Jump to content

It's time to ditch Skype and TeamSpeak, join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Supercorsair

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Supercorsair

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. doet ook niks, heb ondertussen ook editor verwijderd en nog eens opnieuw van van hun site gehaald maar dit bracht ook geen aarde aan de dijk ?
 2. Hoi hoi, telkens ik een i3d file wil openen terwijl de editor niet draait dan krijg ik een error. De editor opent maar geeft aan dat er een fout is - error while loading i3dfile -. In de console komt dan deze lijn te staan: Error: Parse error in 'C:/Users/Chubbynorris/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/Vlaamse velden/maps/map.i3d.shapes' at line 1. not well-formed (invalid token). Wanneer ik iets importeer via de editor krijg ik deze fout niet. Iemand enig idee wat er juist misloopt en of dit hinderlijk is voor de map die ik wil proberen te maken. Thx, Supercors.
 3. Hoi allen, ik kan nergens de file niet meer vinden om een object in de editor te openen. ik heb alleen maar notepadfiles en andere aanverwanten staan maar nergens niks meer die het objekt in de editor opent zoals bij fs17 het geval was. Naar wat moet ik zoeken in editor voor 19 dan. Is dit veranderd ofzo. Vroeger was dat i3d ofzo met een geel icoontje naast dacht ik me te herinneren. Dank voor reply, Supercors. ;)
 4. Ah ok, crap lol. Jammer dan, dan heb ik heel veel staan die niet meer bruikbaar is ?. Ligt dit aan mij of is er nog maar weinig te vinden voor mapbuilding fs19.
 5. ah ok thx, dus ik kan gewoon verder werken aan mijn map en mijn buiuldings, items,..... uit fs17 gebruiken voor fs19 dan? Thx, Supercors.
 6. Hoi hoi, gebruikt fs19 andere editor en mods dan fs17? Of is alles het zelfde gebleven? Thx, Supercors.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.