Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Menno

Members
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Menno last won the day on 28 July 2018

Menno had the most liked content!

2 Followers

About Menno

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Farming Simulator, dit forum, landbouw en veeteelt.

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Hij ziet er in ieder geval goed uit zo. Aardig van je, maar ik speel nu geen Farming Simulator. Zal het onthouden. ?
 2. Hey die is mooi! Die zit niet standaard in de game toch?
 3. Dit komt trouwens doordat de game met de laagste prijs (van realistische economie ofzo) rekende, ookal staat je economie op een andere moeilijkheid.
 4. Welkom op dit forum Klaas-Pieter! Ik kijk nu al uit naar je mods. ?
 5. Bedoelt @peter13h niet gewoon bij een trekker de brede banden omwisselen voor bijvoorbeeld dubbele banden?
 6. Inmiddels is FS19 uit, dus als je nu nog een mod wil voor FS17 heb je weinig kans dat iemand anders nog met iets komt.
 7. d.j.w. Menno, hoop ik zeker ook

  1. Show previous comments  2 more
  2. farmer ries

   farmer ries

   ik heb de vraag ook bij bart neer gelegd    het gaat over wat ik in de topic geplaats heb,  over het probleem met steam   het opstarten met steam duurt wel  drie minuten   de zandloper blijft dan die stil staan, heb jiij er misschien een oplossing voor

  3. Menno

   Menno

   Nee sorry, ik heb geen idee. Misschien kun je proberen om Steam opnieuw te installeren. Je kunt ook in ‘Computer hulp’ deze vraag stellen.

  4. farmer ries

   farmer ries

   okee bedank verder

    

 8. Welkom! Ik hoop dat u hier een fijne tijd heeft.
 9. Hallo @NoMerCyNL, ik kom van het weekend wel even langs om te kijken. Het lijkt me in ieder geval wel leuk om weer een keer op een server te zitten.
 10. Veel te hoge beloningen zoals bij iedere FS versie. Hierom speel ik nooit missies, het haalt gewoon het realistische geld verdienen weg. Als dit wordt opgelost lijkt het me wel een leuke toevoeging. Maar dan wel met eigen machines erheen, als een soort loonwerker.
 11. Ohja dat is natuurlijk ook vet, de een heeft een loonbedrijf en de ander is melkveehouder (met een passend bedrijf qua gebouwen). zo had ik het nog niet bekeken!
 12. Lijkt me vet om je eigen boerderij te bouwen. Dat is tot nu toe ook hetgene waar ik het meest benieuwd naar ben. Hopelijk komt er een ruime keuze uit schuren e.d. Ook wordt het realistischer doordat je dan (neem ik aan) het vee bij huis hebt. Tevens zal het vet zijn om ook een silo te hebben voor je kunstmest, die dan wordt gevuld door een vrachtwagen. Ook leuk als je zelf nieuwe diesel moet bestellen, waarna er een vrachtwagen langskomt die dit levert (en niet direct na 10 seconden ?). Waar kijken jullie naar uit?
 13. Ik weet nog dat ik bij FS17 heel erg benieuwd was naar de verschillende soorten banden op je trekker, ging ik direct naar kijken. Over FS19 weet ik nog niet zoveel, dus kan zo niet zeggen waar ik echt op zit te wachten.
 14. @Bart ah dat is jammer, hopen dat die update er gauw aankomt!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.