Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

nfs13

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About nfs13

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je voor het meedenken, wil graag zelf paardrijden, moet toch kunnen? De mod was ik idd al tegengekomen nadat ik zoekende was op internet voor mijn probleem waar ik met de paarden tegen aanliep. thnxs anyway.
 2. Klopt heel raar. Ik speel het ook nog in single play mode ???Eigenaar lijkt me dan logisch in sp. Het is eigenaar(dig)!!!
 3. Beste Farmers, Zijn er ook farmers onder ons die net als ik geen paard kunnen rijden. Ik heb 2 paarden op de boerderij, wat ik ook probeer ik kom er niet op. Met toets E niet al staat het rechtsboven in het F1 menu, niets gebeurt. Ze hebben alles wat ze nodig hebben, van water tot hooi, van haver tot stro. Al gebruik ik alleen toetsenbord en muis (dus zonder enige controllers) kan ik niet op het paard rijden. Zelfs mijn log eruit gegooid, toetsen opnieuw gedefinieerd en/of een ander toets toegepast. Het feit blijft ik kom niet op het paard om het te berijden. Ik blijf met twee beentjes op de grond staan het kijk het paard vragend aan ?. Heb er al op internet al gezocht, kan er niks over vinden. Zijn er meer farmers die dit herkennen. Groetjes nfs13
 4. fa285634 bedankt voor de tip. Zal het weekend er eens naar kijken hoe het met joy2key werkt.
 5. Update 1.1.3 pc versie geeft ook problemen geen F toets functie voor de verlichting werkt meer. De dubbele toets functie van de saitek werken niet meer voorbeeld knop 14+15 werkt niet en kan ook niet worden toegewezen. De joystick functies van saitek werken ook nog maar voor de helft. Dus laat update 1.1.4 maar komen ???
 6. Bedenk bij een reset van je voertuig of aanhanger met inhoud, dat je na reset eerst kunt tanken en je produkt(en) verloren is gegaan. ? Het is maar even dat je het weet. Succes ieder met het ontdekken van FS19.
 7. Na update 1.5.3 kloppen de device(s) in het inputbinding.xml bestand niet meer. (Althans dat gebeurde bij mij). Het probleem is bekend dat de controller(s) niet goed functioneren. To be continued.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.