Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Menno

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Menno last won the day on 8 August

Menno had the most liked content!

2 Followers

About Menno

 • Rank
  Spam Happy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Farming Simulator, dit forum, landbouw en veeteelt.

Recent Profile Visitors

1,833 profile views
 1. Ik heb niet echt ervaring met roleplay, maar wat dacht je van bedrijven die zich richten op verschillende gewassen/dieren? Bijv. een melkveehouderij (dus koeien) met mais- en grasland, een bedrijf in de aardappelen en bieten en een ander bedrijf met granen en paarden. Ik zeg maar wat hoor, maar dit is een beetje waar ik aan dacht. Je zou ook een loonbedrijf kunnen toevoegen, die taken met grotere/duurdere machines op zich neemt. Zo heeft in het echte leven lang niet iedere boer met aardappels een aardappelrooier, omdat die dingen nogal wat geld kosten.
 2. Interessante video over het plaatsen van objecten en bewerken van de ondergrond. Ditmaal zijn beide functies verwerkt in 1 scherm, zodat je niet steeds hoeft te wisselen.
 3. Heb vanmiddag ook even nieuwsgierig zitten rondkijken, ziet er alweer vet uit! Hopelijk ook wat dynamischere grond, dat je vast kunt zitten en zo. Ondanks dat ik het spel amper speel, is het toch leuk om te hebben en te proberen. Laatste keer dat ik actief FS19 speelde, en überhaupt speelde, is namelijk alweer vorig zomer. Lijkt 40eu te gaan kosten (Steam), dus de prijsstijging valt me nog mee t.o.v. FS19. Ik zie dat die destijds 35eu kostte.
 4. Hij ziet er in ieder geval goed uit zo. Aardig van je, maar ik speel nu geen Farming Simulator. Zal het onthouden. ?
 5. Hey die is mooi! Die zit niet standaard in de game toch?
 6. Dit komt trouwens doordat de game met de laagste prijs (van realistische economie ofzo) rekende, ookal staat je economie op een andere moeilijkheid.
 7. d.j.w. Menno, hoop ik zeker ook

  1. Show previous comments  2 more
  2. farmer ries

   farmer ries

   ik heb de vraag ook bij bart neer gelegd    het gaat over wat ik in de topic geplaats heb,  over het probleem met steam   het opstarten met steam duurt wel  drie minuten   de zandloper blijft dan die stil staan, heb jiij er misschien een oplossing voor

  3. Menno

   Menno

   Nee sorry, ik heb geen idee. Misschien kun je proberen om Steam opnieuw te installeren. Je kunt ook in ‘Computer hulp’ deze vraag stellen.

  4. farmer ries

   farmer ries

   okee bedank verder

    

 8. @Bart ah dat is jammer, hopen dat die update er gauw aankomt!
 9. Emoticons werken niet in de chatbox, als je op een smiley klikt komt er ‘true’ te staan.
 10. Menno

  Tags

  Ja hier. Bij de topics 'Zou iemand deze 4 kunnen maken' en 'Error's map' staat het naast de tags. Voor de verduidelijking een screenshot:
 11. Menno

  Tags

  Bij topics waar 3 of meer tags zijn staat (en %d meer) naast de tags. Ik neem aan dat %d een getal moet zijn. Groetjes Menno
  De mod werkt goed en het ziet er goed uit. 1. De lading blijft goed vastzitten, ookal ga je per ongeluk te snel door de bocht. 2. De trailer is breed genoeg voor de breedste combines in de game.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.