Jump to content
NLD Community News:

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

nbomers

Premium Member 
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

nbomers last won the day on 11 December 2017

nbomers had the most liked content!

About nbomers

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  #treework #forestry #publicgreen #stihl #johndeereforestry #caseIH #fendt

Recent Profile Visitors

1,151 profile views
 1. We zijn er klaar voor! laat de sneeuw maar komen.
 2. Hopelijk komt dan ook mede merk Albach in die dlc uit, haha brutte chipper hebben we er dan bij! Maar zon feest zal het wel niet worden.
 3. nbomers

  Transport

  Op de Facebook van deze man is hij Te vinden: Facebook link
 4. nbomers

  Transport

  Daar gaan ze! Vanavond rond half 10 reden ze op een uitgestorven A18 voorbij Varsseveld. Morgen loop van de dag aankomst in Rethel(FR). Dinsdag beginnen met draaien daar! #topteam #vivalafrance #werkiswerk#schredderenmaar
 5. nbomers

  Transport

  Net klaar met het klaar zetten van het convooi wat vanavond vertrekt richting noord Frankrijk. Onze kraan machinist zal hier voor een aannemer een groot aantal stobbe rooien en schredderen met de grootte shredder van het verhuur bedrijf. Bedankt nbomers transport voor weer een goede samenwerking.
 6. nbomers

  Transport

  Net klaar met het klaar zetten van het convooi wat vanavond vertrekt richting noord Frankrijk. Onze kraan machinist zal hier voor een aannemer een groot aantal stobbe rooien en schredderen met de grootte shredder van het verhuur bedrijf. Bedankt nbomers transport voor weer een goede samenwerking.
 7. Afgelopen dinsdag weer eens een klusje voor de lens gehad. Dit keer Nijeboer Natuurbouw uit Ermelo. deze waren met hun John Deere 6210R en Ufkes greentec VC952-20 aan het snipperen in Ermelo zelf. Video en Foto in onderstaand bericht. Foto's: Voor meer foto's bekijk mijn Facebook: N Bomers Hobby Media. Of klik op de link in mijn handschrift. Video: Voor meer video's bekijk mijn Youtube channel nbomers, of klik op de link in mijn handschrift.
 8. Ja klopt, ze staan er nu in alle nummers goed verwezen. Nu testen maar. 10 minuten later toegevoegd Enige probleempje is dat ze niet knipperen zoals normaal. Weet jij misschien waar dat aan kan liggen? @fa285634
 9. Ga eens kijken bedankt voor de info. De error is er uit dat is mooi. nu de richtingaanwijzers weer even terug in de xml zetten op de goede manier en dan klaar is kees
 10. Zo ziet het gedeelte van de verlichting er uit in de xml. Eigenlijk precies het zelfde als in de xml van de truck waar ik het afgehaald heb.
 11. Hallo, Ik krijg wanneer ik mijn verlichting toevoeg in Giants deze error te zien in mijn log ingame: C:/Users/nbomers/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/Scania_S580_6x2/Scania_S580_6x2.i3d (1019.14) ms Warning (Script): Entity 'Real' has invalid type in method 'getLightColor'. LUA call stack: dataS/scripts/vehicles/specializations/Lights.lua (64) : getLightColor dataS/scripts/vehicles/specializations/Lights.lua (88) : loadLights dataS/scripts/vehicles/specializations/Lights.lua (161) : loadLightSetup dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (631) dataS/scripts/utils/Utils.lua (1138) : asyncCallbackFunction Het gaat om richting aanwijzers die strobe gestuurd zijn dit om het effect te krijgen van actieve richtingaanwijzers op mijn nieuwe truck. Ik hoop dat iemand mij de oplossing kan geven om deze error te verwijderen en mijn actieve richting aanwijzers weer werkend te krijgen.
 12. Mijn favoriete foto van afgelopen jaar. Fendt 1050 Vario met Doppstadt DH812Q Deze is van de gebroeders Weng uit Limburg. De machine stond voor demo dagen bij de afval verbranding in Weurt. Voor meer foto's en filmpjes check de linken in mijn onderschrift!
 13. Onze Sennebogen staat op dit moment in Duitsland voor BKC. Deze is hier bomen aan het rooien langs het Telfoi kanaal. Dit om de doorstroming van het water te verbeteren. De perfecte klus voor een rups harvester zoals deze.
 14. Weer een dagje wezen hengelen in Enschede vandaag. Top team vandaag met op de chipper combinatie, Jan. Op de hijskraan, Pascal. En ik zelf in de boom lopen te zagen.
 15. In mijn vrije tijd heb ik naast FS ook een andere grote passie. Misschien kennen vele mijn foto's al maar wou toch wat foto's delen hier op de site. Deze foto's zijn verschillende foto's van de laatste tijd. Zoals je kunt zien ben ik gek van het fotograferen van alles wat met bosbouw te maken heeft. Van alle projecten waar ik foto's maak komt er meestal ook wel een video online op mijn YouTube kanaal. Ik zal in de toekomst ook wat meer foto's plaatsen hier om jullie een kijkje te geven in de bosbouw wereld in Nederland. Als je geïnteresseerd bent om mij te volgen via Facebook of via Youtube? Volg mij via deze linkjes: Facebook Youtube
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.