Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Beltie

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Beltie

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo. Ik ben opzoek naar een mod, waar ik vaste mest of drijfmest mee kan verkopen. Heeft iemand zoiets voor mij. A.V.B. Beltie.
 2. Hallo. Is deze server nog steeds online? Ik zocht hem laatst op maar kon hem niet vinden. Mvg Beltie.
 3. Dus wat ik al zei we kunnen het beter maar gewoon vergeten en geen FS meer gaan doen, dit gaan we toch niet voor elkaar krijgen. Dit zou denk ik ons gewoon grof geld gaan kosten en wat levert het waarschijnlijk op niets denk ik. We hebben sinds kort glasvezel! Dit geeft denk ik het probleem, en dat heeft hij ook
 4. Ik ga denk ik dit niet opgelost krijgen. Ik heb mijn virus scanner en firewall uit gegooid en hij ook en nog steeds het probleem. Met de router heb ik geen verstand van daar ga ik dus ook niet aan knooien.
 5. We hebben de zelfde versie van de game. Als ik de game host komt hij er ook niet in, hij heeft de zelfde melding als mij. We hebben ook is geprobeerd om bij elkaar te gaan zitten op het zelfde netwerk toen wal het wel.
 6. Dit is mijn log. We hebben de zelfde update van de game. Ik vindt juist het vreemde eraan een half jaar geleden hadden we beiden nergens last van konden we er zo inkomen.
 7. Ik heb natuurlijk gewoon de gekochte versie, in het verleden werkte het wel gewoon. Nee ik heb er alleen last van met FS! Opnieuw installeren kan ik nog wel even proberen!
 8. Hallo ik wal na een tijd geen FS meer gespeeld te hebben met me vrienden weer is online gaan, 1 vriend host de game en heeft zijn poorten gewoon los staan. Ik probeer er in te komen maar kom er gewoon niet in ik heb alle benodigde mods etc, een paar andere vrienden konden er wel gewoon inkomen! We hebben de standaard map geprobeerd zonder mods nog steeds het zelfde probleem. deze melding krijg ik te zien: A.V.B. Jeffrey (Beltie)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.