Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Postedjoe

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Postedjoe

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goedenavond, Ik heb al heel wat webistes bezocht, maar nog steeds niet kunnen vinden wat ik zocht. Vandaar dat ik de vraag nu aan jullie stel. Ik ben op zoek naar de mod van de Claas Xerion 3800 en 4000 of 5000 die goed past op de Kaweco SCH Tandem. De Xerions die ik heb gevonden sluiten niet goed aan op de giertank. De giertank wordt dan gekoppelt aan de hef inrichting en niet op de knobbel. Ik heb niet de Claas DLC. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, Jan.
 2. De mod komt van giants farming simulator site. Het is de oude deutz fahr 6.61. https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=nl&mod_id=117431&title=fs2019. echter kan het niet?
 3. Ik ga het proberen. Indelzelfde map geplaats als de zwarte john deere, alles exact hetzelfde gedaan. Maar ik kan hem verder niet selecteren.
 4. Ik heb het zelfde probleem met de deutz fahr. Gedownload van giant farming simulator site zelf. Ook geprobeerd van enkele andere sites, zo ook met gebouwen. Dit werkt niet altijd. De zwarte john deere met voorlader doet het dan weer wel. Vreemd probleem.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.