Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Sybren

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Sybren

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. He Jongens, heel erg bedankt voor de hulp. Ik heb een UTP-kabel tussen de laptop en de router gezet en een andere server geselecteerd. En het probleem lijkt nu verhopen. Bedankt
 2. Robin = via de WIFI maar ik kan eens porberen om er een utp-kabel tussen te zetten. Bart = Ik krijg geen fout meldingen. Maar ik heb ook geen programmatjes er naast draaien om dat eventueel te zien (dat zie ik wel eens op Youtube maar ik zou niet weten hoe dat moet mocht je dat bedoelen.)
 3. Hallo, Ik heb een tijden geen problemen gehad. Ik speel nu de laatste tijd op GreenRiver nu probeerde ik vandaag weer eens op Multi Player. En het sturen op een van de Laptops gaat weer heel schokkerig. Het gaat dan om de laptop die er bij inlogt. Als ik de Savegame vervolgens op die laptop zet een hem afspeel is er niks aan de hand. Weet iemand wat ik hier aan kan doen of wat het probleem kan zijn??
 4. Hallo NL-MOD-20, Bedankt voor het mee helpen zoeken. De bemester werk niet bij mij. De SlurryKat Voor Reeler slang haspel kan ik wel in het spel krijgen.
 5. Hallo, Weet ook iemand een mooie Mod van een Sleepslang combi?
 6. Bedankt DeBeugels, Ik ga het jaar eens rond spelen en ben benieuwd. Ik zit in einde zomer begin herfst dus dan zou je denken dat het moet beginnen af te nemen. Nog een ander vraagje. Ik speel de map Green River. Is daar ook een mogelijk in om de zaaimachines op een andere manier te vullen als bij de winkel met Big Bags? In andere mappen kon ik wel naar een winkel rijden en dan onder een buis vullen.
 7. Dank je DeBeugels, het komt dus door dat er gras bij de stal zit. Maar dan snap ik nog niet waarom Hooi/Kuilvoer ook helemaal vol blijft?
 8. ik had hem wel deels door gelezen. maar maar niet over de aanpassingen
 9. Hallo, ik heb een tijdje terug de mod Seasons geinstalleerd. Nu heb ik het probleem dat ik de dieren niet meer hoef te voeren. Ik ben nu aan de einde van de zomer maar de voer bakken zijn nog steeds vol. Water en stro gaan wel op. Heeft iemand een idee wat hier van een oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen? Sybren
 10. Klopt Carel. Ik had ze per ongeluk uit gezet in de toetsenbordbesturing?? Weet ook iemand of en hoe ik boom kan omzagen die niet geschikt zijn voor de bos bouw? Bomen die tussen twee percelen staan maar ik wil ze daar wel weg hebben om er een perceel van te maken.
 11. Ik lees de multi player niet uit. Zou niet een weten hoe dat moet? En ik zie geen fout meldingen of zo iets.
 12. Weet ook iemand nog een mooie Hooi/ Stro schuur in de stijl van Green River. Die standaard in FS 19 zit vind ik niet mooi in bij passen zoon houten gebouw op de boerderij van Green River.
 13. Nu ben ik zelf een paardenstal aan het bouwen op veld 21. Nu wil ik daar wat schuren omheen bouwen. Maar weet ook iemand of en hoe ik die gebouwen en voorwerpen kan laten roteren voor ik ze bevestig (koop)?
 14. Daar heb ik niet veel verstand van. Ik begrijp dat dat dus niet heel eenvoudig is dus. Bedankt voor je reactie De Beugels?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.