Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

volvodriver

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About volvodriver

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hallo allemaal mijn zoontje speelt al een tijdje fs19 maar weet iemand hoe je de zwaailichten helderder kunt laten branden. je kunt nu bijna niet zien dat ze aan staan.
 2. als ik heb gedownload wat een zip bestand is dan krijg ik bijna overal xml document te staan. ik zal nu wat gaan downloaden als zip bestand , en dan zal ik je laten zien wat ik bedoel 6 minuten later toegevoegd 25 minuten later toegevoegd zie boven aan de man van helmer downloaden in zip bestand wordt op de pc gezet als xml version
 3. nee als ik het heb gedownload dan kopieeer ik het en dan plak ik het in de mods van het spel
 4. ik krijg bijna alles in xml bestand kan ik dat omzetten naar zip ? 21 minuten later toegevoegd GIANTS Engine Runtime 7.0.0 (14220) 64bit (Build Date: Feb 17 2017) Copyright (c) 2008-2016, GIANTS Software GmbH (giants-software.com), All Rights Reserved. Copyright (c) 2003-2016, Christian Ammann and Stefan Geiger, All Rights Reserved.
 5. mining&construction v0.5 6 minuten later toegevoegd Mining & construction v0.5
 6. als ik mining en construction heb gedownload en plak het dan in mods , dan kan ik met geen mogelijkheid het spel in fs17 krijgen. kan mij iemand goed uitleggen hoe ik dat moet doen ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.