Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Bart

Administrators 
 • Content Count

  3,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  284

Everything posted by Bart

 1. Beste leden, omdat het al 2021 is, en de meeste mensen een dark thema gebruiken overal hebben we NLD ook in een donker jasje gestoken. Uiteraard als je liever wit hebt, kan je onderdaan het forum het thema terug zetten. Dit blijft dan jou voorkeur thema. Zie je fouten in het nieuwe thema, laat het me weten! Groeten, Bart & Richard.
 2. Ja Windows 11 is ook Nederlands.
 3. Oh oké, ja ik ben persoonlijk meer van het formatteren, alles lekker vers. ik heb gewoon een installatie USB gedownload en een clean install gedaan van Windows 11. Geen upgrade niks, gewoon vers erop die handel
 4. Disk image van wat ? Wel fijn dat je pc Windows 11 geschikt is!
 5. Vrijdag 1 oktober update bijgevoegd.
 6. Ja helemaal super! Geen problemen gehad, helemaal niks. Ik had eerst me start menu links gezet, later toch eens zoals Windows 11 aangeleverd wordt in het midden gezet. Dat was ff wennen, maar nu is het harstikke fijn! Ik raad iedereen aan, die kan om 5 oktober gratis te upgraden.
 7. Fact sheet Vrijdagen zijn terug! In dit topic zullen we de officiële Giants Fact Sheets plaatsen! *(Dit kan dus een zwarte pagina worden om te laden) Friday, October 8th Friday, October 1st Friday, September 24th Friday, September 17th Friday, September 10th Friday, September 3rd First FactSheets
 8. Een mapbuilder kan alleen type velden / grond intekenen. Het script doet daarna de rest voor je. Wel leuke info zo allemaal, aangezien dit ook naar 22 komt. Bedankt voor de moeite die je neemt om dit hier allemaal te plaatsen!
 9. Microsoft kondigt op 31 augustus aan dat Windows 11 op 5 oktober lanceert als een gratis upgrade. Computers die voor de upgrade in aanmerking komen zullen vanaf dat moment een notificatie krijgen dat ze kunnen upgraden. Het bedrijf bevestigt daarnaast dat het een geüpdatete versie van zijn PC Health Check-tool zal uitbrengen, waarmee je kan zien of je in aanmerking komt voor de gratis upgrade. Bron:
 10. Ik ben inmiddels over naar Windows 11 Insider bèta
 11. Vandaag, 29-07-2021 is de officiële Windows insider build uitgegeven. Dit is een redelijk betrouwbare versie, het verschil met de dev versie is dat de bèta is gecontroleerd op fouten. Wil je dus nu al op Windows 11 draaien, kan je via settings --> update de Windows 11 build downloaden. Let Op, je moet je wel eerst geregistreerd hebben als Insider.
 12. Ja zijn ze daar mee aan de gang gegaan ? Ben benieuwd hoe goed ze het dicht kunnen krijgen, tot nu toe was het gewoon mogelijk.
 13. Ik denk dat nog eerder Fs24 op jou pc staat dan Windows 11 hè
 14. Dan moet je wel wat truckjes uithalen, je pc moet minimaal 7e generatie processor hebben en TPM. Maar dat kan je dus omzeilen (nu nog).
 15. Binnenkort komt de officiële Windows 11 Insider build uit. Je kan met een Insider account bij settings de normale build downloaden, je kan dan niet meer terug naar Windows 10. Bron: https://insider.windows.com/en-us/
 16. Op de website van Farming Simulator staan alle supported mods voor de PS4, als hij daar niet tussen staat is de mod er simpelweg niet voor de PS4. Zie website: https://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en&country=nl&title=fs2019&filter=console&page=0
 17. Staat hij wel op de website van Farming Simulator @matteo ? Zo ja, kan je hier die link plaatsen ?
 18. Je kan de mod niet vinden bedoel je ?
 19. Ben benieuwd wat er allemaal gaat komen in FS22! Binnenkort zal Fact Sheet Friday wel weer starten gok ik!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.