Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

brummy

Premium Member
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

brummy last won the day on 1 May

brummy had the most liked content!

About brummy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

268 profile views
 1. onderweg om weer een partij hout te gaan halen!
 2. starend over de vallei ,nog even genieten van de ochtendrust voor een drukke werkdag.
 3. ok mannen bedankt voor jullie antwoord! had er al een vermoeden van ?
 4. robin dat mod van map maken is gelukt als ik een nieuwe savegame maak van die mod zie ik de orginele map ravenpoort natuurlijk,dus heb de savegame vervangen met de savegame die ik had gedownload maar blijf de orginele zien in ge ,maar als ik de savegame open in fs is het wel goed. heb je nog een idee?
 5. hoi ik heb een vraag over aanpassingen in een map die ik als savegame heb gedownload. het gaat om een savegame gebaseerd op de map ravenport . ik heb een nieuwe game aangemaakt met ravenport en dan de inhoud vervangen met die savegame en dat werkt goed, maar nu zou ik met ge aanpassingen willen doen maaaar hoe?,waar vind ik deze map met deze inhoud? hoop dat jullie me kunnen helpen! alvast bedankt
 6. ik vond dit... http://www.farmingsimulator19mods.com/placeable-refill-stations-v1-0-0-0-fs19/ hier zitten alle soorten in zo te zien ook liquid manure..
 7. dank voor jullie antwoorden maar heb hetzelfde bij een standaard map helaas.
 8. hoi vraagje:ik kon altijd als je een boom had omgezaagd en losse takken overhield deze met de hand oppakken en ergens ingooien bv. nu kan dat ineens niet meer,iemand enig idee waarom ? en wat ik ook niet helemaal snap is dat als ik met een ponnse scorpionking bv een boom probeer om te zagen krijg ik de melding "deze boomsoort wordt niet ondersteund" oid, dit lukt alleen als je een plaatsbare boom zelf neer zet.wat heeft deze machine dan eigenlijk voor nut als je er geen boom mee neer kunt halen??
 9. hoi hebben jullie een idee hoe ik het voor elkaar kan krijgen om meer dan een farmhouse te kunnen plaatsen? krijg nu elke keer de melding "een farmhouse per boerderij"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.