Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Brigantius

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brigantius last won the day on 24 May 2019

Brigantius had the most liked content!

About Brigantius

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, Helaas, nou ja fs19 verveelt nog niet De reden waarom niet is wel wat disappointing, next gen consoles welke nog niet gereleased worden Zou fs19 in theorie dan alleen maar beter worden met patches/dlc!!? Geduld is een schone zaak!
 2. @Bart Wij wachten het rustig af! Ben zeer benieuwd naar het eind resultaat. Geduld is een schone zaak Er zit schot in de zaak dus moet goed komen. Keep up the good work!
 3. Vraagje, ik speel nu met een kameraad op Sudhemmern V3.5. Daar heb je meer uitgebreide productielijnen (bijvoorbeeld: Rum, Diesel, Schnaps ). Komen dit soort productiemogelijkheden ook in deze map ondanks dat deze map op een RL stukje nederland gebaseerd is? En word de map ook multifruit ingericht? Nou houd ik ff op met vragen/ideeen creeeren Mvg, Brigantius
 4. Keurige trekker, luchthoorns zijn alleen nog iets te groot qua verhouding. Wel goed geplaatst ?
 5. Roep maar wanneer deze openbaar word ? Ziet er leuk uit met de nieuwe skin. Mist alleen nog een set werklampen boven op de tapkast en eventueel een swaailampegie of 2 kleine oranje strobes achterop ?
 6. Lijkt een zeer strakke map te worden! Kijk er naar uit om de map in-game te bezichtigen. Ken FS alleen maar van 19, heb 17 en daarvoor niet gespeeld. Vraag: Zou deze map ook 6 speler plus op een server geschikt gemaakt kunnen worden? En hoeveel velden komen in de map om eventueel meerdere spelers te kunnen voorzien? Keep up the good work @Bart
 7. Misschien dat je af en toe een mod download welke eerst nog een keer uitgepakt moet worden waar dan een aantal mods bij elkaar zijn gezet in één winzip/rar bestand. Veel mensen merken dan niet dat zij deze eerst moeten uitpakken om dan deze uitegepakte mods alsnog in de mod folder moeten plaatsen waarna deze wel werken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.