Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Stoobs

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Stoobs last won the day on 9 January 2019

Stoobs had the most liked content!

1 Follower

About Stoobs

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je er niet aankan kan je altijd via je savegame files de balen verwijderen en de inkomsten bijvoegen
 2. Met de rabaud mod kan je stobben frezen voor of achter he trekker, geen idee of je daar een maaifunctie kan aan koppelen
 3. Ik kan mis zijn maar houd courseplay niet ergens een logbestand bij in je mygames map? Daar eens zien of je het terug op muis functie kan krijgen?
 4. Zoals robin al zegt, in je xml bestand van je kipper op zoek gaan naar filltypes en daar veranderen naar bulk of gewoon wool bijtypen in de lijst.
 5. Kdenk dat je dan beter eens Giants editor probeert, helemaal niet zo moeilijk om bomen bij te zetten
 6. Je hebt ook digestaat die wat waard is misschien? Ikzelf heb de bga nog niet gebruikt
 7. je selecteerd eerst foilage paint mode (icoontje als een boompje). Als er een volgroeid gewas op staat kan je dit best eerst verwijderen. Links bij je venster terrain editing heb je een vakje foilage layer painting. Daar selecteer je het gewas en met de RMB (rechtermuisknop, hier kan het zijn dat je moet kijken in je terrain editing kader wat ingesteld staat van muis settings. dit moet op substract of remove staan) verwijder je het gewas dat er staat. zo kan je het beter zien wat je wil veranderen. Daarna selecteer je bij foilage layer painting de layer terrainDetail. ook hier met de RMB verwijderen. als je te ver uitgezoomd bent kan het zijn dat je moet inzoomen om het effect te zien. LET OP, als je je camera wil bewegen in GE best je tools deselecteren zodat je niet ongewenst ergens anders dingen gaat wissen met je RMB. om dan in te kleuren kies je de tool terrain detail texture paint mode (icoontje rood potlood) en kan je beton of asfalt of gras gaan inkleuren . LET OP als je een deel van het veld gaat veranderen, verkleuren, zonder het veld op zich te verwijderen uit je scenegraph lijst zal het veld gewoon zichtbaar blijven. Bij de tab scripts > FS19> map > toggle render field areas kan je zien wat je velden hebben van afmetingen. Dit script werkt pas als je links in je scenegraph de transform group fields geselecteerd hebt. Daar kan je dan per veld de corners gaan verplaatsen en zien aan de blauwe zone hoe groot je veld is. eens je een veld aangepast hebt moet je wel nog je velden herberekenen: selecteer de transform group fields. ga dan naar scripts > fs19 > map > get field sizes en GE zal die opnieuw uitrekenen. dan opslaan en je map zou aangepast moeten zijn. LET OP NEEM EEN BACKUP VAN JE MAP! als je iets verkeerd doet kan je van je backup opnieuw beginnen. Succes.
 8. indien je een deel van het veld wil behouden kan dat ook, dat is iets ingewikkelder, let us know als je info nodig hebt
 9. Eerst je terrain detail verwijderen met de foilage brush
 10. Proberen opstarten zonder mods, tenzij je een error krijgt over giants engine ofzo
 11. niet vergeten dat als je de afmetingen van je veld veranderd dat je dit moet opnieuw laten uitrekenen door GE
 12. vaak heb je op die mod maps en met die plaatsbare mods een apparte bulk trailer nodig. zeker dat er van de makers van de mod geen extra trailer beschikbaar is?
 13. Het enige dat ik weet is dat de maker van gps mod werkt bij cattle and crops. Hij had wel beloofd om de mod uit te brengen voor 19 maar geen idee wanneer. Ik heb ook ergens op youtube gezien dat er een tegenganger van de gps mod in de maak is. Het blijft afwachten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.