Jump to content
NLD Community

Join the NLD Discord channel! discord.png https://discord.gg/0WsKGiYeGHJEAI5q

FarmCon 18


Robin

Recommended Posts

main_en60r6d.jpg

 

FarmCon is het officiële community-evenement voor modders, ontwikkelaars en spelers van de Farming-Simulator. Het HORSCH FITZentrum in Schwandorf wordt de locatie voor het evenement van dit jaar.

 

Net als vorig jaar wachten spannende en nuttige gesprekken over modden en de populaire videospelreeks op je. Ontmoet andere leden van de unieke community, praat met de ontwikkelaars van GIANTS Software, die weer in grote aantallen aanwezig zullen zijn en inzicht zullen krijgen in de verdere ontwikkeling van het spel.

 

Talrijke lezingen, panels en workshops helpen je de Farming Simulator aan te passen aan je eigen ideeën, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om nieuwe en oude vrienden te ontmoeten.

 

Elke bezoeker krijgt een goodie-bag, gevuld met geweldige inhoud en bonusmateriaal. Er wachten nog andere verrassingen op je.

 

Koop nu een beperkt Early Bird-ticket. Je krijgt op beide dagen toegang tot het evenement.

 

De presentaties worden in het Duits gehouden en in het Engels vertaald.

Of je nu gewoon een leuk weekend wilt hebben of iets nieuws wilt leren - dit is het evenement van het jaar voor alle fans van de Farming Simulator.

FarmCon 18 vindt plaats van 14 tot 15 juli 2018 in HORSCH in Schwandorf. ( Koop hier je Tickets )

 

Info zaterdag:

Spoiler

Zaterdag:
Zaterdag is traditioneel de langere dag voor bezoekers aan FarmCon, en het omliggende programma op deze dag is overeenkomstig uitgebreid. Bezoekers kunnen zich op zaterdag verheugen op de volgende dingen:

 

Trekker rijden
Wie heeft niet altijd een tractor willen berijden of zelfs zelf gereden? We zullen op zaterdag 5 hoofdprijzen en 20 extra prijzen verzamelen onder alle geïnteresseerde bezoekers. De 5 belangrijkste winnaars mogen de tractor besturen, terwijl de 20 secundaire winnaars in kleine groepen mee mogen rijden.

 

Suckling pig feest
De toegangsprijs is inclusief lunch op zaterdag. Hier wacht een heel speciale traktatie op. Er zal vers speenvarken zijn dat lokaal wordt bereid. Natuurlijk zullen ook andere gerechten (bijvoorbeeld vegetarisch) beschikbaar zijn.

 

De HORSCH-winkel wordt geopend
FarmCon bezoekers krijgen de mogelijkheid om de HORSCH Winkel voor een beperkte tijd op zaterdag te bezoeken. Er zijn enkele interessante dingen om te ontdekken en voor u te kopen. Check it out!

 

GIANTS After Party
Traditioneel vindt na FarmCon op zaterdag een klein afterparty plaats. Na de presentaties kun je in een aangename sfeer met de GIANTS-ontwikkelaars in het HORSCH FITZentrum chatten. Met een biertje in een ontspannen sfeer praten we graag over alles waar je in geïnteresseerd bent. Later zullen nachtbrakers zeker enkele van onze mensen ontmoeten in hotelbars in Regensburg of Roding. Waar we precies zullen worden aangekondigd op een later tijdstip.

 

Wereldbekerwedstrijd voor de 3e
Voetbalfans worden natuurlijk niet vergeten. We zullen de gelegenheid bieden om na de laatste sessie van FarmCon de wedstrijd voor de derde plaats in de World Cup live te bekijken.

Info zondag:

Spoiler

Zondag:
Zondag is de vertrekdag voor veel van onze bezoekers, maar degenen die besluiten langer te blijven, wachten op de twee zeer speciale evenementpunten.

 

HORSCH fabrieksrondleiding
De HORSCH fabrieksrondleidingen starten op zondag na de laatste presentatie op FarmCon. De eerste fabrieksrondleiding wordt in het Engels gehouden, alle andere rondleidingen zijn in het Duits. Geïnteresseerde partijen kunnen een kijkje nemen achter de schermen van HORSCH in groepen van maximaal 50 personen.

 

De Wereldbekerfinale
Degenen die tot de avond blijven, kunnen de finale van de World Cup privé volgen na FarmCon. Goede sfeer gegarandeerd!

Heb je zin om mee te doen? Dan kun je de gereduceerde early bird tickets kopen voor €10.

 

We zullen in de nabije toekomst meer details over het FarmCon 18-programma bekendmaken. Houd je ogen open.

 

Bron : Farming Simulator

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.