Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

berke54

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

berke54 last won the day on 17 May 2018

berke54 had the most liked content!

About berke54

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. okè ga dat uit proberen, bedankt ieder geval voor de snelle reactie info volgt.
 2. ik zal de map eens alleen in de modsfolder doen en de rest er eens uit laten kijken wat die dan doet ik heb dit probleem zins een dag of twee daar voor ging alles goed ik dacht eerst dat het aan een andere mod lag.
 3. Ik heb het bij twee verschillende mappen geprobeerd maar zo gauw ik ga beginnen met het maken van de balen begint het beeld ook wat te bibberen maar rij ik nu over een stuk waar geen gras ligt voor op te rapen stopt het bibberen van het beeld de rest van de mappen doen het goed alleen het balen maken niet zou het dan toch aan een mod liggen.
 4. Hallo, ik heb deze mod net uit de modsmap verwijdert omdat deze bij een error aan gaf
 5. Hallo, Heb net dit berichtje even bekeken ik heb namelijk het zelfde probleem bij mij komen ook geen balen uit
 6. okè ga dit uit proberen hopelijk lukt het dan wel. Bedank nog voor de reactie
 7. ik heb dit alleen bij green river andere mappen hebben dit niet dat ik alles kwijt ben in een save map en wat betekent unzipd
 8. Hallo fa285634 Ik had de log gepost , maar er stond dat de waarde te lang was. Nu is het zo dat als ik de map Green River speel maakt niets uit hoe lang ik met de map bezig ben en ik save het spel dan weg en ik sluit de map af en start dan de map weer op is weer alles weg uit de map , weer de voertuigen de koeien de schapen gewoon alles wat ik dan gedaan heb in de map is weg. Ik heb de laatste save datum al uit de backup map gepakt die is gewoon het zelfde ook alles weg, nu zou ik het echt niet meer weten voor heen is alles steeds met weg saven goed gegaan alleen de laatste twee dagen niet meer.
 9. Hallo, Ik heb al van alles gedaan maar ik krijg het log bestand er gewoon niet in gezet ook niet met copy&paste als ik dit probeer krijg ik een melding in het engels dat dit niet wordt onder steunt ben wel met het spel opnieuw begonnen .
 10. 4 minuten later toegevoegd Hoi Bart IK heb de spoiler geopend maar ik krijg de log er niet in gezet ik heb geprobeerd de log te kopiëren maar het lukt niet ook niet met plakken. Ik heb de map nog eens naar gekeken maar ook de koeien en de schapen en de varkens zijn uit de save map weg zelfs het strooi dat ik had, ik heb dat nog eens gehad en toen kon je false of true wat veranderen maar ik weet het niet meer.
 11. Dit heb ik ook al geprobeerd maar om de een of andere redenen heb ik daar het zelfde probleem
 12. Hallo, Met deze wil ik vragen of me iemand kan helpen , ik heb gisteren Green river gespeelt en het spel gewoon weg gesaved , wilde vandaag verder gaan met het spel maar ik zie mijn voertuigen niet meer in de map staan ik zie de gekochte voertuigen niet meer staan.
 13. Okè met deze alvast bedankt voor de snelle reactie
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.