x) waar ik mijn eigen silo erbij hebt geplaatst omdat de standaard silo vol zit, maar als ik in de mijne wat wil in storten krijg ik de melding dat die geen plaats meer hebt, terwijl ik hem net hebt neer gezet. als ik ga kijken wat er in zit dan zie ik dat er het zelfde aantal als in de standaard silo zit. Kan ik dit ergens veranderen. zo ja waar moet ik dan wezen.
 4. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die er aan ergert dat er veel fabrieken (uit de duitse hoek) geen engels gebruiken. Regelmatig kom ik fabrieken tegen waar de lege pallets als leerpallet staat vermeld. en die ik dan moet omzetten naar emptypallet. Zelf heb ik daar geen probleem mee, maar iemand die dit spel speel en geen verstand er van heeft, met name de jongere 10 tot een jaar of 15 hebben daar wel last van. (pools en rus word een ander verhaal) daar hebben de meeste wel problemen mee (denk ik). Het zou mooi zijn als er een standaard richtlijn met de taal zal zijn bij het maken van een mod.
 5. ik krijg het zeil van de silo niet verwijderd in het begin had ik maar een klein strookje wat er weg ging maar de rest blijft zitten. Kan ik dit ergens handmatig in stellen in een xml bestand zodat het weg is. P.S. het gaat hier om een mega silo die ik zelf vergroot hebt. 200m breed en 200m lang ongeveer.
 6. weet iemand hoe ik het volume gewicht kan aan passen. bij de ene trailer kan ik 50 ton laden en met gemak weg rijden, en bij de andere krijg ik hem niet meer van zijn plek af.
 7. In giants edtor heb je de paal waarmee je dingen verplaatst maar nu heb ik een object dat ver weg van de paal staat kan ik dit veranderen.
 8. Weet iemand hoe ik meerdere geselecteerde voorwerpen tegelijk kan verplaatsen. telkens als ik er meer selecteer dan verplaatst er maar 1. Ik wil een gebouw verplaatsen maar die is op gebouwd uit meerdere blokken muur en rooftoppen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.