Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

ItsParty

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ItsParty

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fendt

Online Gaming

 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. Hallo allemaal! Bij deze wil Ik jullie graag iets meer vertellen over onze bedrijven server. (Modus: Boerderij-manager) Ik ben sinds een paar dagen met 2 andere een REALISTISCHE server gestart op een dedicated server voor 6 mensen. (24/7 online) Het doel is om meerdere bedrijven te stichten, dit betekend dat iedereen op een ander stuk van de map zit met zijn erf, machines en velden. Het idee hierachter is dat je uiteindelijk een Loonwerker zal hebben, een koeien boer, een akkerbouwer, een varkens-boer etc. Dit kan betekenen dat de machines erg verschillen waardoor je samen kunt werken, maar ook kunt concurreren. Mocht je via een andere boerderij een opdracht gekregen hebben om een klus voor diegene te doen, wordt je daar natuurlijk voor betaald door diegene waardoor jij misschien je machines wel kunt upgraden! We zijn momenteel bezig om hier een website voor te maken met factuur systeem We spelen momenteel op de map North Frisian Marsch, ook zitten er mods in de server dus dit moet je willen en kunnen draaien. Ook inbreng van (eigen) of downloadbare mods/mappen is mogelijk! Meer mensen op 1 bedrijf is mogelijk in overleg. We zoeken momenteel nog maximaal 3 serieuze mensen Bij veel aanmeldingen kan dit meer worden! Interesse? Laat een berichtje achter onder dit topic en Ik zal je een berichtje sturen! Groeten, Robin, Cas & Josh.
 2. Door de aanhoudende droogte heeft deze boer ons gevraagd om zijn land te beregenen, dus zo doen wij dat! Genoeg materiaal in huis :D
 3. De chauffeurs zijn druk bezig de mais optijd van het land te halen, toch is er wel eventjes tijd voor pauze! Waar een mooi plaatje uitkomt :)
 4. de put mag leeg en 't vatje weer vol! :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.