Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Menno

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Menno last won the day on 28 July 2018

Menno had the most liked content!

2 Followers

About Menno

 • Rank
  Spam Happy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Farming Simulator, dit forum, landbouw en veeteelt.

Recent Profile Visitors

641 profile views
 1. Dit komt trouwens doordat de game met de laagste prijs (van realistische economie ofzo) rekende, ookal staat je economie op een andere moeilijkheid.
 2. Welkom op dit forum Klaas-Pieter! Ik kijk nu al uit naar je mods. ?
 3. Bedoelt @peter13h niet gewoon bij een trekker de brede banden omwisselen voor bijvoorbeeld dubbele banden?
 4. Inmiddels is FS19 uit, dus als je nu nog een mod wil voor FS17 heb je weinig kans dat iemand anders nog met iets komt.
 5. d.j.w. Menno, hoop ik zeker ook

  1. Show previous comments  2 more
  2. farmer ries

   farmer ries

   ik heb de vraag ook bij bart neer gelegd    het gaat over wat ik in de topic geplaats heb,  over het probleem met steam   het opstarten met steam duurt wel  drie minuten   de zandloper blijft dan die stil staan, heb jiij er misschien een oplossing voor

  3. Menno

   Menno

   Nee sorry, ik heb geen idee. Misschien kun je proberen om Steam opnieuw te installeren. Je kunt ook in ‘Computer hulp’ deze vraag stellen.

  4. farmer ries

   farmer ries

   okee bedank verder

    

 6. Welkom! Ik hoop dat u hier een fijne tijd heeft.
 7. Hallo @NoMerCyNL, ik kom van het weekend wel even langs om te kijken. Het lijkt me in ieder geval wel leuk om weer een keer op een server te zitten.
 8. Veel te hoge beloningen zoals bij iedere FS versie. Hierom speel ik nooit missies, het haalt gewoon het realistische geld verdienen weg. Als dit wordt opgelost lijkt het me wel een leuke toevoeging. Maar dan wel met eigen machines erheen, als een soort loonwerker.
 9. Nou dat eerste gaat hem niet worden. ? Dan maar het tweede inderdaad. ?
 10. Via radiosignalen vanaf de trekker de knipperlichten aan doen... Haha gaat een beetje de off-topic kant op.
 11. Er zit geen eens een kabeltje voor de verlichting. ?
 12. Nu je het zo zegt en naar de werkelijkheid kijkend bedenk ik me ook dat het niet heel realistisch is. Maar de ronde balenwikkelaar in de game heeft alleen een trekhaak.
 13. Goedenavond iedereen, weten jullie waar ik het volgende kan vinden? Ik zoek namelijk een vierkante balenwikkelaar voor in FS17. Ik heb er 2 gevonden. Eentje daarvan is de wikkelaar in de Kuhn DLC, maar dan betaal ik €15,- voor alleen een balenwikkelaar die ik gebruik, niet het geld waard. Als tweede is er deze McHale 998 wikkelaar, ziet er prima uit, ook de goede kleur (het liefst namelijk groen, maar anders is het ook goed), maar deze heeft een PTO-aansluiting. Het punt is dat ik de wikkelaar achter de balenpers wil, daarvoor heb ik dus een trekhaak nodig. Deze wikkelaar past er dus niet achter. Een balenpers met een trekhaak heb ik al. Weten jullie een wikkelaar met een gewone trekhaak? Ik kan het niet vinden. Alvast bedankt voor jullie hulp. Met vriendelijke groet, Menno
 14. Ohja dat is natuurlijk ook vet, de een heeft een loonbedrijf en de ander is melkveehouder (met een passend bedrijf qua gebouwen). zo had ik het nog niet bekeken!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.