Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Sybren

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Sybren

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt DeBeugels, Ik ga het jaar eens rond spelen en ben benieuwd. Ik zit in einde zomer begin herfst dus dan zou je denken dat het moet beginnen af te nemen. Nog een ander vraagje. Ik speel de map Green River. Is daar ook een mogelijk in om de zaaimachines op een andere manier te vullen als bij de winkel met Big Bags? In andere mappen kon ik wel naar een winkel rijden en dan onder een buis vullen.
 2. Dank je DeBeugels, het komt dus door dat er gras bij de stal zit. Maar dan snap ik nog niet waarom Hooi/Kuilvoer ook helemaal vol blijft?
 3. ik had hem wel deels door gelezen. maar maar niet over de aanpassingen
 4. Hallo, ik heb een tijdje terug de mod Seasons geinstalleerd. Nu heb ik het probleem dat ik de dieren niet meer hoef te voeren. Ik ben nu aan de einde van de zomer maar de voer bakken zijn nog steeds vol. Water en stro gaan wel op. Heeft iemand een idee wat hier van een oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen? Sybren
 5. Klopt Carel. Ik had ze per ongeluk uit gezet in de toetsenbordbesturing?? Weet ook iemand of en hoe ik boom kan omzagen die niet geschikt zijn voor de bos bouw? Bomen die tussen twee percelen staan maar ik wil ze daar wel weg hebben om er een perceel van te maken.
 6. Ik lees de multi player niet uit. Zou niet een weten hoe dat moet? En ik zie geen fout meldingen of zo iets.
 7. Weet ook iemand nog een mooie Hooi/ Stro schuur in de stijl van Green River. Die standaard in FS 19 zit vind ik niet mooi in bij passen zoon houten gebouw op de boerderij van Green River.
 8. Nu ben ik zelf een paardenstal aan het bouwen op veld 21. Nu wil ik daar wat schuren omheen bouwen. Maar weet ook iemand of en hoe ik die gebouwen en voorwerpen kan laten roteren voor ik ze bevestig (koop)?
 9. Daar heb ik niet veel verstand van. Ik begrijp dat dat dus niet heel eenvoudig is dus. Bedankt voor je reactie De Beugels?
 10. Hallo, Ik zat vandaag hier wat rond te kijken naar andere Maps (kaarten). En dan kan je natuurlijk uit op Green River 2019.? Wat een leuke Maps, maar is het ook mogelijk om op een gemakkelijke manier de varkens stal om te zetten naar een paarden stal? Sybren
 11. Hallo, als ik online aan het spelen ben in FS19 gaat het sturen en voor en achteruit rijden heel schokkerig. Het gebeurt vaak na een uurtje spelen eerst is het wel goed. Start ik de pc op nieuwe op maakt dat geen verschil hij blijft schokkerig. Maar ga ik offline en pak ik daar een map kan ik daar zo in gaan rijden en geen problemen. Wie weet hier wat op. Sybren
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.