Jump to content
Nieuws
 • News ticker sample
 • News ticker sample

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Tante Jos

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Tante Jos

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen idee...☺ Ik zag het in een filmpje maar kan er echt geen vinden......en ik had het geld er niet voor.....dus ben maar weer opnieuw begonnen....voor de 5e keer inmiddels haha.
 2. Okay...bij de verkooplijst staat hij wel maar volgens filmpjes op YouTube moet je ze eruit scheppen met een graafmachine. Weer wat geleerd. Toch bedankt!
 3. Hm.....okay...ik ging er vanuit dat je alles per trein kan vervoeren / verkopen ls je via stations gaat. Stel dat het niet kan....hoe krijg ik ze dan uit de wagon...om ze via de vrachtwagen verder te vervoeren.
 4. #durftevragen Ik ben suikerbieten aan het oogsten en heb ze in spoorwegsilo Oost gedropt. Vervolgens de trein geladen en ik wilde ze gaan lossen bij Treinstation Molen....maar hoe krijg ik die dingen er in hemelsnaam weer uit...?? Ik heb de trein al vaker gebruikt maar dat was met tarwe....dit gaat blijkbaar niet op dezelfde manier?
 5. OMG.......hahahahahaha.....dit wist ik dus echt niet...ook nooit gezien! Zie je wel....goed dat ik het ff vraag. Dankje!
 6. Als ik een contract aan neem met bemesten levert mij dat niks op....en met oogsten wel.... klopt dat? Bij contract staat dan wel een bedrag als het afgerond is...maar zie het nergens terug in mijn financiën.
 7. Okay....ben ik weer...ingewikkeld allemaal ze....? Als je zaden koopt (bigbag) moet die dan mee naar huis of kan ik mijn machine ook bij de winkel vullen. Heb ik persee iets van een vorkheftruck nodig? (Dit spel is voor een beginner behoorlijk pittig als je het mij vraagt ?)
 8. Heb het inmiddels...toch bedankt! (Topic mag weg)
 9. Via de zoekfunctie kom ik er niet maar kan je ook zelf ploegen en oogsten of moet een arbeider dat doen?
 10. Okay...dankjewel! Dan ben ik iig niets aan het doen wat niet nodig is. Dan boer ik weer op mijn gemakske verder.
 11. (Verkeerde topic denk ik..maar ik waag de gok) Hey allemaal, aangezien ik sinds gister pas in het bezit ben van een PS4 pro en Farming S.19....loop ik natuurlijk tegen allerlei dingen aan. Spel is veel ingewikkelder dan ik dacht maar goed..komen we wel uit. Waar ik nu voornamelijk over struikel is het jezelf verplaatsen (met voertuig) naar een ander veld. Kan dat echt alleen maar over de weg of op een snelle manier via de map? Alle andere tips & tricks zijn welkom. TJ ?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.