Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Robin

Moderators 
 • Content Count

  1,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  113

Everything posted by Robin

 1. Als het niet koopbaar is dan zal de map maker het als veld moeten maken, of als je er zelf verstand van hebt kan je het maken als koopbaar veld.
 2. Zeker kan je ook alleen, maar dan moet je wel een FS19 server huren bij bijvoorbeeld Nitrado. Een server kan je voor een maand of langer huren, zo staat de server 24/7 aan en kan je altijd gamen wanneer je wilt
 3. Kippen kan je niet vervoeren, denk dat je ze het beste kan verkopen en dan het andere hok gebruiken
 4. Welkom, misschien heb je hier wat aan?
 5. Probeer eens een nieuwe savegame met alleen de claas DLC, geen andere mods in je lijst. En alle mods die een error hebben zou ik als ik jou was verwijderen of aanpassen als je daar verstand van hebt.
 6. In je voertuig.xml kan je dit aanpassen, als ik het goed heb heeft dat te maken met de ''lifetime''
 7. Voor verdere informatie kan je hier klikken. *Season 19 Manual
 8. Dus de pers zit vol en er komt niks uit? Misschien moet je de balen pers zelf lossen? Anders even kijken als er wat in je log.txt staat, er kan ook een mod conflict zijn.
 9. Tip: even de Directe link van je afbeelding plaatsen, dan komen ze in je bericht en hoeft niemand een link aan te klikken
 10. Als je verstand van Giants Editor hebt, dan kan je ze daar ook even verwijderen
 11. Misschien heb je hier wat aan https://youtu.be/ZK0UysZ0Oj8
 12. Je control menu (F1) even openen, daar staan alle functies wat je nodig hebt
 13. Dan zal ik als ik jou was gewoon de ingame functie gebruiken om paden te maken enz.
 14. Staan er toevallig fouten in je log.txt van de mod?
 15. Zit er geen bestand bij je download hoe je dit moet toevoegen? Ik ben nog geen video's tegen gekomen hoe je dat er precies in zet.
 16. We hebben even een pauze met de fotowedstrijd, het is nog onbekend wanneer we er weer mee beginnen! Natuurlijk kan je ook altijd even langs komen op onze discord, daar kan je ook je foto's laten zien nld-discord.nl
 17. @Ricardo Slam Live krijg ik niet voor elkaar! Wel heb ik Slam Top 40 & Slam Non Stop voor je! Slam Top 40: http://20043.live.streamtheworld.com/WEB14_MP3_SC? Slam Non Stop: http://19113.live.streamtheworld.com/WEB10_MP3_SC?
 18. Kan zijn dat het een bug is in de map, als er meer mensen last van hebben dan weet je dat het niet goed in de map staat. Er is geen alternatief om de dieren water te geven, misschien kan je eens kijken als er wel een trigger bij de bak is?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.