Jump to content
NLD Community

Join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

Schijndelse krijgt bezoek van drie koeien.


Recommended Posts

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&

 

De Schijndelse Angélique van der Steen keek raar op toen ze afgelopen nacht de voordeur opende om te kijken waar de vreemde geluiden vandaan kwamen. Wat bleek: er stonden drie koeien voor de deur.

 

Angélique zat rustig op de bank toen ze rond 02.00 uur iets vreemds hoorde. Ze ging ervan uit dat haar twee dochters thuis kwamen van het stappen, maar niets bleek minder waar. ,,Ik opende de deur en zag de beesten staan. Hierop heb ik de deur weer snel dichtgedaan. Ja, dan schrik je wel even”, vertelt Angélique lachend.

Nadat Angélique de deur had dicht gedaan, bleven de koeien nog zo’n twintig minuten staan. ,,Ze wilden naar binnen en waren het raam aan het aflikken. Ik heb de politie maar gebeld."

 

Politie

De politie arriveerde vrij snel volgens de Schijndelse. ,,De agenten hadden alles met lint afgezet, maar de koeien hebben nog een wandelingetje gemaakt richting de Chinees hier in het dorp." Waarom de koeien voor haar woning kozen, weet Angélique niet. ,,Misschien kwamen ze bij ons langs, omdat het licht brandde. Toch vind ik het heel komisch."

 

Koeienvlaai

De koeien zijn afkomstig van een bedrijf achter haar huis. In totaal namen twaalf koeien de benen doordat de omheining van de wei stuk was. Wel lieten de koeien nog een souvenir achter. Ze poepten voor de voordeur en tegen de auto. ,,De auto raakte licht beschadigd, maar ik denk dat het reuze meevalt." 

 

BRON : AD

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.