Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

driverx

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

About driverx

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heb je bij de instelling van de editor wel de pad van je game opgegeven, bij mij kon hij eerst ook geen kaarten laden omdat ik het pad niet had opgegeven.
 2. Ja leuk antwoord. MOD maar welk bestand i3d, xml of shapes en wwelke regels heb in xml bestand het bovenste gedeelte al aan gepast maar werkt niet. wel in de winkel ziet ik de aanpassing
 3. weet iemand waar ik de werkbreedte in kan stellen zodat courseplay de juiste werkbreedte meteen heeft. nu moet ik steeds de werkbreedte instellen van 4.0 naar 50 scrollen.
 4. heb log na gekeken en krijg dit te zien 2019-05-31 10:04 dataS/scripts/fieldJobs/FieldManager.lua(564) : attempt to index a nil value 2019-05-31 10:04 Error: Running LUA method 'update'. dit heb ik bij meerdere mappen ook bij die van fs19_felsbrunn_edit_by_mc
 5. hoi allemaal, ben bezig met een cutter, maar waar vul ik de zaad type in en zijn daar codes voor.
 6. heb nu al een paar mappen die ik niet kan saven, als ik de nieuwe map laad en dan wilt opslaan blijft de zandloper draaien en stopt niet. weet iemand waar dat aan ligt.
 7. Ik wilde mijn locmotieve op een andere plek zetten in het midden, (2 wagons voor en 2 wagons er achter) dit had ik veranderd in de map waarop ik speel maar tijdens het spelen kwam ik een probleem tegen dat ik niet kan laden in de wagons wel uitladen. (bij een transport hub). ik wilde hem in het midden hebben voor een betere overzicht met laden en lossen. weet iemand hoe ik dit kan oplossen.
 8. Suedhemmern_LS19 versie 1.2.0 de nieuwe heeft versie 1.2.1 maar dat had ik al veranderd.
 9. ik zit met een probleem met een update van een map. Suedhemmern1.2.0 is geupdate naar 1.2.1 maar mijn savegame ziet deze map niet. hoe kan ik dat aanpassen. Ik heb in de modDesc.xml het versie al veranderd maar dat helpt niet.
 10. Elke map die je aanpast kun je ook multiplayer mee spelen, je moet alleen jou map delen met de andere spelers. dat geld ook voor de mods als je die bewerkt. ik doe eigenlijk niks anders in mijn team om de mods zo aan te passen dat het voor ons lekker werkt. vele laadbakken zijn mij ons vergroot naar 300000 liter en de oostmachines naar 150000 liter.
 11. heb het al gevonden. korte uitleg: ga in GE naar info Layer Paiting en zet info layer (tipCol) op farmland. klik op het blauwe icontje terrain info layer painting mode en je map krijgt alle kleuren velden te zien. kleur de gebieden die niet zijn ingekleurd met een kleur en je hebt toegang tot dat gebied. zelf heb ik wit gebruikt (wist effe niet hoe ik dit moest veranderen).
 12. hoe kan ik in GE een gebied/veld instellen om te kopen voordat je het kan oogsten/bewerken in de game.
 13. bij de melding in de game "je hebt geen toegang tot dit land" kan ik dat ergens aanpassen, in de game kan ik het niet kopen zoals een stuk farm.
 14. Ik heb een map gedownload waar ik op sommige plekken geen toegang hebt. kan het ook niet kopen dat stuk gebied. kan ik dat ergens aanpassen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.