Jump to content
NLD Community News:

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

SteefMan

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About SteefMan

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Games, Wandelen, Werken.

Social media

 • Skype
  DebeyerS

Recent Profile Visitors

290 profile views
 1. Ik heb het opgelost gekregen. Fix: In mijn geval moest ik in dit bestand kijken GeiselsbergItems.xml. Daarin staan alle placeable items die in de map gezet worden die je krijgt op easy mode. <item className="Placeable" filename="$moddir$FS19_GeiselsbergV1Multifruit/maps/placeables/BGA/BHKW/BHKW.xml" /> Zo ziet zo'n lijn eruit en het probleem zat em in het feit dat ik de map.zip heb aangepast met +V1Multifruit. Van mij mag het topic gesloten worden aangezien het probleem verholpen is.
 2. Ik ben alle bestanden nog even aan het doorspitten maar die heb ik er helemaal niet instaan dus ik vind het vreemd dat ie daarnaar vraagt.
 3. Hoi, Ik heb de log erbij gevoegd en ook nog iets geprobeerd. Ik heb alleen de map en 2 placeable building packs erin staan. Als ik de map alleen zo opstart krijg ik al die gebouwen ook niet te zien. Zet ik dan de orginele versie erbij dan laad ie de 1e keer wel met gebouwen maar na het saven weer zonder gebouwen.
 4. Hallo allemaal, De titel doet iets anders vermoeden maar ik heb het hier over een aangepast map waarbij is meerdere gewassen heb toegevoegd. Dat werkt allemaal prima als ik de map opstart op easy mode. Wanneer ik dan de game save en terug opstart mis ik voornamelijk de gebouwen op de farms en een aantal verkoop punten. De rest zoals het dorp en de wegen en bossen staan er nog. Om wat meer informatie te geven over hoe ik de map heb aangepast.Omdat er nog geen guide te vinden was om gewassen toe te voegen heb ik alles gekopieerd en geplakt van een multifruit map. De paden en staan allemaal goed en ik heb alle id's in de i3d naar 5xxx gedaan. Dus 374 word 5374. De Log.txt Ik hoop dat iemand met wat meer ervaring of het probleem herkend mij kan vertellen hoe ik dit kan verhelpen.
 5. Hallo, Ik wilde voor in een MP server met seperate accounts graag withering disablen in de Seasons mod. Ik vroeg me eigenlijk af of iemand dit al voor elkaar heeft of weet of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet, Steefman
 6. Ohja ik zal het probleem even apart opnoemen. De tank in de 6.0.0.2 versie bemest mest een injecteur erachter het veld gelijk 3 keer . (ja we hebben 3x bemesting aanstaan) De oude versie, v4.0, doet dit niet. Maar in multiplayer kun je dan niet de kuubs bijstellen en zal deze standaard 30m3 per ha geven wat wij een beetje veel vinden. Nu vragen we ons af of iemand weet waar dit aan ligt en/of hoe het is op te lossen. Het liefst gebruiken we de 6.0.0.2 omdat deze een aantal opties extra heeft.
 7. https://www.modhoster.de/mods/gullepack-fs17 En dan onderaan de V4.0 versie.
 8. Hallo allemaal, Het viel ons recentelijk op dat bij het gebruik van de gullepack 6.0.0.2 je met de veenhuis tank en injecteur gelijk 3 keer bemest ongeacht er de manuremod instaat of niet. De standaard machines hebben dit effect niet. In een eerdere versie van dit pack, de 4.0 versie, was dit geen probleem. Alleen is dit een downgrade naar minder optie en als grootste nadeel is de mod dan niet multiplayer ready en dat is niet gunstig aangezien we op een server spelen. Onze vraag of iemand weet wat het probleem is en/of het opgelost kan worden en zoja hoe. Met vriendelijke groeten, Stefan de Beijer
 9. Hoi! De LSTT server is weer aangeslingerd. Er staat een grote map op genaamd Süd Thüringen en hier kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. En zeg nou zelf, hoe leuk zou het zijn als je met 16 mensen tegelijk aan oogsten bent of mest rijden? Wie bekend is met de map weet dat dit een best grote map is. Veel oogstplezier maar er moet ook bemest en gezaaid worden en ook de dieren mogen niet vergeten worden. We gaan er dan ook vanuit dat je met alle werkzaamheden mee wil helpen. Met de beschikbare oppervlakte ben je meestal wel een avond per karwei bezig. We maken gebruik van alle DLC's en bijna 4 GB aan mods. Dit kan nog altijd veranderen en eventueel op aanvraag voegen we mods toe. De mods ontvang je als je bij ons op de Teamspeak server komt. ************* is het adres. Kom gerust een langs op de Teamspeak, mijn naam daar is SteefMan. Met vriendelijke groeten, SteefMan
 10. SteefMan

  Horsch DLC

  Ferm stront tankje heb je daar @EJB
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.