Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

DeBeugels

Moderators 
 • Content Count

  1,127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  183

DeBeugels last won the day on 9 October

DeBeugels had the most liked content!

About DeBeugels

 • Rank
  Needs Life

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

2,960 profile views
 1. Klopt gaat vrij snel, dus het is goed gegaan.
 2. mocht je problemen ondervinden, laat het weten, waarschijnlijk krijg je melding dat je TPM moet aanzetten, dit zit in de bios van je computer.
 3. Dat kan ook, maar ik moet zeggen dat het upgraden probleemloos verlopen is
 4. een image van de c schijf, mocht het fout gaan, acronis heet hier een mooi programmatje voor "Acronis True image" maakt een copy van je schijf . ook super handig als je een systeem schijf wil vervangen, image kun je weer terug zetten op de nieuwe schijf . Inmiddels over zonder problemen.
 5. eerst nog even een disk image maken en dan............ naar Windows 11
 6. Geen idee @brummy, Ik gebruik Farming studio , daar maak je voor elke map een aparte mod folder, deze werkt perfect. Was wel even uitzoeken om alle instellingen goed te zetten. De 20 mappen lijkt mij aan de ene kant logisch dat dit een max is, omdat je ook maar 20 saved games sloten hebt.
 7. @NL-MOD-20 volgens mij heeft hij het over een "Bunker" daar bedoeld hij waarschijnlijk een sleufsilo mee en geen farmsilo. Maar we hoeven hier geen tijd in te stoppen, hij wordt lid, plaats de vraag en komt vervolgens niet meer terug !!
 8. hoi, ik ben teun. Hebben jullie ook een fs19 multiplayer server waarbij ik me kan aansluiten?

   

  1. DeBeugels

   DeBeugels 

   Nee helaas, ik doe geen multi player

 9. Het is ook een simulator game en geen manager spel !!! je kunt jezelf als doel stellen, om je boerderij proberen uit te bereiden, grotere machines, meer dieren, meer land kopen, door je geld wat je verdient met je landbouw producten. Ik zou ook mod mappen downloaden die zijn veel mooier dan de standaard in game mappen. Het snelste en makkelijkste leer je op youtube en Twitch om te kijken hoe anderen het spelen.
 10. @Bart Hoe bevalt je Win11 nu, na een aantal maanden gebruikt te hebben? Nog problemen tegengekomen?
 11. @Carel vind ik ook, ik zit hier tussen de boeren, nog nooit gezien dat ze bodem monsters nemen om de bemesting daar op aan te passen. Elk jaar de zelfde bemesting, vloeibare mest ( want de kelders moeten leeg ) en een keer met kunstmest erover en meer niet. Daarom gebruik ik die DLC ook niet.
 12. Waar ik op de PC tegenaan liep, was dat ik in het gamemenu / opties / Algemene instellingen / "gamepads/stuurwielen" eerst op aan moest zetten voordat het stuur op de PC werkte. Misschien is dit hetzelfde op de XBox
 13. Ik weet dat je met de GRLE converter de hoogte van de grond van je map kon overzetten van FS17 naar FS19 https://gdn.giants-software.com/downloads.php GIANTS Grle Converter ===================== The grle converter converts GIANTS density maps (grle and gdm) to png files so that they can be edited in any generic image editing tool. The png file can then be loaded directly in to the GIANTS Engine again. De png is dan te editen en kun je als png weer in de map zetten GE maakt er dan weer een grle file van. Maar als de map elke keer dezelfde grondsoort aangeeft, kan het ook zijn dat PF een map in de root van je game aanmaakt en de gegevens opslaat van een map.
 14. In het script zit waarschijnlijk een random variabele, die de eerste keer het de grond verdeelt in verschillende soorten. Ik denk ook als je de map voor de 2e keer opnieuw speelt dat je dan andere grond soorten hebt, misschien leuk om dat te testen Dat zou dus betekenen dat bestaande (oude) mappen niet zouden werken met Precision Farming. Ja dat zou inderdaad mooi zijn zijn als je dat in FS22 zelf kunt aangeven in de map.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.