Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Florian_Geyer

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Florian_Geyer last won the day on 3 September

Florian_Geyer had the most liked content!

About Florian_Geyer

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Online Gaming

 • Steam name
  War_ACE
 • Platform
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er is een trigger en niemand anders heeft er last van voor zover ik weet. Allicht vloekt het met een andere mod die ik heb... Vervelend, nu moet ik dat gaan uitpluizen... hehe
 2. Ik startte net een nieuwe game op "Greenwhich farm map" en eigende mezelf de schapenfarm. Echter slaag ik er niet de drinkbak van water te voorzien. Wanneer ik m'n watertrailer ernaast parkeer, in het voorziene vak kan ik de lege waterbak niet bijvullen Iemand enig idee waar dit aan kan liggen. Hebben jullie enig advies voor een alternatieve oplossing. Bestaat er ergens een plaatsbare waterbak als mod? Thx in advance, Flo!
 3. Hey Marwin, uiteraard mogen we ons eigen werk niet wegcijferen.Green river zal alweer geweldig zijn en Meerveld ken ik niet maar zovel enthousiasme... moet we ldik in orde zijn. Stel dat jullie niet op eigen materiaal mogen stemmen, hebben jullie dan nog favorieten. - Greenwhich en Petervill zijn ook wel super. Ik leerde ze kennen via Daggerwin's video's. Lekker veel detail in de mappen.
 4. Hoi, heb je soms de downloadlink van dat leuke balertje?
 5. Zoals de vraag zegt ben ik wel eens benieuwd naar jullie favoriete map voor FS2019. Graag ook een korte motivatie waarom. Persoonlijk ben ik wel fan van Old Stream farm. Ik hou van een realistische gameplay en veel detail in een map. Deze map ziet er bovendien ook nog eens erg doordacht uit. ik ben namelijk het type speler dat wel van "cottage farming" houdt en dus een zwak heeft vooral voor Britse mappen. Old stream farm is totnogtoe de enige map die niet Brits is en die hetzelfde te bieden heeft. (Belgique Profonde gaat ook die richting uit maar de map mist iets karakteristieks...) Laat maar horen hoe het bij jullie zit.
 6. Daggerwin is inderdaad zeer leuk. Hij heeft een soort verhaal gamaakt dat bestaat uit verschillende afleveringen waarvan hij om de zoveel tijd een nieuwe aflevering post. Zijn verhaallijn liep recent ten einde (allicht omdat het zich in FS15 afspeelde). Er komt gelukkig (voor de liefhebbers) een tweede reeks (ik vermoed in FS19) en ik ben alvast razend benieuwd. Ik vraag me wel af hoe hij dat doet om er telkens weer een tractorbrand, een overstroming, enz. in te steken, hij moet er echt geweldig veel tijd insteken en dit "moddingsgewijs" doen denk ik. Iemand enig idee?
 7. Hey Shaun, Je map ziet er inderdaad o zo mooi uit. Ik woon in Brugelette in Henegouwen en je map doet me zeer sterk denken aan de streek hier rondom. Mocht je ooit de map samen in multiplayer willen spelen, dan geef je me maar een seintje. Ik zie het al helemaal zitten. Zo niet, alle respect voor je keuze Grts
 8. Zoek mij tussen deze leuke bende. Ik speel momenteel namelijk vooral Uncharted Waters 2 online.
 9. Hey iedereen. Ik zie hier her en der al eens foto's opduiken van de map "La Boiselle" in fs17. Deze map spreekt mij enorm aan en ik ben hier vroeger al eens een tijdje naar opzoek geweest maar ik ben er nog nooit in geslaagd om hier een download link van te vinden. Kan hier iemand mij verder helpen met het vinden van de map? Weet iemand trouwens of hij ook uit komt voor FS19? Alvast bedankt!
 10. Even kijken op speedlink, zij hebben ook goedkope modellen. Google even op: speedlink darkfire
 11. Hallo iedereen Ik ben jullie, voorlopig, nieuwste aanwinst. Ik speel onder de naam "Florian_Geyer", een alias echter want mijn echte naam is Nico. Ik ben afkomstig uit België, momenteel woonachtig in het Waalse Henegouwen maar van origine uit Vlaamse velden hehe... Vanuit mijn interesse in Farming Simulator ben ik hier verzijld geraakt. Ik speel het al sinds FS2011 uit kwam maar heb FS2009 & FS2017 overgeslagen. Desondanks ben ik er tot op heden in geslaagd om onder de radar te blijven bij de Nederlandstalige communities. Waarom? geen idee... Ik heb mij van meet af aan aangesloten bij onze Britse bondgenoten op FS-UK.com waar ze me wel kennen. Tijd voor een ommekeer, ik heb immers ook wel eens zin om in het Nederlands te communiceren wanneer ik op de virtuele boerderij aan het boeren ben. Ik hou het graag zo realistisch mogelijk bij het spelen. Daarom hecht ik ook veel belang aan een realistische gameplay, ook van mijn collega farmers in multiplayer. Een realistische en gedetailleerde map is ook een van mijn vereisten en graag staan de settings op real time, trage plantengroei en verdorring en vernietiging aan. Naast Farming simulator heb ik nog vele andere interesses zowel voor als naast het sherm. Ik game uitsluitend op PC en speel naast FS ook nog wel eens survival & simulator games, World of tanks bij één van de grotere BeNeLux clans (RIP-U) en Uncharted Waters 2 staat ook bij mijn favorietjes. Naast het scherm ben ik zeer actief bezig met het reënacten van de tweede wereldoorlog. Vroeger was ik ook intensief Floorballspeler (soort hockey) op het hoogste niveau in België. Momenteel staat sport, tegen m'n zin op een laag pitje maarja, andere verplichtingen slorpen m'n tijd op... Wens je nog wat te weten, aarzel dan niet om me aan te spreken hier! Cheers, Flo!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.