Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

zeeuwsboertje

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

zeeuwsboertje last won the day on 28 February

zeeuwsboertje had the most liked content!

About zeeuwsboertje

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt ik ben ook herbegonnen. Maar de toevoeging van CITY ASPHALT aan landschapsbeheer zou zeker welkom zijn.
 2. Een andere optie is om in landschapsbeheer het ontbrekende grondtype toe te voegen. Echter is zou niet weten hoe dat zou moeten dus dat wordt niets. Mocht er iemand zijn die weet hoe je CITY ASPHALT toe kunt voegen aan landschapsbeheer zou dat natuurlijk formidabel zijn.
 3. Ik ben er achter gekomen dat het in een Cache bestand zit. Daar kan ik helemaal niets aan doen. Alleen heb ik nog de optie om de XML bestanden te copieeren in de nieuwe map en dan verder maar met alles opnieuw beginnen Een andere optie is om in landschapsbeheer het ontbrekende grondtype toe te voegen. Echter is zou niet weten hoe dat zou moeten dus dat wordt niets.
 4. Het zit niet in de XML bestanden. Ik heb het spel in een nieuwe savegame opgestart en alle XML bestanden van het bestaande spel er in gekopieerd. Alle wijzigingen die ik gemaakt heb zijn doorgevoerd, Het zit dus in een ander bestand maar daar kan ik niets mee.
 5. Ik heb alles wat ik wilde in GE aan kunnen passen !!!!! Helaas de savegame overschrijft alles weer naar het oude. Nu moet ik op zoek waar in de savegame dit ergens zit. Ik heb geen flauw idee.
 6. Waarschijnlijk zit ik toch ergens anders te kijken dan jij. Waar vind je dat precies? Wacht, ik heb het. Maar dat aanvullen is nog wel even een dingetje, waar haal dat bestand vandaan?
 7. iK HEB HET VOLGENDE PROBLEEM: Op de veeboerderij ( tegenover de main farm) wil ik naast de bunkers de stroken gras weg hebben maar dat lukt niet. In GE krijg ik dit niet verwijderd . Ik wil dit vervangen net als de rest met CITY ASPHALT. In landschapsbeheer krijg ik het wel weg maar daar is dit type asphalt niet beschikbaar. Zou dit daar gemakkelijk toe te voegen zijn? We weet raad.
 8. Heb ik al genoemd, Euorpean Style Letterbox
 9. Hoe komen die daar dan? Deze savegame is een maand oud en toen was er nog geen sprake van de brievenbus.
 10. Ik heb een probleem waar ik niets van begrijp. Ik speel de map Dutchcolony en ik had een European Style letterbox geplaatst. Placeable Mod uit de mods in het spel gehaald. Helaas ben ik al mijn savegames kwijtgeraakt en heb een backup van ongeveer een maand geleden gedownload. Toen was er van die letterbox nog geen sprake. Nu wil ik die brievenbus opnieuw plaatsen maar ik krijg de melding dat er per boerderij maar één geplaatst kan worden. Hoe is het nu mogelijk dat ik die melding krijg??? In de savegame die ik nu gebruik was er van die brievenbus nog geen sprake dus hij kan niet in de savegame staan. Het is een placeable mod. Hoe kan dat nu??? Maar belangrijker hoe los ik dat op.
 11. Zo iets had ik al gedacht. Waar kun je die vinden? Ik heb alles al door gezocht en kan niets vinden. Waarschijnlijk kan ik niet goed zoeken
 12. Het volgende: Aan de zijkant van de hoofdfarm staat een blauwe auto. Deze staat vast en je kunt er niets mee. Nu wil ik deze graag vervangen door een mod waar je tenminste nog mee kunt rijden. Hoe krijg ik die blauwe auto daar weg? In de map met GE lukt niet want daarin is hij niet te zien.
 13. Ik heb net even willen spelen maar nu zag ik zelfs alle bunkers voor kuilvoer en zelfs een loods op een andere boerderij weg. Hier is dus iets totaal niet goed gegaan.
 14. Ik heb in de save game 1 van de vijf regels die hierover gaan verwijdert en alle silo's in het spel zijn weg.! ! Voor mij niet erg maar het verbaast mij wel. In ieder geval zeer bedankt voor de hulp. Ik heb er veel aan gehad.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.