Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Sybren

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sybren

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt Carel. Ik had ze per ongeluk uit gezet in de toetsenbordbesturing?? Weet ook iemand of en hoe ik boom kan omzagen die niet geschikt zijn voor de bos bouw? Bomen die tussen twee percelen staan maar ik wil ze daar wel weg hebben om er een perceel van te maken.
 2. Ik lees de multi player niet uit. Zou niet een weten hoe dat moet? En ik zie geen fout meldingen of zo iets.
 3. Weet ook iemand nog een mooie Hooi/ Stro schuur in de stijl van Green River. Die standaard in FS 19 zit vind ik niet mooi in bij passen zoon houten gebouw op de boerderij van Green River.
 4. Nu ben ik zelf een paardenstal aan het bouwen op veld 21. Nu wil ik daar wat schuren omheen bouwen. Maar weet ook iemand of en hoe ik die gebouwen en voorwerpen kan laten roteren voor ik ze bevestig (koop)?
 5. Daar heb ik niet veel verstand van. Ik begrijp dat dat dus niet heel eenvoudig is dus. Bedankt voor je reactie De Beugels?
 6. Hallo, Ik zat vandaag hier wat rond te kijken naar andere Maps (kaarten). En dan kan je natuurlijk uit op Green River 2019.? Wat een leuke Maps, maar is het ook mogelijk om op een gemakkelijke manier de varkens stal om te zetten naar een paarden stal? Sybren
 7. Hallo, als ik online aan het spelen ben in FS19 gaat het sturen en voor en achteruit rijden heel schokkerig. Het gebeurt vaak na een uurtje spelen eerst is het wel goed. Start ik de pc op nieuwe op maakt dat geen verschil hij blijft schokkerig. Maar ga ik offline en pak ik daar een map kan ik daar zo in gaan rijden en geen problemen. Wie weet hier wat op. Sybren
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.