Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

zeeuwsboertje

Members
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

zeeuwsboertje last won the day on 16 February

zeeuwsboertje had the most liked content!

About zeeuwsboertje

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb net even willen spelen maar nu zag ik zelfs alle bunkers voor kuilvoer en zelfs een loods op een andere boerderij weg. Hier is dus iets totaal niet goed gegaan.
 2. Ik heb in de save game 1 van de vijf regels die hierover gaan verwijdert en alle silo's in het spel zijn weg.! ! Voor mij niet erg maar het verbaast mij wel. In ieder geval zeer bedankt voor de hulp. Ik heb er veel aan gehad.
 3. Ik heb ondertussen alle vijf de regels verwijdert maar alles is nog ongewijzigd !! Moet het misschien ook nog ergens anders ??
 4. Dat is meer informatief bedoelt. Mij gaat het dus om één mestsilo bij het genoemde melkveebedrijf.
 5. Graag zou ik weten hoe je de mestsilo op het melkveebedrijf schuin tegenover de hoofdfarm kan verwijderen. In deze map zie overal van dergelijke mestsilo's en er is dan ook een placeable van gemaakt welke overal geplaatst kan worden. Hoe dat dan werkt en waar je deze kunt vinden in de map (met GE) is mij nog niet duidelijk. Misschien kan iemand mij op weg helpen?
 6. Dat doe ik op de ps4 gewoon met balenmixer voor koeien en dat lukte gewoon.

  baal erin en gaan. Anders met voerwagen op 4 wielen en zuigarm

  1. Show previous comments  1 more
  2. Farmingspeler

   Farmingspeler

   De standaard in de game op de ps4 geloof mixer wagen in menu dieren.

  3. zeeuwsboertje

   zeeuwsboertje

   Op de PC werkt dat dus niet.

   Stro en hooi wel maar gewoon gras gaat niet

  4. Farmingspeler

   Farmingspeler

   ik had fout baaltje nog in balenmaker zitten. denk probeer hem te voeren in dat basis voer trailertje. En dat pikte die. Ook raar want zou niet moeten kunnen.

 7. Jammer dat een dergelijke voerwagen er niet is. Een baletrigger maken gaat boven mijn petje dus daar ga ik maar niet aan beginnen. Oplossing is de grasbalen dan maar verkopen en niet meer maken !
 8. Ik zoek een voerwagen die ook grasbalen kan verwerken. Wie weet iets.
 9. Zowel de versie 2.4 -2.2 en 1.6 start niet door. Ik kom bij allemaal tot waar de mods geactiveerd of uitgezet kunnen worden. Daarna blijft hij draaien maar er gebeurt niets. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?
 10. Er is een mod: Ground Modification. Deze mod werkte in FS17 goed. Voor FS19 nog steeds een melding coming soon Wie weet er meer van. Zou hem graag gebruiken.
 11. Ik weet nog dat je met deze wals de grond kon wijzigen,je kon er bijv een weg mee aanleggen. Helaas kan ik me niet meer herinneren hoe dat moest. Wie weet het nog?
 12. Course play is ook te installeren via de mods in de beginpagina van het spel. Volgens mij heb je dan geen enkel probleem.
 13. In de map Puur Nederland ben ik eigenaar van veld 30 en veld 31. Daar tussen ligt een kleine strook niemandsland. Ik kan dit strookje niet kopen, tenminste ik krijg dat niet voor elkaar. Je kunt daar nog geen grassprietje beroeren of je krijgt een melding dat dit land niet van jou is, dus je kunt ook niets. Weet iemand hoe ik dit stukje toch in eigendom kan krijgen?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.