Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Robin

Moderators 
 • Content Count

  1,198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Everything posted by Robin

 1. Big bags met vaste mest moet je een kunstmeststrooier voor hebben, dat staat in de shop onder kunstmesttechnologie Die machines wat je noemt is voor 'ruige mest', dus dat komt uit de koeienstallen.
 2. https://www.farming-simulator.com/mod.php?mod_id=211813&title=fs2019
 3. Hebben jullie de laptop met een netwerkkabel aangesloten? Of via Wifi? Met een netwerkkabel zou het stabieler moeten zijn
 4. FarmCon: World-premiere gameplay of Farming Simulator 22, raffles and more! https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?news_id=242&fbclid=IwAR0767XGRu5MQN6vKhwQEms30TsOulKlCFPhi17JFTjXCubSQdsxiVOAKx4 Stream planning met de onderwerpen ^
 5. Algemeen Discussie | Farming Simulator 22 Plaats hier je verwachtingen van FS22 of discussieer met andere leden! Hou het gezellig en netjes
 6. Om welke set gaat het? Stuur en Pedalen?
 7. Komt er toevallig wat in je log te staan als je in MP zit?
 8. Op de PC zou je nog wel je geld in kunnen "cheaten" enz.. alleen is dat bij de PS4 helaas niet mogelijk. Kijk eens in de modhub tussen alle mappen, probeer eens GreenRiver 19 ?
 9. De Logitech G920 is ook in een xbox uitvoering.
 10. Als het niet koopbaar is dan zal de map maker het als veld moeten maken, of als je er zelf verstand van hebt kan je het maken als koopbaar veld.
 11. Zeker kan je ook alleen, maar dan moet je wel een FS19 server huren bij bijvoorbeeld Nitrado. Een server kan je voor een maand of langer huren, zo staat de server 24/7 aan en kan je altijd gamen wanneer je wilt ?
 12. Kippen kan je niet vervoeren, denk dat je ze het beste kan verkopen en dan het andere hok gebruiken ?
 13. Welkom, misschien heb je hier wat aan?
 14. Probeer eens een nieuwe savegame met alleen de claas DLC, geen andere mods in je lijst. En alle mods die een error hebben zou ik als ik jou was verwijderen of aanpassen als je daar verstand van hebt.
 15. In je voertuig.xml kan je dit aanpassen, als ik het goed heb heeft dat te maken met de ''lifetime''
 16. Voor verdere informatie kan je hier klikken. *Season 19 Manual
 17. Dus de pers zit vol en er komt niks uit? Misschien moet je de balen pers zelf lossen? Anders even kijken als er wat in je log.txt staat, er kan ook een mod conflict zijn.
 18. Tip: even de Directe link van je afbeelding plaatsen, dan komen ze in je bericht en hoeft niemand een link aan te klikken ?
 19. Als je verstand van Giants Editor hebt, dan kan je ze daar ook even verwijderen ?
 20. Misschien heb je hier wat aan ? https://youtu.be/ZK0UysZ0Oj8
 21. Je control menu (F1) even openen, daar staan alle functies wat je nodig hebt ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.