Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Joopieh

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Joopieh last won the day on 29 June

Joopieh had the most liked content!

1 Follower

About Joopieh

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Hey nee die zit er niet standaard in en je kan hem downloaden maar dan zit er overdreven toeters en bellen op Als je wil mag je hem ook hebben hoor
 2. WIP Liebherr L566 JPService!
 3. Voor een nieuwe klant z'n Volvo klaar gemaakt voor bij hem in z'n bedrijf!
 4. Jaaa okeee maar je moet wel weten welke waardes je moet hebben voor de kleur die je wilt hebben
 5. Heb het gevonden en de materials verandert in GE en de waardes verandert van de skin het was alleen even zoeken elke waarde wat was. Maar waarom hebben ze dat zo moeilijk gemaakt of is het beter ofzo voor de game?
 6. Thanks! Zal is kijken vanavond of ik het kan vinden haha
 7. En welke lijn moet ik vinden in de xml of shader? Voor de velgen had ik al rimcolor gevonden in de xml
 8. Hey ben ik weer! Ik wil nu iets reskinnen en zie dat het compleet anders moet dan in fs 17 maar nu dacht ik je zal iets moeten veranderen in de xml files maar krijg het zo even niet gevonden.. Zoek ik goed of moet ik het op een totaal andere manier doen? Het gaat om dat ik een kleur wil veranderen van een mod.. Alvast bedankt!
 9. Hey! Hierbij begin ik een fotoboek over JP Service in FS 19 en laat eerst zien hoe het eruit ziet en of er veel animo is of mensen het bedrijf willen volgen hier. ? Ik heb een Man haakarm met dieplader om de projecten of werken op te halen die bij mij in de garage komen om aangepast te worden of een reparatie nodig hebben. Verder heb ik een service bus met een John Deere gator op de aanhanger om op plekken te komen in het land waar een auto zich vast zou rijden of niet kan komen en door de ruime keuzen voor onderdelen en gereedschap kan ik altijd zo op en neer met de gator! Dan heb ik m'n service pickup met aanhanger waar alles inzit wat ik nodig zou hebben bij een reparatie op locatie maar zoals je ziet is het ook goed in gebruik in de garage als werkbank en gereedschap kist. Dan heb ik nog een Manitou heftruck voor algemene klusjes op het terrein of in de garage. De fiat heb ik gerenoveerd als hobby en word eigenlijk niet zoveel gebruikt. De John Deere 7R word ook gebruikt om projecten of werken op te halen voor in de garage en als ik een trekker nodig heb om te kijken of het werkt alles zo kan aansluiten en kijken hoe het werk op het veld! Hierbij de eerste update in dit fotoboek en binnenkort komen de eerste projecten al weer binnen dus ben benieuwd hoeveel mensen hier zin in hebben om te volgen ben benieuwd!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.