Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

zeeuwsboertje

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zeeuwsboertje last won the day on 22 January

zeeuwsboertje had the most liked content!

About zeeuwsboertje

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoe komt het toch dat je de ene placeable mod gewoon kunt plaatsen terwijl een andere gewoon niet pakt. Op dezelfde plaats dan natuurlijk. Kun je iets aan de mod wijzigen zodat hij wel pakt? Minder gevoelig. Of kun je er nog iets anders mee zodat hij wel geplaatst kan worden. ( en werkend )
 2. Het lijkt er op dat het gelukt is. !!!!?? Hartelijk dank voor de uitleg.
 3. Ik ga in ieder geval heel voorzichtig worden. Heb net ook nog iets geprobeerd maar de hele computer liep vast.
 4. Het werkt iets te goed. De losplek voor los stro en hooi etc. werkt ook niet meer !!!! Misschien is dit een gecombineerde trigger.
 5. Kan je dit niet gewoon verwijderen? Verplaatsen hoe doe je dat?
 6. In de bestanden welke jij hebt genoemd. Welke ik dan open in GE
 7. Hahaha, ik was zover dat ik de doortrigger verwijdert heb. Dat was niet helemaal de bedoeling. Verder zie ik niets dat op een trigger lijkt dat de balen laat verdwijnen en de rest intact laat Ik denk dat dit hem niet gaat worden. Misschien dat een deskundige vanuit deze groep nog enig licht in de duisternis kan werpen.
 8. Ik heb eens in de totale map gekeken en daar vind ik hem dan wel als onderdeel van de totale map. Ik heb er echter te weinig verstand van om de juiste trigger te kunnen vinden.
 9. Ja Brandon2004 zover was ik ook. Staat er ook maar is een beetje onzin wanneer er zo'n grote straw storage staat. 4 minuten later toegevoegd Deze mod staat standaard in de map Fellsbrun en is niet apart terug te vinden.
 10. In de straw storage is een aparte ruimte voor balen. Echter zodra er een baal op het gele vlak komt verdwijnt hij en kan hij later als los stro of hooi weer geladen worden. Dit vind ik niet handig omdat balen handig zijn voor het maken van mengvoer voor koeien. Wie kan mij vertellen hoe ik de trigger in het gele vlak uit kan schakelen zodat ik de ruimte gewoon vol kan stapelen.
 11. Dus nieuwe save en de XML mappen overzetten zodat je weer gewoon verder kunt waar je gebleven bent.
 12. Hoe los je dit dan op? In FS17 had ik dit probleem niet. Trouwens als ik nieuwe savegame maak zijn alle wijzigingen wel gewoon doorgevoerd !! Het opslaan werkt dus wel gewoon goed en alle wijzigingen worden netjes doorgevoerd.
 13. Wanneer ik in GE8.0 een map wijzig en weer opsla onder dezelfde naam en start weer op in de bestaande savegame zijn de wijzigingen niet doorgevoerd. Als ik een nieuwe savegame aanmaak is het wel goed. Waar ligt dit aan? In FS17 had ik dat probleem niet.
 14. Het is nog een heel gedoe. Zeker met de instellingen van LMB,RMB en NMB. Wat doen de diverse instellingen en in hoeverre hebben deze verband met elkaar? Telkens gebeurt er weer iets verrassends. Ook ben ik er achter gekomen dat de hoogte die de mapmaker heeft gegeven niet te veranderen is. Of ik doe het niet goed.? We gaan de komende tijd maar eens flink proberen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.