Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

zeeuwsboertje

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

zeeuwsboertje last won the day on 30 May

zeeuwsboertje had the most liked content!

About zeeuwsboertje

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Course play is ook te installeren via de mods in de beginpagina van het spel. Volgens mij heb je dan geen enkel probleem.
 2. In de map Puur Nederland ben ik eigenaar van veld 30 en veld 31. Daar tussen ligt een kleine strook niemandsland. Ik kan dit strookje niet kopen, tenminste ik krijg dat niet voor elkaar. Je kunt daar nog geen grassprietje beroeren of je krijgt een melding dat dit land niet van jou is, dus je kunt ook niets. Weet iemand hoe ik dit stukje toch in eigendom kan krijgen?
 3. DeBeugels: Heel erg duidelijk voorbeeld. Ik had het nu zo voor elkaar. Hartelijk dank hiervoor.
 4. Ik gebruik inderdaad de seasons ready versie. Ik ben nog niet zo thuis met alle termen van GE etc. In welke map kan ik dit vinden? Je kunt helaas de computer niet laten zoeken.
 5. Bij de main farm in d e map puur nederland staat er achter het huis bij de plek waar eieren geladen kunnen worden een rode auto. Deze wil ik verwijderen omdat deze een obstakel is om op het land te kunnen komen. In de map van de boerderij in GE staat deze echter niet. Wordt waarschijnlijk uit een ander bestand aangeroepen. Wie weet waar ik dit bestand kan vinden of hoe ik deze auto weg kan krijgen.
 6. Ik ben op zoek naar een kleine raker voor fs19. bijvoorbeeld Elho 600. Wie weet iets of kan deze misschien ombouwen voor fs19.
 7. Zojuist ben ik er achter gekomen, het bleek een XML bestand. Gewoon maar geprobeerd en het bleek de juiste te zijn.
 8. Ik kan iets niet vinden in deze map !!! Ik zoek in GE de silo om kuilvoer te maken, achter de boerderij. Degene met de rood witte palen voor de schijnwerpers erop. Overal gezocht, waarschijnlijk goed verstopt. Wie weet waar ik die kan vinden !!!
 9. Is er ergens een uitleg voor deze map te vinden? Bijvoorbeeld: bij de veehandelaar koop je koeien en dan je kiezen uit verschillende koeienweiden. Hoe kun je nu simpel zien welke weide je moet hebben zonder alles te moeten proberen. Zelf veewagen aanschaffen is geen optie en ook onnodig voor die enkele keer dat dit nodig is. Verder hoe is de map in GE te bereiken??? Ik kan van alles vinden behalve de komplete map. Ik wil eigenljk een stapel hout verwijderen.
 10. Dat is voor mij waarschijnlijk te moeilijk. Ik zou ook niet weten welk programma je daar voor moet hebben.
 11. Het hekwerk tussen veld 26 en het grasveld met de silo heb ik intussen wel gedeeltelijk weg kunnen halen. Ik kon in GE het farmhouse apart selecteren en het hekwerk stuk voor stuk selecteren. Niet op het overzicht maar ernaast in de aparte omschrijving. Dit ging niet met het hekwerk rond het farmhouse. Hier wil ik nog twee stukken uit halen aan de kant van de stal . Hiervoor zoek ik dus nog een oplossing.
 12. Ik wil wat hekwerk verwijderen in deze map echter je kunt dan alleen het komplete hekwerk rond een weiland of het farmhuis weghalen. Ik wil echter alleen een paar hekjes weghalen om een doorgang te maken. Wie kan mij verder op weg helpen?
 13. Ik heb intussen ontdekt dat er een adapter tussen moet. De CSZ adapter. Ik vind het niet geweldig werken. Ook schijn je de lepels in breedte te kunnen verstellen, dat heb ik nog niet ontdekt.
 14. Uit de map mods in het spel heb ik de heftruck Manitou MC gedownload. Wat ik ook probeer ik krijg er geen enkele palletvork of bak aan gekoppeld. Wat doe ik niet goed ???? Heeft iemand hier ervaring mee ???
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.