Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

brummy

Premium Member
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

brummy last won the day on 19 August

brummy had the most liked content!

About brummy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. top! het is gelukt de beugels,bedankt voor het meedenken!? dat is het fijne aan deze community als je ergens mee zit wordt je altijd wel geholpen !??
 2. het gaat om de map Wild island life de beugels ze lopen een beetje raar daar ?
 3. ok dankje de beugels dan blijven ze maar lopen??
 4. ok dankje en zou je mij kunnen zeggen waar ik deze vind ?heb al gezocht maar zie ze/het niet.
 5. hoi ik zou graag de voetgangers in fs19 willen verwijderen of uitzetten. maar weet niet hoe dit werkt ,kan er niet veel over vinden op int. kan dit per spel/map of schakel je dit voor alle mappen in een keer uit? wie kan mij de vertellen?? alvast bedankt!
 6. ja klopt de beugels idd in de game update het is opgelost! ik zat toevallig met de deadzone van het stuur te experimenteren omdat het beeld heel langzaam naar rechts verschoof deze op 5 ipv 0 gezet en voila! ik kan weer automatisch scrollen !
 7. hoi ik loop tegen het probleem aan dat het beeld niet automatisch meer scrolt als ik met de muis in de buurt van de rand van het scherm kom als ik bv een gebouw wil plaatsen of tijdens landscaping.maar heb geen idee waar ik nu weer aan gezeten heb! ? ik heb allerlei instellingen geprobeerd maar krijg er geen beweging in ? hebben jullie toevallig een idee hoe wat en waarom?
 8. dankje heb het gevonden ,gevalletje kijken ,nog eens kijken en niet zien...
 9. het was de enige instelling die ik niet gezien heb.....zucht dankje!?
 10. ik heb nog een vraag.... ik heb vandaag een tweedehands saitek farming stuur gehaald maar heb een gigantische lag erin zitten van 20 cm naar iedere kant voor dat de wielen reageren,heb al gekalibreerd div malen maar krijg m niet goed. op een ander spel (f1) kan ik dit wel corrigeren en werkt hij heel goed. hebben jullie enig idee? is zo niet mee te spelen helaas
 11. hoi hebben jullie ervaring met autodrive? zoja enig idee hoe ik gemaakte routes weer kan verwijderen? ben er al een poos mee bezig maar kan er ook niets over vinden eigenlijk [routes verwijderen dan]. alvast bedankt rob
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.