Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

TTV

V.I.P
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

TTV last won the day on 10 November

TTV had the most liked content!

About TTV

 • Rank
  Spam Happy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,363 profile views
 1. TTV

  TTV'S foto's

  Mogguh, hier weer eens wat van mij... Vandaag is mijn nieuwe hakselaar geleverd, het betreft een Claas Jaguar 970. Wordt mogelijk nog voorzien van meer opties, maar hij moet eerst nog de laatste mais hakselen!
 2. TTV

  TTV'S foto's

  Hier weer eens wat van mij! We beginnen dit keer met maaien en eindigen met mest rijden! Maaien met de Fendt 936 en Pottinger maaiers Omdat het zo snel droogde later gelijk het gras geharkt met de Fendt 724 Oprapen met de 936 en Schuitemaker Rapide 7700 Later bemesten met een demo Fendt 828S4 en Schuitemaker Robusta, ook dit was een demo We doen nog even een tankje en dit was het weer!
 3. @fa285634 Hij stond op windowed en als ik heb op full screen zet, en dan ga ik uit het spel dan loopt hij niet vast. Maar zet ik hem weer op windowed dan loopt het vast. Alleen ik vind t makkelijk om hem op windowed te hebben, want als je dan met 2 schermen met een mod bezig bent kun je makkelijk iets veranderen in de xml en dan gelijk in FS even de machine herladen en je weet het, maar steeds uit FS is dan niet handig. Maar als t niet anders kan dan ist zo Is er iemand die weet hoe ik m wel op windowed kan hebben zonder dat hij vast loopt als ik eruit ga?
 4. Mogguh, Ik heb laatst mijn FS19 opnieuw geinstalleerd, omdat het naar mijn mening wat mis ging, maar dat was niet zo ? Was gewoon mijn fout, maar nadat ik hem opnieuw geinstalleerd heb, loopt FS vast als ik via ALT+TAB uit het spel ga, of op mijn 2e scherm klik. En dit was voordat ik opnieuw installeerde niet zo. Het werkt wel als ik heel snel heen en weer ga, dus binnen een halve minuut ofzo. En als ik langer wacht dan ga ik terug dan loopt fs vast zodra ik er weer in kom. Ik heb update 1.3, het maakt ook niet uit of ik op low of very high speel. Met of zonder mods maakt ook niet uit Iemand de de oplossing heeft? Groeten, TTV
 5. Op de pc is het inderdaad dat je de boerderij eerst moet joinen, en dan kun je mee doen. Zo kan ieder vgm zn eigen bedrijf beginnen. En ik neem aan dat dat op de xbox ook zo is ?
 6. Heeuj, In een map heb ik de grote van het gras een beetje aangepast, ook hoe dik het staat, en nu staat het naar mijn mening mooi. Maar het maaizwad is mij veels te klein. De grote van het gras enzo heb ik veranderd in Foliage/GrassDE.xml uiteraard in een modmap. Maar nu kan ik nergens iets vinden over het maai zwad, ik heb ook al veel dingen veranderd maar ik krijg het niet groter of hoger. Zoals je kunt zien op de foto ligt er maar een heel klein beetje gras. Iemand een idee? (Stuur mij geen vraag over welke map het is, want het is een WIP map van iemand anders!) Alvast bedankt,
 7. TTV

  TTV'S foto's

  Na een zeer lange tijd weer eens wat plaatjes van mij! Dit keer gaan we in FS19 verder! We beginnen dit keer met bemesten. Dit doe ik met een Fendt 936, met Samson giertank! Omdat het nog zo warm was, zijn er nog veel hectares ingezaaid. Dit gebeurd met een Fendt 724 Ook eb ik nog een nieuwe Schuitemaker Siwa 720 gekocht! En omdat ik geld over had, ook nog maar een Kuhn balenwikkelaar gekocht ? Voor een kleine boer even met klein spul aan de gang! Met de Fendt 515 en Schuitemaker Rapide 580V En later nog gras opgeraapt met de Fendt en Schuitemaker Rapide 8400 Dat was m weer!
 8. TTV

  TTV'S foto's

  Hier weer eens een update, Eerst in de mest geweest met de Massey Puff en Duport giertank Later waren de 900 banden van de Fendt 936 er, dus die gelijk voor de tank geknoopt! Een paar weken later het seizoen in, heb ik nog een gebruikte transport tank gekocht! Daar stond een Fendt 933 voor Toen in Noord duitsland het bemesten klaar was, zijn we naar het midden toe gegaan! De giertank was in tussen in kleur gespoten, maar de nieuwe Bkt banden waren nog niet geleverd! Bemesten met de 936 Omdat de 933 ergens anders nodig was, de Fendt 724 maar voor de tank geknoopt! En later toen de eerste snee bemest is, de tank afgebouwd! Dat was m weer!
 9. TTV

  TTV'S foto's

  Mogguh! Hier weer eens wat van mij! Op een mooie avond eens wezen maaien met de 6210 R en Krone maaiers! En de dag erna weer verder! Ben nog een oude foto tegen gekomen van het voorjaar, in mei. Nadat het mais zaaien klaar was even een foto gemaakt En van de zomer een demo combinatie gehad, een Massey Puff 7726 en een Veenhuis PremiumLine 24 kuub giertank met een grasland bemester! En nog een foto van de mais oogst met de zelfde Demo trekker!
 10. @Jasper @fa285634 @BBfarmer Er was in 2015 een script voor, dan deed je de lucht uit de band van je trekker of machine. En kon je ook weer oppompen. In het begin van het script toen zakte de band gewoon door de grond heen, maar later toen werd het aangepast ofzo, en ging de band ook wangen. Net zoals in het echt. Is het niet mogelijk om dat script in 17 te krijgen? Link van het lua bestand: http://sharemods.com/j7mkvlp5wvei/adjustableTirePressure.lua.html
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.