Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Florian_Geyer

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Florian_Geyer last won the day on 20 August 2020

Florian_Geyer had the most liked content!

About Florian_Geyer

 • Rank
  New Guy

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Steam name
  War_ACE
 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. :o ?? is er dan opnieuw een wedstrijd? thema?
 2. Na een lange stilte hier is het weer tijd voor een update. We hebben geen enorme uitbreidingen meer verricht maar wel ons machinepark nog wat uitgebreid met onderandere een nieuwe trekker, een grotere maaier, grotere ploeg en tevens een silage harvester. Wat de trekker betreft, inmiddels hebben we hier ook al een ongeval mee gehad op de boerderij maar hij is alweer hersteld, iedereen was ongedeerd ? Zie foto's hieronder. De brandweer kwam een handje helpen om de trekker weer op z'n 4 wielen te krijgen. We zijn momenteel vooral aan het sparen voor een grotere graandorser waarna de boerderij stilaan klaar is voor de komst van de koeien. Er volgen nog wel eens wat foto's binnenkort.
 3. Hey iedereen, Ik downloadde onlangs deze mod (Volvo V60 Inscription v1.2.2) van Tim251316 & TschiZack maar ik kan niet vinden hoe ik de zwaailichten kan activeren. De sirene heb ik gevonden, dat is de "N" toets. Heeft iemand van jullie enig idee hiervan? Grts
 4. Kleine update... De wederopbouw is gelukt, we hebben ook alweer heel wat verder kunnen evolueren. Een nabijgelegen terrein bestaande uit 2 grasvelden en een extra opslagloods werden aangekocht. Nog op de planning staan nog steeds de koeienstallen, een grotere maaidorser en een sterkere trekker. Hierbij nog wat fotos: https://ibb.co/WsyKgQY
 5. Inmiddels heb ik dit nog en 2e x voor gehad, zie log-files hieronder:
 6. Kan ik de log nu nog ergens vinden? of kan dit enkel meteen na de crash?
 7. Geteisterd door een ramp... De hele storyline is verwijderd door een computercrash. ik zal snel trachten de storyline te herconstrueren en dan pik ik de draad opnieuw op vanaf dat punt. Hopelijk lukt dit. Gelukkig heb ik al dit fotomateriaal nog om de boerderij zo accuraat mogelijk te reconstrueren. Meer info over wat er gebeurd is; zie topic:
 8. Beste allen, Ik ben genoodzaakt m'n hele storyline, die je hier in het fotoalbum (zie forum) kan volgen, te herconstrueren. Wat is er gebeurd... Nadat ik een nieuw geïnstalleerde mod wou uitproberen, met name deze (FS19_v_pack_ObmotchikTukov) crashte mijn pc na een tijdje. Ik kon de balewrapper met succes aankopen in de shop, bracht hem naar mijn veld en stelde daar vast dat niet alle functionaliteiten het deden. Er zat dus een bug in, ik slaagde er niet in een bale te wrappen. Wanneer ik op het punt stond de balewrapper te verkopen en de tweede wrapper die in deze mod zit te testen, blokkeerde het spel en enkele seconden later... blue screen. Even alles heropgestart en wanneer ik het spel opnieuw startte bleek m'n hele savegame te zijn gewist. Nergens meer te vinden. Zeer bizar. Doorgaans is het enkel een mod die niet meer werkt of is verdwenen maar ditmaal is gewoon de hele savegame gewist en heb ik alle mods nog. Uiteraard heb ik daarop manueel deze mod meteen verwijderd. Dit roept volgende vragen op bij mij: - Kan ik hier met een virus te maken hebben (door het downloaden van de genoemde mod) - Welke exacte reden kan de oorzaak zijn geweest van de crash? - Heeft iemand een veilige link naar een kleine goedkope bale wrapper mod voor FS19? Ik zal proberen m'n boerderij weer zo goed als identiek op te bouwen en de draad weer op te pikken waar ik gebleven was... Hopelijk lukt m'n missie want ik vond het een leuke storyline om te spelen.
 9. Nog enkele foto's van de werken vandaag; Sojabonen zaaien Aavoer van zaden Vullen van de zaaimachine met zaden en kunstmest En hop aan het werk Met zicht op de boerderij
 10. Grote wijzigingen zijn er niet aangebracht. Dit komt deels doordat we een deel van de lopende lening hebben terug betaald en deels omdat we aan het sparen zijn voor enkele duurdere aankopen. De opvallendste investering op deze foto is het kippenhok. De weide erachter zal later dienen als koeienweide. Daarvoor moet er naturlijk wel eerst ander grasland worden aangekocht voor het maken van hooi en grassen (voeder). Ook een grotere graandorser staat op de wishlist en m'n oog is al gevallen op een leuke Case... To be continued...
 11. Ik vroeg me af of er onder jullie re-enactors zijn en zo ja, in welke thema's? Zelf ben ik nogal gepassioneerd bezig met het re-enacten van enkele eenheden uit de tweede wereldoorlog. (De laatste tijd iets minder ijverig wegens de kinderen). Met onze club 'Remember Belgium', die voornamelijk bekend staat om z'n deelname aan herdenkingen en voertuigenparade's hebben we ook een kleinere delegatie, voornamelijk de jongere leden, die zich ook al eens durven wagen aan de betere living-history en mock-battles. Mock-battles doen we voornamelijk met onze 5th SAS sectie. De living history is vrij divers; van 101st Airborne, naar 5th SAS, tot weldra zelfs enkele QAIMNS in wereld oorlog 2 uitvoering. Het épisch centrum van onze vereniging ligt rond Oudenaarde in België maar onze actieradius reikt van Normandië tot het Zuiden van Nederland. We streven ernaar om historisch correcte weergaven te doen wat niet altijd makkelijk is, zeker wanneer ook nog eens de wetgeving ons het vuur aan de schenen legt. Nog even en we mogen gaan re-enacten met een borstelsteel ipv verantwoord gebruikte, blankvurende vuurwapens. Ik sta uiterst rechts met geschouderd wapen. (Aan het verzamelen voor de safety-briefing voorafgaand de mock-battle) Af en toe zijn er ook events waarbij nog op zeer ouderwetse wijze aan landbouw wordt gedaan zoals aan het Fort van Lantin bij Luik. Zeer leuk om te zien allemaal... Zijn er nog collega re-enactors hier?
 12. Hoi iedereen, Volgend probleem doet zich voor. Ik heb de map Agropdhradie V2.0 gedownload. Echter wanneer ik deze wil starten als een nieuwe savegame sluit Farming simulator 19 zich volledig af tijdens het inladen van de map. Waaraan kan dit liggen? Ik heb dit enkel voor bij deze map. Kan ik hier ergens error-logs van vinden en/of wie weet raad? Dank alvast, Flo!
 13. Nadat de schaapjes hun intrek hebben genomen was het tijd om de agrarische activiteiten wat op te voeren in voorbereiding van de komst van de kippen en nadien ook de koeien. We hebben, mits een kleine extra lening een fikse uitbreiding kunnen bekomen. Niet enkel een degelijke nieuwe trekker met voorlader was noodzakelijk (voor het verplaatsen van de wol etc.), ook een hele hoop nieuwe gebouwen, een silo, een eerste oogstmachine, een nieuw veld (veld 124) en nog wat extra werktuigen hebben hun intrede genomen.
 14. Een kleine wijziging in de plannen, de bunkersilo en de schuur moeten even wachten. Na een lening van een slordige 170k en heel wat missies later hebben we de boerderij weer een flink stuk kunnen uitbreiden. Tevens heb ik er een nieuw stuk land en een krachtigere trekker kunnen bijkopen. De eerste schaapjes hebben hun intrek genomen in de boerderij. Ook enkele kippen zullen eerstdaags hun intrede maken. Ik heb alles ook ineens wat fraaier kunnen maken met behulp van heel wat "decoratie mods" die ik her en der vond. Mijn nieuw stuk land is, zoals je op de minimap op de afbeeldingen kunt zien veld 119. Een agrarisch stuk grond waar ik waarschijnlijk aardappelen op zal oogsten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.