Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Robin

Moderators 
 • Content Count

  1,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Everything posted by Robin

 1. Doe nu mee met de fotowedstrijd van de maand: Juni Het thema van deze maand is: Random Game ( Alle soorten games ) Plaats hieronder jouw beste foto, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Inzenden kan vanaf 01 Juni tot 25 Juni De winnaar zal V.I.P. Member worden bij NLD Community. Regels: Bewerken is toegestaan. 1 foto per lid per maand. Je mag geen foto voor een ander lid plaatsen. Foto's die niet zichtbaar zijn door het fout plaatsen doen niet mee. Foto moet worden gemaakt in ( Zie thema ). Je mag niet op je zelf stemmen, is dit wel het geval dan telt je stem niet. Indien de fotowedstrijd is gewonnen door een staff lid gaat de prijs naar de member met de meeste stemmen.
 2. Gefeliciteerd @carel, jij hebt de meeste stemmen!
 3. In FS kan je bij de instellingen van je stuur de deadzone aanpassen, als je normaal wilt sturen zou je het op 0 moeten zetten
 4. Heb je al je log bekeken als er fouten zijn? Plaats anders even hier je log in een spoiler
 5. We hebben nog geen idee, als we meer weten dan is het te lezen in dit topic ?
 6. Robin

  Map

  Succes! Misschien leuk om een WIP topic aan te maken? Zo kan je updates plaatsen hoe ver je al bent ?
 7. Doe nu mee met de fotowedstrijd van de maand: Mei Het thema van deze maand is: Random Game ( Alle soorten games ) Plaats hieronder jouw beste foto, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Inzenden kan vanaf 01 Mei tot 26 Mei De winnaar zal V.I.P. Member worden bij NLD Community. Regels: Bewerken is toegestaan. 1 foto per lid per maand. Je mag geen foto voor een ander lid plaatsen. Foto's die niet zichtbaar zijn door het fout plaatsen doen niet mee. Foto moet worden gemaakt in ( Zie thema ). Je mag niet op je zelf stemmen, is dit wel het geval dan telt je stem niet. Indien de fotowedstrijd is gewonnen door een staff lid gaat de prijs naar de member met de meeste stemmen. ENGLISH VERSION!
 8. Gefeliciteerd @JansenPictures! De nieuwe fotowedstrijd komt z.s.m online ?
 9. Helaas zijn de stemmen verloren gegaan, iedereen kan weer opnieuw stemmen! Excuus voor het ongemak?
 10. Ik denk dat er niet veel mensen een mod om gaan zetten op aanvraag, er zit enorm veel werk in. Dan zou je toch zelf moeten proberen of wachten tot iemand aangeeft als diegene de mod heeft voor FS19.
 11. Gefeliciteerd @DeBeugels, een dagje later maar hier is de volgende wedstrijd! ?
 12. Doe nu mee met de fotowedstrijd van de maand: April Het thema van deze maand is: Farming Simulator ( alle versies ) Plaats hieronder jouw beste foto, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Inzenden kan vanaf 01 April tot 26 April De winnaar zal V.I.P. Member worden bij NLD Community. Regels: Bewerken is toegestaan. 1 foto per lid per maand. Je mag geen foto voor een ander lid plaatsen. Foto's die niet zichtbaar zijn door het fout plaatsen doen niet mee. Foto moet worden gemaakt in ( Zie thema ). Je mag niet op je zelf stemmen, is dit wel het geval dan telt je stem niet. Indien de fotowedstrijd is gewonnen door een staff lid gaat de prijs naar de member met de meeste stemmen. ENGLISH VERSION!
 13. Iedereen kan vanaf nu stemmen op de foto's!
 14. Gebruik je toevallig de Seasons mod? Dan kan je inderdaad niet de groei aan of uit zetten.
 15. GreenRiver 19 Test ? https://www.facebook.com/groups/nld.community/
 16. Als er geen mods bij zitten die daar voor nodig zijn zou je kunnen proberen om een kipper te bewerken en daar de optie op te zetten zodat er wol in kan.
 17. Zie inderdaad dat de poter wat te hoog staat, als je de Kuhn HR 4004 gebruikt dan zie je ook de wielen draaien van de poter dus dan zou alles gepoot moeten worden ?
 18. Ja dat is 1 met een 3 punt aansluiting, denk dat je nog even moet wachten tot er zulke versnipperaars worden gemaakt ?
 19. Zoek eens op Google naar FS19 Bruks. Heb ik veel in FS17 gebruikt ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.