Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Simon

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Simon last won the day on 23 December 2018

Simon had the most liked content!

About Simon

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Steam name
  stampertje12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het bouwen van een koeienstal kostte even wat tijd maar ook behoorlijk wat geld! 195.000 voor een kleine stal op veld 20! De eerste koeien graaien inmiddels in de wei..
 2. Keihard werken maar het begin is er...
 3. Nieuwe spelers zijn welkom bij de Hollandse Boeren server/Nitrado.net. De map staat op Felsbrunn, Boerderijmanager. Alle spelopties kunnen in gezamenlijk overleg ingesteld worden, ook wat betreft toekomstige mod's Voor de onderlinge communicatie is er een teamspeak beschikbaar (25 slots), waar je je eigen boerderijchannel hebt. Op dit moment zijn er 6 game slots, waarvan er 4 (dus nu nog 3) voor de boerderij eigenaren gereserveerd zijn. Mocht het nodig zijn dan kan het aantal gameslots uitgebreid worden. Lijkt het je leuk om gezamenlijk FS19 te ontdekken en te spelen, veel online , hou je van een grap en grol, maar speel je het spel serieus? Neem dan even via PB contact met me op voor het serverpaswoord en het teamspeak adres. Groetjes, Hollandse Boeren Simon
 4. Nou zo ziet de mijne er op dit moment uit. Ik draai naast het boeren ook veel producties.
 5. Hoef je geen sorry voor te zeggen hoor. Niemand is 24 uur online dacht ik zo))
 6. woep woep woep.. na 2 dagen zoeken, ben ik er net achter... Ik wilde wat instellingen veranderen van mijn Speedlink Drift OZ in American Truck simulator.. gebeurde meteen hetzelfde.. crash. Software verwijderd van die Drift OZ en alles loopt weer..
 7. Ik probeerde met Steam Farming op te starten maar helaas lukt dat niet meer. Nou heb ik even in de logmap gekeken en daar kwam dit tevoorschijn. [2017-12-22 13:42:14] [AppID 447020] Failed to load installscript "D:\SteamLibrary\steamapps\common\Farming Simulator 17\_CommonRedist\DirectX\Jun2010\installscript.vdf" Dit geeft hij ook aan bij Grand V. De overige spellen doen het wel. Weet iemand raad?
 8. Simon

  stuur

  Ik heb een Speedlink Drift OZ met pedalen. In FS 17 kan je alles instellen zoals je zelf wilt en werkt perfect!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.