Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

driverx

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

About driverx

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat vroeg ik niet, op de kaart heb je een filter, met dat huisje zet je de namen aan of uit. In welk bestand wordt dat beschreven, of in welke regel van een xml file
 2. Op de kaart van de map (tijdens het spelen op ESC drukken) staan er namen van de fabrieken, uit welk bestand wordt dit gelezen. ik heb al gekeken in mod maar daar kom ik deze naam maar niet tegen.
 3. Bij het kappen van bomen met de scorpion blijft er steeds een tak aan de stam ziiten bij mijn vriend en bij mij niet. Waar kan dat aanliggen.
 4. kom regelmatig deze fout tegen, maar kan nergens een bestand vinden met l10n_nl.xml. kom alleen l10n_de en l10n_en tegen hoe kan ik dit oplossen.
 5. heb me vergist FEDmods willen nog niet werken met GlobalCompany in andere mappen.
 6. Volgens mij heb ik het al gevonden, filltypes.xml aanvullen met wat er in FS19_NF_Marsch_4fach fillTypes.xml staat en een copy van de map huds erbij zetten of aanvullen In de map die ik speel stonden de hud files in de map hud en bij FS19_NF_Marsch_4fach stonden ze in de map huds. De machine die ik nodig had van FS19_NF_Marsch_4fach draait nu.
 7. weet iemand in welk script ik dan moet kijken
 8. ja dat klopt maar zijn mods kun je niet in elke kaart gebruiken. zelfs zijn palletfabriek werkt niet volledig op alle kaarten en maakt dan alleen houtsnippers en geen pallets.
 9. Er komen de laatste tijd steeds meer mods vrij maar zijn alleen bedoeld voor kaarten die dat ook ondersteunen zoals FedActions in de map fs19_nf_marsch_4fach.zip weet iemand hoe ik een map FEDActions ready maakt,
 10. Kun je het dan niet in een silo kwijt, eventueel de silo aanpassen voor kalk in het xml bestand.
 11. Hoezo stop je er mee. Kalk en mest heb je vaak nodig
 12. global company geeft hierop wel een foutmelding maar laat hem wel in je mod map staan anders werkt het niet.
 13. global company moet je downloaden en in je mod map zetten
 14. als je deze map speelt, dan zul je merken dat je de brug niet kunt bouwen omdat je geen staal kunt maken voor de brug. Er is een oplossing hier voor. ga naar je savegame map in verkenner en klik op onCreateObjects.xml voeg onder het kopje inputProducts de volgende regel <inputProduct name="IP_STAHL" fillLevel="200000.000000" lastFillTypeName="STAHL"/> het ziet er dan zo uit <inputProducts> <inputProduct name="IP_KIES" fillLevel="220000.000000" lastFillTypeName="KIES"/> <inputProduct name="IP_SAND" fillLevel="220000.000000" lastFillTypeName="SAND"/> <inputProduct name="IP_WASSER" fillLevel="55000.000000" lastFillTypeName="WATER"/> <inputProduct name="IP_ZEMENT" fillLevel="55000.000000" lastFillTypeName="ZEMENT"/> <inputProduct name="IP_STAHL" fillLevel="200000.000000" lastFillTypeName="STAHL"/> </inputProducts> KIES, SAND, WASSER en ZEMENT kun je wel maken of kopen veel plezier er mee.
 15. ik ben bezig met een trailer, maar bij het aanpassen van de lading zie ik dit niet (pallet niet zichtbaar) dus ik kan de hoogte moeilijk inschatten van pallets of balen. hoe kan ik dit instellen zodat ik dit wel ziet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.