Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Joopieh

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Joopieh last won the day on 13 May

Joopieh had the most liked content!

1 Follower

About Joopieh

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. Ik ben vrijdag avond weer thuis vanwege werk maar het gaat om deze mod http://www.fs19mods.com/transport-pack-v1-0-0-2-mod/ En heb alles al weg gehaald op de hkl wagen na en daarvan wil ik de decal eigenlijk veranderen en dezelfde decal op meerdere MAN's zetten. Het gaat om de decal die in 1 van de designs zit met de naam van het transport bedrijf met nummers.
 2. Heren ben ik weer, Ik ben weer bezig met een mod en wil daar een decal van veranderen maar ik zie niks in de files over de desbetreffende decal en in de xml staat hij wel aangegeven maar kan ik ook niks meer over terug vinden waar de decal vandaan komt of waar de tekst ingevoerd is... Iemand tijd om me te helpen? Alvast bedankt!
 3. En heel leuk dat er zoveel animo is! Het word al heel gezellig op de Discord en server!
 4. Er is ruimte voor meer spelers in verband met geen reactie van aanmelders dus wil je bij deze al gezellig en mooie server bij horen meld je aan! https://discord.gg/PHZrNP
 5. Doe ik, even kijken hoever ik kom vanavond
 6. Dankjewel @DeBeugels weer wat geleerd!
 7. http://www.fs19mods.com/case-721g-v1-0-0-0-mod/ Hier wil ik een Hitachi van maken maar ik krijg de kleur van de case niet weg op 1 of andere manier.. Alvast bedankt!
 8. We hebben nu alles op orde en na het weekend komen jullie erbij! We hebben nu 3 farms in de map Geiselsberg 1 zit in de schapen farm en de andere in de farm van de varkens en ik zit zelf bij de houtzagerij. Dus er zijn nog 3 al gemaakte farms in de game klaar voor jullie om erin te gaan! En/of help je 1 van ons! En dan zit de server voor nu even vol je kan je altijd nog opgeven hoor!
 9. Hey! Waarom als ik de hoofdkleur van een machine aanpas bijvoorbeeld het groen van de john deere zie ik ge dat het verandert is naar mn zin en zodra ik hem in de game zet staat de oude kleur er nog? De grille en de spatborden heb ik er geen probleem mee maar met dit wel? Alvast bedankt!
 10. We zijn momenteel nog bezig met opstellen van onze eigen farms en de mods jullie horen binnenkort van mijn! Anders word het teveel voor in 1 keer...
 11. En de server is online! Wil je er nog erbij laat maar weten!
 12. Deze fotoboek mag weg er komt een nieuwe met de mensen waar ik een server mee ga beginnen. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.