Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Pummelboer

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Pummelboer last won the day on 7 June 2018

Pummelboer had the most liked content!

4 Followers

About Pummelboer

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Sven. Ik baal een beetje van het gezeur over alles en nog wat als er een mod geüpload wordt. Mensen die op de meest lompe manier claimen (deels) eigenaar te zijn en mensen die het nodig vinden elkaar te beledigen via forum en zulk soort zaken ....... Heb daarom eigenlijk niet meer echt behoefte om mods te uploaden.
 2. Trailer is Faymonville van FT modding uit FS15. Is wel een super top ding; uitschuifbaar, mee sturende assen, liftassen en 'lock cargo' functie waardoor alles er ook echt op blijft staan. De MAN heb ik zelf gedeeltelijk verbouwd. Trailer en trekker (inclusief kraan) zijn wel "colourable". De groene kleur is hetzelfde als de Tatra trekker uit standaard spel. Gewoon omdat ik dat zelf een leuke frisse kleur vindt ?
 3. De EW160 van Modhub gedownload. Zat alleen barstensvol fouten. Ben een poosje bezig geweest om alle foutmeldingen er uit te halen en controls goed te krijgen. Nu nog testen. Als alles goed werk zal ik 'm uploaden op Modhub. Connector voor de grijper zelf in elkaar geflanst van allerlei scrap. De grijper is van de Liebherr mod van Blacksheep.
 4. Pummelboer

  VolvoSpul.jpg

  FF al het Volvo materieel inzetten op de nieuwe klus.
 5. Omdat in 7.10 dingen mogelijk zijn die in 7.05 niet kunnen.
 6. Een paar dagen geleden heb ik een Windows 10 update gedraaid. Sindsdien kan ik geen mods meer openen in Giants Editor 7.10. Iedere keer als ik een .i3d file wil openen crasht GE 7.10 na een paar tellen. Heb al een paar keer GE 7.10 nieuw gedownload en opnieuw geïnstalleerd. Maar dat helpt niet. De betreffende mods kan ik wel zonder problemen openen, bewerken en opslaan in GE 7.05. Daarna werkt alles ook nog gewoon in FS17. Ligt volgens mij dus niet aan de mods. (Gaat overigens zo bij ieder mod, ook bij originele .i3d files uit de game.) Heeft iemand anders hetzelfde probleem? Weet iemand of hier een oplossing voor is?
 7. De grijper aan de oude draadkraan van Helmer gehangen en op ponton gezet om ff zandbankje weg te baggeren.
 8. Veerpont kan je op allerlei sites downloaden. "Werkbootje" met spuds heb ik zelf in elkaar geknutseld op basis van de veerpont. De Volvo 300 excavator is te downloaden met korte (standaard) arm. De lange arm heb ik er van de LS15 Volvo 300 gehaald en met GE zelf er aan gezet. "Baggervak" (stuk af te graven grond met boeien) ook zelf in elkaar geknutseld. Verder moet je zelf handig genoeg zijn met GE om de maps aan te passen zodat je de veerpont kunt gebruiken en fruittypes toe kan voegen. Ik heb geen moeite om alles te delen (vindt eigenlijk dat iedereen zo veel mogelijk van alle mods moet kunnen genieten). Maar wordt een beetje moe van het gezeur van mensen die vinden dat ze eigenaar zijn van bepaalde mods etc. Weet daarom niet of ik hiervan iets online ga zetten.
 9. Pummelboer

  dredging.jpg

  Mooie baggerklus voor Helmer op de rivier.
 10. Pummelboer

  depot.jpg

  Ben zelf wat in elkaar aan het knutselen met delen van andere mods
 11. Pummelboer

  depot.jpg

  Plaatsbaar bouwstoffen depot (aarde, zand, grind en puin)
 12. Da's gewoon de standaard map uit LS17 En de kraan zal ik zeker delen als hij klaar is. Deze week helaas weinig tijd. Maar ik wil de error log wel zo leeg mogelijk hebben voordat ik 'm (eventueel in Beta versie) uitbreng.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.